Перейти до змісту

Продается шикарная финиковая пальма 2.5м

phoenix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Попросили допомогти у продажі фінікової пальми, так як уже не вміщається у кімнаті. Можливо тут когось зацікавить дана пропозиція.

Пальма була вирощена з кісточки звичайного сушеного фініка і продовжує рости й надалі.

Продається разом із великим горшком, який ближчим часом міняти навряд чи прийдеться, він

акуратний і досить об'ємний.

Чудовий варіант прикраси великого офісу чи будинку з високими потолками.

Висота: 2.5 метра

Вік: 8 років

Ціна: 2000 грн (можливий торг)

Доставка: самовивіз !!!

Контакти: дом.тел.: 6-55-41 (Луцьк), питати Софію Петрівну

Фото:

abd80335670dt.jpg

Опубліковано
Номер тел, напевно, має бути шестизначним.

ага, і в ціні один нуль лишній

Номер телефона правильний, але подав я його не зовсім так як треба, ось так набирати з мобільного: 0332265541 (поправити в шапці не можу зараз)

На рахунок ціни: горщик купувався в гіпермаркеті за 250грн, приберіть з ціни один нуль і получиться пальму вам треба дарувати? )

Пальми 1,5 метра висотою коштують 700-800 грн, та й густота листя у тих що пропонують в інеті й близько не наближається до цієї красуні.

+ ціна не остаточна - можливий торг, телефонуйте і домовляйтесь ;)

Опубліковано

только хотел спросить, сколько килограмм фиников в год можно собрать с этой золотой пальмы, и вспомнил, что я ж тут модератор :smile3:

как я уже неоднократно говорил, цена на товар - это право топикстартера. хоть 100500 динаров за горстку старых фиников. все остальные подробности выясняются в личке. за обсуждение цены в топике буду наказывать. продавца также касается - на все выпады относительно цены отвечайте в личку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...