Перейти до змісту

LANser

Учасники
  • Постів

    416
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

49 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

4 878 переглядів профілю
  1. Привіт. Власне шукаю диск DVD+R DL 8.5GB. Можливо хто має або підкаже де в Луцьку придбати 1-2 шт.
  2. nikname нічого спільного з моделлю авто немає :). авто колеги, toyota corolla
  3. Підкажіть хто та де може замінити передні стійки на авто?
  4. LANser

    шроты Луцка

    Дякую. Заїду поцікавлюсь.
  5. LANser

    шроты Луцка

    шукаю глушник (задня частина) на ланос штани на сенс 1,3 плафон багажника ліва задня фара (зовнішня, на крилі), може бути бите скло крила передні, капот (срібний металік) піввісь ліва в зборі (можливий варіант ліва+права) на сенс 1,3 бризговики (передні, задні)
  6. прийом стабільний, точну модель підсилювача не пам'ятаю (здається було кілька 9-ток), на рахунок відстані - то незнаю де передавач в Білорусії (найменша відстань до кордону по прямій кілометрів 30).
  7. користуюсь для прийому Квант-Эфир ARU-01 нещодавно в Любомльському р-ні налаштовував Т2 з такою ж антеною (аналоговий сигнал був поганої якості) так в цифрі ловить 32 канали з Ковеля, 32 - з Шацька, 24 - з Польщі та 8 теле + 1 радіоканал з Білорусії. І що характерно - якість та потужність сигналів польських та білоруських каналів значно вища за українські, хоча є вибір з двох телевеж (Шацьк та Ковель).
  8. Сьогодні зранку знову на кільці на К.-Карого-Конякіна водії їдуть порушуючи ПДД. Світлові та звуковий сигнали не запобігли цьому. А патрульна ДАІ буквально за хв. до цього заїхала з К.-Карого на заправку. І що характерно - вихідний день на ринку, узбіччя вільне, а ці "щасливчики" на смарті та бусі не звертають уваги на знаки + перед самим носом на кільці встановлений знак 1.4.1. Напрямок повороту. Праворуч, який не побачити, стоячи хвилину-дві, коли пропускають транспорт від ТЦ Варшавський, просто неможливо. Будьте уважні на дорозі.
  9. де краще пройти діагностику ходової?
  10. Saddy, перепрошую, трішки "поумнічаю" 15.9. Зупинка забороняється: ... ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;
  11. Дякую, за пораду ... писав же підключаю не вперше і не лише провідний... супутниковий, 3G, плюс рызноманітні роздачі . Це все було зроблено сходу... проте виявилося, що не все так просто, лишень після прописування вручну DNS-серверів пішла переадресація на сайт провайдера... я вже було подумав, що може це так само як в Білайна було (при внегативному балансі відкритий лише власний портал). За авторизацію спасибі, тільки дайте відповідь, в якій формі чи на чому провайдер зазначає дані для авторизації
  12. Тоді ще кілька питань, щоб потім не придумувати велосипед: в Airbites іде привязка до МАС адреси роутера чи компютера, з якого здійснилася авторизація і в другому випадку,якщо кілька ПК підключені по лан до роутера, на решті ПК не потрібно перший вказувати, як шлюз або ж сервер? ПК не сприймали адрес днс серверів, які "видавав на-гора" роутер, тільки після прописування вручну до мережевих карт,... так у всіх?
×
×
  • Створити...