Arina Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:19 #1 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:19 Хочу переводитись на заочну форму навчання в лнту...можливо хтось в курсі як відбувається навчальний процес:коли проводиться начитка лекцій,здача екзаменів і заліків і т.д..??
speaker Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:41 #2 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:41 Думаю, найкраще тобі все розкажуть в деканаті заочного факультету.
Taras21 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:49 #3 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:49 А на якому ви курсі?Навчання недуже відрізняється від денного,начитка лекції ввечері після 6 годин,здавати трохи важче поскільки балів ви немаєте!А також там багато чого здається за гроші,практично все.
Arina Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:51 Автор #4 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 16:51 впадло в деканат іти))та це я знаю,просто ще точно невирішила,я ще роздумую,того в деканат ще нейду..думаю вдруг тут добрі люди підскажуть)А на якому ви курсі?Навчання недуже відрізняється від денного,начитка лекції ввечері після 6 годин,здавати трохи важче поскільки балів ви немаєте!А також там багато чого здається за гроші,практично все.на 2
Arden Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 17:00 #5 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 17:00 Якщо є вибір, то краще не переводитися, бо це не навчання. Але якщо вчимося ради бумажки, а пріорітет вийти заміж чи робота, тоді да. Всі мої товариші, які на заочному здають так: перед сесією з заліковкою і грошима до лаборанта кафедри і вуаля
Kusya Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 17:14 #6 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 17:14 Якщо є вибір, то краще не переводитися, бо це не навчання. Але якщо вчимося ради бумажки, а пріорітет вийти заміж чи робота, тоді да. Всі мої товариші, які на заочному здають так: перед сесією з заліковкою і грошима до лаборанта кафедри і вуаля ага, а під час диплому у заочників кращі дипломні роботи, бо в них є практика і стаж.
mrG Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 09:04 #7 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 09:04 Це все брехня!!!там не беруть взагалі!ЛНТУ ФОРЕВА - КРАЩОГО УНІВЕРА НАМ НЕ ТРЕБА
Taras21 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:20 #8 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:20 Це все брехня!!!там не беруть взагалі!ЛНТУ ФОРЕВА - КРАЩОГО УНІВЕРА НАМ НЕ ТРЕБАВи видно на 1 курсі вчитесь?Прийде сесія побачите!
Andrew_Best Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:29 #9 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:29 Це все брехня!!!там не беруть взагалі!ЛНТУ ФОРЕВА - КРАЩОГО УНІВЕРА НАМ НЕ ТРЕБАВи видно на 1 курсі вчитесь?Прийде сесія побачите!І що він побачить на вашу думку?Я там провчився на стаціонарі і знаю, що якщо голова на плечах є і є бажання закінчити універ без проблем і сперечань з викладачами і не платити за заліки і т.д. то потрібно просто трохи вчитись, хоча б трохи! І тоді ні про ніякі взятки він не буде навіть знати. А те, щоб типу вчив, а викладач грузив аби збити бабло, такого я не зустрічав не в ЛДТУ не в ЛНТУ не в ЛІІ львівської політехніки.
Arden Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:44 #10 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:44 Хто хоче той здає. Є викладачі, що заставлять побігати, посидіти ночами, але баз бабла здати реально, якщо ботанити трошки
Andrew_Best Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 21:22 #11 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 21:22 Хто хоче той здає. Є викладачі, що заставлять побігати, посидіти ночами, але баз бабла здати реально, якщо ботанити трошки Ботаном бути не треба, скоріш почитати задерши ноги на "досуге" книжку по психології спілкування з людьми і цього вже буде майде достатньо, щоб викладач зрозумів що ти студент який хоче знати його предмет.
Taras21 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 23:05 #12 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 23:05 Коли ви закінчили даний університет?Я наразі там вчусь! І повірте не все так насправді як ви описали!
Andrew_Best Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 00:12 #13 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 00:12 Так склалось що в певній мірі життя в мене з цим закладом повязане ще з тих років коли в 222 аудиторії стояли ЕОМ "искра" на касетах і використовувались перфо-картки і до сих пір. А закінчив я безпосередньо у 2006 році, ну але це не важливо.
Arden Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 09:04 #14 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 09:04 Коли ви закінчили даний університет? Я наразі там вчусь! І повірте не все так насправді як ви описали! Ще вчусь Маю багато одногрупниць які здають самі. Ботаном бути не треба. Ну це було перебільшення про ботанити. Але за час навчання було 2 викладача, які нерви попортили тих хто здавав сам, але все-таки здали.
Гетто Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 10:23 #15 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 10:23 можливо хтось в курсі як відбувається навчальний процес Ок. Отвлечёмся немного от конкретного вуза, ибо эта проблема (или просто тема) как угодно называйте, существует практически во всех вышах. А теперь конкурс: кто из читающих эту тему заочников (именно заочников, стационарники учатся и сдают сессии по другим схемам) закончил полностью всю учёбу и не презентовал ни одному преподу ни копеечки, ни шоколадки ни другого предмета, не имеющего никакого отношения к учебному процессу ? учитываются и коллективные зборы в отдельно взятых группах... А от первого дня первого курса и до окончания выпускного бала учился исключительно своим умом и сообразительностью. есть такие в зале ? поднимите руки.. P.S.Идеальный вариант учёбы без единой оказанной услуги преподавателю возможен только в том случае, если студент знает и понимает предмет на порядок выше самого преподавателя. Не редки случаи, особенно в сфере ИТ, стремительно, семимильными шагами ворвавшихся в нашу жизнь, когда преподаватель идёт с поклоном к студенту, за консультацией по тем или иным вопросам. Но классические, устоявшиеся многими десятками а то и сотнями лет дисциплины, никто не отменял. Против этого не возразишь ничего... P.P.S. Лишь Андрей Слюсарчук сумел к 12 годам окончить купу университетов и академий, но мы то знаем... .
armaniserious Опубліковано 13 Березня, 2013 в 00:13 #16 Опубліковано 13 Березня, 2013 в 00:13 Привіт шановні студенти, пришліть мені на емаіл номер телефону в гуртожиток лнту біля софії ковалевської, заздалегітть дякую мій емаіл [email protected]
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.