whois Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:39 #1 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:39 Допоможіть (порадою) у вирішенні проблеми,суть полягає ось в чому з Польщі передали в подарунок телефон(б/в),само-собою ніяких документів у мене на нього немає, вже тут перевірив імей - "відсутній в БД",що робити? бо до заяви в частотнагляд треба дати або копію паспорта або декларацію яких само-собою немає...Телефон Нокія С6
MANJAK11 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:48 #2 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:48 питання можливо неумне, а навiщо ?
whois Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 19:54 Автор #3 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 19:54 зустрічне неумне питання (мож я щось пропустив) - що вже відмінили норму згідно якої телефони імей яких не в базі, потраплять до чорного списку і тоді ппц?
terorist Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 20:16 #4 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 20:16 зустрічне неумне питання (мож я щось пропустив) - що вже відмінили норму згідно якої телефони імей яких не в базі, потраплять до чорного списку і тоді ппц? може той закон і діє... але толку від нього ніхто нікого не відключає, тільки за заявою в міліцію
Songoku Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 20:33 #5 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 20:33 Зараз немає необхідних механізмів для приведення в дію блокування. Я свої не відбілював.
whois Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 08:21 Автор #6 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 08:21 Зараз немає необхідних механізмів для приведення в дію блокування. Я свої не відбілював.і скільки часу вже працює? просто не хочу ризикувати, а робити документи з митниці трохи геморно,хочеться знати точніше,варто все-таки його реєструвати і якщо так,то чи можна обійтись без митної декларації?
SOAD Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 08:47 #7 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 08:47 копыя закордоного паспорта з відміткою про перетен кордонуцього хватає1 чого варто рееструватиякщо телефона вирустуть ноги й ти підеш з заявою вони його пробьють, по базі, а це дуже важливо щоб він був зареестрований на тебе))2 а вдруг відключать))) то шо кажуть обладнання немає й т.д. у наших урядовців на всяку непотрібну херню гроші завжди найдуться
DarkMonk Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 09:19 #8 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 09:19 Закройте тему!to whois:Во-первых: Ответ на Ваш вопрос уже содержится в нескольких темах форума.Во-вторых: Незнаете куда "всунуть" деньги? Отдайте в соседнюю ветку детям (сиротам) в детский дом, чем придуркам с УЧН.
whois Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 09:26 Автор #9 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 09:26 копыя закордоного паспорта з відміткою про перетен кордонуцього хватає1 чого варто рееструватиякщо телефона вирустуть ноги й ти підеш з заявою вони його пробьють, по базі, а це дуже важливо щоб він був зареестрований на тебе))2 а вдруг відключать))) то шо кажуть обладнання немає й т.д. у наших урядовців на всяку непотрібну херню гроші завжди найдуться1. Через кордон його перевозив не я,тому відмітки в паспорті немає.2. Якщо реєструвати,то буде теж саме що в Росії - хоч сімку давай паспорт,а мені щось не сильно хочеться щоб всякі "незнайомі мені дяді і тьоті" знали що це мій телефон,причин тому декілька починаючи з маразматичних ідей нашої влади (податки,наприклад скажуть нафіга тобі телефон за 300 у.е. якщо можна купити за 150грн.,дофіга бабла,а ще підприємець,значить приховуєш податки) і закінчуючи банальним -"а нафіга щоб взагалі була комусь відома інформація,яку я не бажаю розголошувати?"3."А вдруг відключать",от саме це найбільше мене турбує,відключать чи ні? ризикувати просто не хочеться...
SOAD Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 10:06 #10 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 10:06 Закройте тему!to whois:Во-вторых: Незнаете куда "всунуть" деньги? Отдайте в соседнюю ветку детям (сиротам) в детский дом, чем придуркам с УЧН.вобщето это безоплатно))))копыя закордоного паспорта з відміткою про перетен кордонуцього хватає1 чого варто рееструватиякщо телефона вирустуть ноги й ти підеш з заявою вони його пробьють, по базі, а це дуже важливо щоб він був зареестрований на тебе))2 а вдруг відключать))) то шо кажуть обладнання немає й т.д. у наших урядовців на всяку непотрібну херню гроші завжди найдуться1. Через кордон його перевозив не я,тому відмітки в паспорті немає.2. Якщо реєструвати,то буде теж саме що в Росії - хоч сімку давай паспорт,а мені щось не сильно хочеться щоб всякі "незнайомі мені дяді і тьоті" знали що це мій телефон,причин тому декілька починаючи з маразматичних ідей нашої влади (податки,наприклад скажуть нафіга тобі телефон за 300 у.е. якщо можна купити за 150грн.,дофіга бабла,а ще підприємець,значить приховуєш податки) і закінчуючи банальним -"а нафіга щоб взагалі була комусь відома інформація,яку я не бажаю розголошувати?"3."А вдруг відключать",от саме це найбільше мене турбує,відключать чи ні? ризикувати просто не хочеться...1) ну скажемо так тут якщо включити банальну логыку то можна поняти, що можна й 2 місячної давності дані подати 2) 100% сімки з паспортом то дуже б було добер)) хоче мені побаку я контракті))), й телефон в мене більше ніж 300 коштує, ах да я теж підприємець. пс. вивод це просто тупі отмазки))))3) тут сам рішай)) все що привіз айфони, нтс я реєстрував)) но є одне но, я телефонами не барижу))) якщо телефон вмер він улітає в мусорку, а якщо просто старий то кладеться в шафу)))) то ....
whois Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 10:27 Автор #11 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 10:27 1. Це я вже сам здогадався,так напевно і зроблю.2. Це просто був флуд з мого боку на фоні поганого настрою...3. Я теж не барижу телефонами,на жаль старі в шафу деколи накладно (в фінансовому плані),тому їх проаю або міняю,а якщо зламався і ремонтувати його варто,то чому ні...
Banzai Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 11:17 #12 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 11:17 Закройте тему!to whois:Во-первых: Ответ на Ваш вопрос уже содержится в нескольких темах форума.Во-вторых: Незнаете куда "всунуть" деньги? Отдайте в соседнюю ветку детям (сиротам) в детский дом, чем придуркам с УЧН.юный друг! учн денег за внесение ИМЕЙев не берёт ! а если вы имеете много ума называть незнакомых людей придурками, то ето не очень положительно характеризует ваш уровень развития.http://www.ucrf.gov.ua/uk/imei_base/faq/
georg Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 11:43 #13 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 11:43 Banzai, место сидения определяет точку зрения?
DarkMonk Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 11:43 #14 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 11:43 to Banzai:Мне приятна ваша лесть, спасибо! Поясню Вам суть моего высказывания. Придурки - это ещё не самое плохое слово, которым можно назвать УЧН. Я так понимаю вы обиделись по-тому как там работаете? Не берите близко к сердцу. И так..... обьясню Вам ход моей мысли.1. Придурок - "хитрец" избегающий работы, имитирующий ум и ученость под маской занятости. Другими словами УЧН - заняты не своим делом. Вот когда они ловили ребят с "СЕНАО" - тут я согласен, но требовать сертификацию того, что сертифицировано 350раз. абсурд. Да ! Телефон NOKIA - после ввоза нужно пару раз сертифицировать, ну а вдруг ты его усовершенствовал, и он ловит инопланетные сигналы.2. Сечас УЧН - занято в основном нахлобучиванием предпринимателей (торговцев мобил). Это их основной заработок.3. Даже если УЧН - не берёт денег, за отбеливание (а также полоскание, отжимание) - оно ворует драгоценное время человека, изображая при этом БУРНУЮ деятельность. Ведь зарплату то получать надо ..... Какая практическая польза от этого?Ну вот как то так...
Banzai Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:03 #15 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:03 дорогие дети ! точку зрения определяет наличие определенных знаний о предмете разговора! отрокам свойственно обсуждать предметы явления и сущности о сути которых они имеют весьма отдаленное представление . интернет-мемы "школоло" и "срать в каментах" появились не на пустом месте . за ето собственно мы вас и любим! позвольте дать Вам совет вместо того чтобы писать всякую чушь по интернетам и уподобляться личинкам хомо сапиенс , почитайте что-нибудь развивающее, или раз уж на то пошло "поблагодарите жителей донбасса" . сия животрепещущая тема добавит вам респектов независимо от абсурдности аргументации.
Banzai Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:17 #16 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:17 простите не удержался
DarkMonk Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:25 #17 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:25 дорогие дети ! точку зрения определяет наличие определенных знаний о предмете разговора! отрокам свойственно обсуждать предметы явления и сущности о сути которых они имеют весьма отдаленное представление . интернет-мемы "школоло" и "срать в каментах" появились не на пустом месте . за ето собственно мы вас и любим! позвольте дать Вам совет вместо того чтобы писать всякую чушь по интернетам и уподобляться личинкам хомо сапиенс , почитайте что-нибудь развивающее, или раз уж на то пошло "поблагодарите жителей донбасса" . сия животрепещущая тема добавит вам респектов независимо от абсурдности аргументации. Вот это Вы ДЕДУШКА завернули. Мы за Вас рады, что благодаря вашему интеллекту Вы ещё и компьютером научились пользоваться ...... ПрАстите Вы нас нерозумных..... И продолжайте сертифицировать, отбеливать, отстирывать - не смеем Вас больше задерживать Профессор.
Гетто Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:26 #18 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:26 може той закон і діє... але толку від нього ...ніхто нікого не відключає, тільки за заявою в міліціюСуть темы не в отключении телефона, а в том, в любом гор отделе милиции имеют право попросить мобилу и пробить её по базе... а кому нужны проблемы на пустом месте ? имхо
Songoku Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:32 #19 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:32 і скільки часу вже працює? просто не хочу ризикувати, а робити документи з митниці трохи геморно,хочеться знати точніше,варто все-таки його реєструвати і якщо так,то чи можна обійтись без митної декларації?Є координатором на Києвстарі, то хлопці сказали що всю цю бадягу закинули остаточно.Я на сірих постійно, хоча маю декларацію про перетин кордону і треба тільки відіслати в Укрчастот.А щодо міліції то так є необхідність, якщо Вас можуть гоп-стопити. До мене чомусь такі питання не ставлять, а якщо і поставлять, то знаю що особисті речі дуже геморно доглянути.
Banzai Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:40 #20 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 12:40 вообще-то я имел ввиду умственный возраст а не физический, так что ваш юмор не в тему за то что порядок легального ввоза и регистрация мобильных терминалов так и не был доведен до логического конца можете поблагодарить наших избранников народа, кроме етого можете сказить им вместе с гарантом "спасибо " за введение "маркування РЕЗ" - раньше то учн жирел от того что реализаторы платили раз в год по 120грн за разрешение на реализацию мобилок и не имели проблем .. теперь будут клеить марки но виноват то мы знаем кто - придурки из учн
vampirich Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 13:03 #21 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 13:03 кілька останніх постів Banzai висловлюють лише думку "які ви всі нехороші"ніякої конкретної відповіді по темі, якоїсь аргументації на противагу думкам його опонентів я не побачив. хоча саме він закидав тут що " точку зрения определяет наличие определенных знаний о предмете разговора!"Поки знань не бачу.
whois Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 13:21 Автор #22 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 13:21 мля,не думал то из такой путякоой темы столько флуда будет, всё вопрос снят, "выдыхнули", всем спасибо, прошу закрыть тему.
Banzai Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 13:23 #23 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 13:23 кілька останніх постів Banzai висловлюють лише думку "які ви всі нехороші"ніякої конкретної відповіді по темі, якоїсь аргументації на противагу думкам його опонентів я не побачив.хоча саме він закидав тут що " точку зрения определяет наличие определенных знаний о предмете разговора!"Поки знань не бачу.дико извиняюсь ! просто на ету тему я и не только я писали неоднократно.. и уж тем более я не писал "які ви всі нехороші" вам показалось, чесслово! только писатели возмутительных глупостей могут на меня обижаться хотя я не желал никого обижать ни коим образом.по-теме:бес их, депутатов знает! - не приняли поправки в закон раньше а завтра вот возьмут и примут .. там же совсем другой "интерес" и нам простым смертным угадать никак нельзя ...посему я на месте топик стартера не поленился бы и зарегал свою мобилку от греха..сделать в данном случае ето можно так - нужен скан загран. паспорта с отметкой о пересечении и датой до первого включения етой мобилки на територии украины.. владелец паспорта пишет заяву в учн от своего имени ..прилагает что положено и посылает в конвертике на киев перемоги 15км .. денег в конверт пихать не нужно.. злобный тоталитаризм и карупцЫя вобщеммля,не думал то из такой путякоой темы столько флуда будет, всё вопрос снят, "выдыхнули", всем спасибо, прошу закрыть тему.далеко не первая тема , но как говорится "с быка молока мало, зато бык то все ж таки сЫла!" (с)
whois Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 14:24 Автор #24 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 14:24 Всем спасибо, Banzai - я вот как раз и вспомнил в какой стране мы живем (эт я о депутатах) нашел свой паспорт с отметкой о пересечении,правда там 4-х месячной давности,но думаю прокатит...а телеон на Украине только вчера включен (и сразу его проверять,имеи в бд отсутствует,зато соответствует марке и модели телефона,и это главное)
MANJAK11 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 23:24 #25 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 23:24 за проханням топiкстартера закрито
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.