Перейти до змісту

Куплю журнал "Наука и жизнь", 1980/3.

Miro

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Є питання. Наскільки можна вірити цьому ресурсу? Я купив цей лот, зписався з продавцем, він мені вказав свої реквізити. Але насторожило те, що вперше за стільки років мною користування мейлом.ру (9 років!!) мене вперше спробували взламати. На протязі сьогодняшнього дня. Відсилання пошти заблоковано, мейл.ру вимагає змінити пароль. А гроші продавець просить надіслати наперед. Це хіба нормально? Наскільки знаю, гроші платять тільки при отриманні товару. Лохотрон?

І ще. На сайті написано - ціна 1,5 долари. Разом із пересилкою ціна піднялась до 5. Це так повинно бути? Не занадто дорого? Не знаю, тому й питаю.

post-10119-0-16339900-1323203538_thumb.j

Опубліковано

Не дуже терміново, просто шукаю давно. Скачав журнал в djvu-форматі, але хотілось би мати оригінал. Є можливість дістати? Треба, щоб були цілі(незіпсуті) сторінки із 126 по 134. Ну і взагалі в ідеалі щоб був цілий (на подарунок). Скільки треба часу? Питаю, бо якраз переписуюсь із продавцем-білорусом із аукціону, потрібно знати.

Опубліковано

Є питання. Наскільки можна вірити цьому ресурсу? Я купив цей лот, зписався з продавцем, він мені вказав свої реквізити. Але насторожило те, що вперше за стільки років мною користування мейлом.ру (9 років!!) мене вперше спробували взламати. На протязі сьогодняшнього дня. Відсилання пошти заблоковано, мейл.ру вимагає змінити пароль. А гроші продавець просить надіслати наперед. Це хіба нормально? Наскільки знаю, гроші платять тільки при отриманні товару. Лохотрон?

І ще. На сайті написано - ціна 1,5 долари. Разом із пересилкою ціна піднялась до 5. Це так повинно бути? Не занадто дорого? Не знаю, тому й питаю.

Никто за 5 баксов кидать не будет. Тем более рейтинг у продавца довольно большой.

Все оборудки на таких ресурсах, особенно если лот идет из-за границы никто отсылать наложным платежом не будет. Так как это удорожит ваши затраты, а также не известно сколько деньги будут идти назад продавцу. Также как вы переживаете за непоставку журнала, также продавец переживает за невыкуп товара отправленного наложным платежом (тут он попадает на двойной доставке к вам и назад, тем более покупатель нулевик).

3,5 бакса (28 грн) за доставку с Белоруси - это по божески (так как заграница, тарифы другие).

Я покупал специальную литературу (две книги - 24 $) на такой же инет-барахолке, но в Москве - доставка обошлась в 10 баксов.

Вкратце всё.

Опубліковано

Не дуже терміново, просто шукаю давно. Скачав журнал в djvu-форматі, але хотілось би мати оригінал. Є можливість дістати? Треба, щоб були цілі(незіпсуті) сторінки із 126 по 134. Ну і взагалі в ідеалі щоб був цілий (на подарунок). Скільки треба часу? Питаю, бо якраз переписуюсь із продавцем-білорусом із аукціону, потрібно знати.

На дачі є ящик чи 2 цього журналу, велика цмовірність що і цей номер там є, якщо не спалили ))) Хача журнал дуже цікавий. Питання в тому, що не знаю коли знайду час поїхати і пошукати. Так що якщо є інші варіанти то беріть, на мене можна розраховувати а останню чергу.

Опубліковано

На дачі є ящик чи 2 цього журналу, велика цмовірність що і цей номер там є, якщо не спалили ))) Хача журнал дуже цікавий. Питання в тому, що не знаю коли знайду час поїхати і пошукати. Так що якщо є інші варіанти то беріть, на мене можна розраховувати а останню чергу.

Ну, мені здається, краще вже тут спробувати пошукати журнал і заплатити гроші, ніж відсилати у іншу країну і переживати, чи не лохотрон. Може взлам пошти - це і випадковість, хто зна..

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Куплю журнал "Наука и жизнь", 1980/3. Контактні телефони: 0977830733; 0635835139

post-10119-0-81816300-1322266648_thumb.j

Есть куча журналов Наука и жизнь. В том числе и Ваш 1980 /3 Звоните если надо 0681919525

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...