Перейти до змісту

Підтримка процесором віртуалізації

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю на ноуті проц T2080 і на сайті інтел http://ark.intel.com/products/29740/Intel-Pentium-Processor-T2080-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB) написано, що він підтримує віртуалізацію. Там же скачав утиліту яка її визначає, а вона каже, що проц не підтримує віртуалізацію. Шо за бєзпредел?

P.S в біос такої функції не знайшов. Поставив virtual pc і встановлена на ній ос бачить лише одне ядро.

Опубліковано

Може БІОС спробуй обновити.

На своєму ноуті (Lenovo G460, CPU - Intel® Core i3 CPU M 350 2.27GHz) я вмикав опцію віртуалізації в БІОСі.

Опубліковано

Може БІОС спробуй обновити.

На своєму ноуті (Lenovo G460, CPU - Intel® Core i3 CPU M 350 2.27GHz) я вмикав опцію віртуалізації в БІОСі.

Та я такого робити не вмію. Я як спробую оновити, то тоді вже не тільки віртуалізації, але і біос не буде :-D

Опубліковано

А ти напиши модель свого ноута, може там дуже легко БІОС обновити.

Для багатьох моделей - це просто exe-файл, який потрібно запустити як звичайну програму та перезавантажитись і БІОС обновлений.

Опубліковано

Віртуалізація і ядро не мають зв*язку такщо глянь настройки самої віртуальної машини там є налаштування кількості ядер яку бачить. нажаль під рукою зараз встановленої ВіртуалПк нема

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...