Перейти до змісту

Tomson

Учасники
  • Постів

    291
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

15 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 582 перегляду профілю
  • LinKer76

  • westboiuu

  • roman22008

  • Taras21

  • gavman

  • eNot

  • Grey

  • Klever

  1. ці сервіси не слідкують за посилками вони лише перенаправляють твій запит на офіційні сервери (Chinapost, Укрпошта і т.д.) і показють тобі його в мега-красівому віконці а фотку посилки може показати? якщо порядні продавці не дають треку, то вони часто фоткають запаковану посилку з твоєю адресою, як доказ всі данні беруть з інших сайтів, але ці сайти не лагають, інтерфейс зрозумілий(в треконлайн він ну дуже скудний , а не мега крутий, зате сайт ллегкийнавіть для телефону). На рахунок продавців, коли вибираю товар дивлюсь на кількість замовлень і рейтинг продавця, також відгуки про товар мають бути місячної давності мінімум. Багато хто не истий на руу палиться тим, що наприлад магазин продавця в основному заповнений наприклад електронікою,а лот дав там з футболками, та щей на груповій чи на розпродажі. Краще заплатити на деілька доларів більше, тим паче що в велиих конторах на алі часто є знижки.
  2. Скинь силку на магазин продавця, деякі горе продавці дають фейкові треки, або трекі клони. Я думаю може й хтось міг прихватизувати на митному контролі, але навряд. Зазвичай без треку губляться, в мене з іншого магазу 1 пришла з 3х, доплатив за трек ,перевислали і все гуд, доречі трек був 1н, а паунків на пошті 2, за весь досвід отримував(не з алі) так 3 рази. Всього губилось з треками 1н пакунок за весь час, 1н продавець з алі не вислав, наі@пав, то все диспутом повернув за 12 днів, сума була на близько 140дол, без треку губились ччастіше, але я рідко без нього беру, разів 3-5 за рік максимум. Ньюансів багато, навіть взяти те , що треба платити податок на товар овер 200 євро, інколипишу продавцям щоб цінність оголошуваи мену, а в описі до декларації ставии не планшет напилад а мп3 плеєєр. Також не можна отримувати деякі групи товарів. Інколи коцане шось приходить,накшталт екрану чи тачу до чогось, то пишу "hi friend, pls take double pack for box and goods, because post in my county is so bad, ty". ПС Як же погано і незруччно друкувати на сенсорному екрані)) багато помилок і пропущених букв.
  3. Та відкривайдиспут і все, тим більше 5 дол, він там дьоргатись за них не буде довго.
  4. Дя мене найкращі сервіси трекінгу, за близько 4х років, це 17tack i Trackitonline якщо там не трекається , то біьше ніде. А, протекцію можна продовжити , якщо довіряєш продавцю, але я екаю 40 днів, далі хай йдуть на 3 сторони. Якщо вд трек отримав статус в країніпризначення то чекай 3 дніточно і йди на пошту.
  5. вд не треаються в нас, йди на пошту, заист тільки раз, дойде до 1го дня відкривай диспут, продавець на відповіть має 10 днів споатку,не відповів гроші повертають, тільки при відкритті диспуту вкажи що товар не прийшов і повну вартісь, або без 1го центу, якщо відповість і противиться ще раз просиш відшкодування в диспуті(редагуєш)Б буде мати 7 днів, даі якщо не дійшло ще раз, маж 5днів щоб дати трек номер,бумаги про відправку, там вже з ним говорить представник аліекспресс. Тебе визнають правим і за 3 дні гроші повертаютю. Це в найтяжчих випадах. Зазвичай продавець сам з 1го разу все вирішує.
  6. 1. Повертали по курсу нбу.( Картка прикріплена до аліпей,в налаштуваннях повернення на картку). Але ти не збагачуєшся, так як всеодно будеш купляти потім щось по новому курсу. Береш закидаєш гроші на аккаунт аліпей чи пейпал по курсу 100грн(якщо знаєш, що наперед будеш щось купляти), чекаєш/доходиш до курсу 150грн, гроші то давно брались по 100, тоді заощадиш. 2. По поштам - найшивдша з безкоштовних Сингапур(по статистиці цього місяця), в середньому 11днів йдуть, хаб побив рекорд недавно, 6 днів з відправки до мого ввіділення пошти. Друге місце Гонконг ~14, третє Китай Повітряна, ~15днів, четверта ВП(World Post)~25-30. Без рейтингу Швейцарія, в них транзит може бути через будь яку країну, плюс часто може щось пропасти з посилки, але не губиться. Я б не рекомендував її, дуже мутна, один йшов 12днів, інший 32. По втратам сказати точно не можу, так як нічого не пропало. Все з треком. За місяць 14 пакунків. Пріоритетно для мене, коли пакунок малий , до 0.5кг , Сингапур, більше Китай, довше але стабільна. Гонконг дуже часто пакунки побиті/помяті/гвалтовані. В Китайпошті просто довго пакунок на транзиті, коли чекає літак, а так з моменту прибуття в Київ 1-3дні виходить. В мене наприклад часто коли ввечері він на міжнародному цеху, то на другий день після обіду в моєму ввіділенні. Вп ще забув додати ну дуже погано трекається.
  7. Що саме цікавить? Замовляв багато чого там. Конкретніше.
  8. в когось таке було? брат вчора замутив на т-34. -10 за бой, повезло придурку хД)))
  9. Мое мнение, убийство как убийство, таких десятки, все раздули на религиозной почве. Теперь о разных 'верующих', они вполне адекватные люди, например у меня в групе учится пятидесятница, так она нормальный человек. На ройоне есть церковь 'Фимиам'(ЛПЗ район), так ето тоже нормальные люди, просто каждий имеет право верить, жить, как он захочет, но большую часть 'веры' играет общество. Верующие попадают под 'влияние' когда сам человек не знает куда зачем к чему идет, он ищет обяснение своим действиям. Я например не верую, но и не щитаю себя атеистом, ну обяснение? Вы слышали о Сталине? Ну да, слышали, но не видели вживую никогда, и все что вам говорят ето только слова, слова которым нет подтвержления. Пару слов о прощении отцом убийци. Я могу понять таких людей, отношение к вещам у людей разные, как и к событиям, все зависит от жизненного опыта и характера. У меня самого изза лени/ошибки врачей умерла мама когда я ещо был несовершеннолетним, но какойто нетерпимой злости к врачам небыло, я просто понял что кроме себя мы больше никому не нужны. Но папа наоборот был очень огорчен.
×
×
  • Створити...