Перейти до змісту

VeliXXX

Учасники
  • Постів

    568
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

130 Продвинутий

7 Підписок

Відвідувачі профілю

7 764 перегляду профілю
  • Rude Boy

  • MACCEN

  • Spyke

  • JOKER86

  1. Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи хтось знає, де можна знайти шрот BMW, E46 здається досить розповсюджена, але оскільки в Луцьку вже давно не був, не дуже орієнтуюся зараз... Буду дуже вдячний за інформацію!
  2. Бонуси від Домашнього інтернету підходять? Шукаю тариф для використання КС як другу сімку в смартфоні (в основному для інтернету) з можливістю оплати бонусними коштами. Є щось таке? Є, гадаю, Вам підійдуть тарифи "Базовий" або "Класичний", де немає абонплат і пакетних послуг. Принцип простий: поповнили - видзвонили, таким чином використовую свій КС, тільки з тарифом "Економний".
  3. Що за тариф, якщо не секрет? Для "своїх"?)) сории, я не так написал (уже поправил) сам ищу У такому випадку ще чимало людей шукає такий тариф, якого, на жаль, у КС ще немає...
  4. Хтозна, можливо там якісь свої нюанси. Перед подачею заявки перевіряли доступність підключення за адресою? Можливо на сайті якісь дані вказано невірно? Бо мені, коли підключався до Airbites, зателефонували через 2 чи 3 дні, сказали приходити на офіс, оформляти договір.
  5. За умовами цього тарифу Вам надаватимуться 200 хв. безкоштовно щодня та 30 СМС за 35 коп., а також 100 Мб мобільного Інтернету за 1 грн.(платите лише тоді, коли користуєтесь) при підключеній послузі Супер 3D Регіональний 0. Без щомісячних поповнень, достатньо лише один раз на початку користування поповнити на 40 грн., щоб активувати послугу Супер.
  6. Справді, на Супер МТС 3D 0,35+ знову 200 безкоштовних хвилин на добу!
  7. не зарахується, обов"язково зачекайте, поки прийде смс з підтвердженням переходу на новий тариф. Тоді поповнюйте рахунок на суму не менше 40 грн. одним платежем, чекайте, поки підключиться послуга "супер" і користуйтеся Дочекатися можна лише підключення послуги "Супер без поповнення". Щоб активувати послугу "Супер 3D Регіональний 0", необхідно через певний час після поповнення рахунку(щоб у системі обновилась інформація) набрати USSD-запит *101*180#. Автоматично після поповнення «Супер 3D Нуль» підключається лише новим абонентам, які придбали СП з даним тарифом. Уважніше читайте тему, вище описував, як підключити саму послугу «Супер 3D Нуль».
  8. не зарахується, обов"язково зачекайте, поки прийде смс з підтвердженням переходу на новий тариф. Тоді поповнюйте рахунок на суму не менше 40 грн. одним платежем, чекайте, поки підключиться послуга "супер" і користуйтеся Дочекатися можна лише підключення послуги "Супер без поповнення". Щоб активувати послугу "Супер 3D Регіональний 0", необхідно через певний час після поповнення рахунку(щоб у системі обновилась інформація) набрати USSD-запит *101*180#. Автоматично після поповнення «Супер 3D Нуль» підключається лише новим абонентам, які придбали СП з даним тарифом.
  9. Деякі "пєрлі міві українськігі прєм'єр-міністра":
  10. Як на мене, СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+ - досить вигідний тариф. Тепер нарахування 200 хвилин - безкоштовне, це плюс. За 30 СМС - 35 коп., і це при їх використанні. Особисто я досить рідко надсилаю СМС. І ще одна перевага - 1 грн. за 100 Мб Інтернету, також при використанні. У мене необхідність доступу до мережі Інтернет з мобільного також виникає досить рідко - здебільшого під час написання котрольних робіт В результаті, для дзвінків у мережі МТС без використання СМС(або досить рідкого використання) і з періодичними "вилазками" в Інтернет - чудовий тариф, який також економічно вигідніший за Супер МТС без ПЗЗ і поповнень 0,35+(в якому щодня знімається абон. плата у розмірі 41 коп.).
×
×
  • Створити...