Перейти до змісту

Послуги автомобілем

Penja78

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надам послуги автомобілем Таврія (вантажний фургон) Не пікап!!!!Доставка багажу,документів і т.д.Ціна договірна.Все залежить від відстані і типу багажу.

post-12914-0-96508800-1321377187_thumb.j

• 5 місяців потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

а дівчину в чемодані :)

Без проблем,всі деталі при особистому повідомлені,якщо цікавить пиши))))))))

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А яка приблизна ціна за км?За простой 5-15хв. берете?За скільки часу треба говорити що потрібні ващі послуги?

За простій 10-15 хв.,не беру.Саме краще заправляєш машину на той кілометраж що тобі треба.Машина моя бере 8 л. на 100 км.,+на скільки часу їхати і що везти?Для прикладу приблизно 20-30- грн за поїздку без врахування бензину.Саме краще передзвони а там ми домовимось я думаю.Якщо наймати на цілий день зовсім інші розклад,якщо цінний вантаж і секретний теж інша ціна,ну і швидкість доставки .За день або вечером на ранок,саме краще за два дня.Зрозумій все залежить куди і що везти і як терміново,і в яку пору доби.Так що дзвони домовимось.

Опубліковано

Цілком адекватна цифра. Звісно, якщо слухати продавців на авторинку, то буде менше.

Вважаю, якщо в середньому ТС вкладається в 8 л на 100 км, то це є досить непогано для даного автомобіля.

Опубліковано

да ти молодець тебе ще не найняли а ти вже хітриш таврія 8 л розхід пального чудеса..............

Дякую!!!!!!А скільки?????На трасі можу сказати точно бо заміряв до Києва на 100 км.,взяла 6,5-7 л.От і рахуйте скільки вийде по місту.Я на це не жаліюсь хоч машина їде так як треба а не дирчить і фиркає але економно.Ну да ладно спорити не буду.А з заказчиком завжди можна домовитись і зійтись в ціні,не звертаючи уваги скільки вона бере і все таке,головне вміти домовлятись і іти на компроміси)))))))))

Опубліковано

Наприклад дзвоню ввечері,треба виїхати в 9 ранку.Загрузити 3 рулона рубероїду,газовий балон і т.д.Проїхати по пісту приблизно 10-15км.По часу займе до години.Скільки грошей візмеш?

Опубліковано

Наприклад дзвоню ввечері,треба виїхати в 9 ранку.Загрузити 3 рулона рубероїду,газовий балон і т.д.Проїхати по пісту приблизно 10-15км.По часу займе до години.Скільки грошей візмеш?

50 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...