Dream Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 11:48 #1 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 11:48 Підкажіть, будь ласка, чи не суперечить чинному законодавству довіреність такого змісту:Вих. №___ від <число.місяць.рік>Довіреність<Юрособа/ФОП - Замовник> довіряє інженеру <юрособа/ФОП - Виконавець> <Прізвище, ім'я та по-батькові>, паспорт серія ХХ №ХХХХХХ виданий <число.місяць.рік> року Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, вчинення наступних дій щодо спілкування з державними органами/службами/організаціями по питаннях оформлення документів, пов’язаних з отриманням дозволу <назва дозволу>, за виключенням таких, що мають майновий або фінансовий характер:отримувати документи від державних органів/служб/організацій для передачі Замовнику;надавати оформлені належним чином документи Замовником до державних органів/служб/організацій;отримувати для передачі Замовнику від інших підприємств та організацій договори, рахунки, податкові накладні, акти передачі-приймання, листи, інші документи.Довіреність видана без права передовірити та дійсна з <число.місяць.рік> року по <число.місяць.рік> року.<Директор Юрособи/ФОП - Замовник> <підпис> <Прізвище, ім'я та по-батькові> <печатка>ЗІ. Як на мене, відповідає вимогам ст.244-247 ЦКУ. Чи справді так?
killabee Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:05 #2 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:05 Нормальний зміст. Можливо у вас якісь конкретні домовленості між замовником і виконавцем, але я б того інженера вписав як звичайного представника-фізичну особу, не вказуючи його фах і трудову приналежність до іншого підприємства. Ну, і як на мене, то варто замінити фразу "спілкування" на "представлення інтересів підприємства".
Dream Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:16 Автор #3 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:16 я б того інженера вписав як звичайного представника-фізичну особу, не вказуючи його фах і трудову приналежність до іншого підприємствахіба заборонено представляти працівникам одного підприємства немайнові інтереси іншого по довіреності такого змісту? Між підприємствами заключений договір про надання послуг.
killabee Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:18 #4 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:18 От і доведеться ще договір носити з собою))) Я сказав про простішу схему. А то будуть брати той договір, вичитувати, видивлюватись.
Dream Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:24 Автор #5 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 12:24 От і доведеться ще договір носити з собою))) Так договір є комерційною таємницею, хіба нє? Але хід Ваших думок зрозумів. Дякую, killabee.
Dream Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 14:50 Автор #6 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 14:50 Хотів би ще почути думку Yarchik, Liberta...
Yarchik Опубліковано 4 Грудня, 2011 в 08:40 #7 Опубліковано 4 Грудня, 2011 в 08:40 Моя версія.Вих. №___ від <число.місяць.рік>Довіреність<Юрособа/ФОП - Замовник>, далі за текстом - Довіритель, цією Довіреністю уповноважує Довірену особу - інженера <юрособа/ФОП - Виконавець> <Прізвище, ім'я та по-батькові>, паспорт серія ХХ №ХХХХХХ виданий <число.місяць.рік> року Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, на представництво інтересів Довірителя в державних органах, підприємствах, установах, а також в органах місцевого самоврядування, в т.ч., але не виключно <Гіпотетичний перелік держорганів> у відносинах з приводу оформлення документів, пов’язаних з отриманням Довірителем (?) дозволу <назва дозволу>, за виключенням таких відносин, які мають (матимуть) майновий або фінансовий характер.Для цього Довірена особа наділяється наступними повноваженнями:отримувати документи від державних органів, підприємств, установ, організацій та органів місцевого самоврядування для передачі Довірителю;надавати оформлені належним чином Довірителем документи для державних органів, підприємств, установ, організацій та органів місцевого самоврядування;отримувати для передачі Довірителю від інших підприємств та організацій договори, рахунки, податкові накладні, акти передачі-приймання, листи, інші документи.вчиняти інші дії, необхідні для отримання Довірителем (?) згаданого вище дозволу або реалізації будь-яких проміжних етапів отримання дозволу.Довіреність видана без права передоручення та дійсна з <число.місяць.рік> року по <число.місяць.рік> року.<Директор Юрособи/ФОП - Замовник> <підпис> <Прізвище, ім'я та по-батькові> <печатка>
Dream Опубліковано 4 Грудня, 2011 в 20:27 Автор #8 Опубліковано 4 Грудня, 2011 в 20:27 Yarchik, під 4-м пунктом можна теж розуміти "підписувати від імені Довірителя звернення, заяви, листи, клопотання тощо, пов'язані з отриманням вище згаданого Дозволу"?
Yarchik Опубліковано 4 Грудня, 2011 в 20:41 #9 Опубліковано 4 Грудня, 2011 в 20:41 Yarchik, під 4-м пунктом можна теж розуміти "підписувати від імені Довірителя звернення, заяви, листи, клопотання тощо, пов'язані з отриманням вище згаданого Дозволу"?Все залежить від "польоту мислі" конкретного чиновника. Як правило, домахуються до всього. Тому якщо повірений повинен буде щось підписувати - то краще тоді п. 4 викласти в такій редакції:• вчиняти інші дії, необхідні для отримання Довірителем (?) згаданого вище дозволу або реалізації будь-яких проміжних етапів отримання дозволу, в т.ч. підписувати від імені Довірителя звернення, заяви, листи, клопотання тощо, пов'язані з отриманням Дозволу.
Liberta Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 07:21 #10 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 07:21 Хотів би ще почути думку Yarchik, Liberta... якщо коротко, то Ярчик прав)
Dream Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:10 Автор #11 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:10 ПАНІ і ПАНОВЕ, ненадякуюсь! І побажайте мені ні хабарника, ні бюджетника!..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.