Перейти до змісту

Оверклокерська DDR3 1600 MHz, продам

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам легендарну Kingston HyperX KHX1600C8D3K2/4GX, 4Гб (2х2)

2(287).jpg

моделька D3K2/4GX, з таймінгами 8-8-8-24. в роботі була рік, гарантії ще 2, до 30\11\2013

має багато нагород на кшталт Выбор редакции, Лучшая покупка і т.д.

відгуки кругом теж однакові

Преимущества Разгон. Надежность. Выгодная покупка. Полностью соответствует заявленным характеристикам. Недостатки Нет!

При понижении таймингов может работать вплоть до 2133.

ціню в 399 грн. конкретно, без флуду. писати в ПМ, звонити на мабілу 067 33двадва033

Опубліковано

з almodi.org

Вывод

Позади несколько суток тестов. В сухом остатке — удовлетворение от проделанной работы и прекрасный результат разгона комплекта Kingston KHX1600C8D3K2/4GX.

По информации от Kingston, поставщиком чипов для модулей линейки HyperX является Elpida Memory, так что можно смело бежать в магазин, имея хороший шанс отхватить DDR3 2133 по цене 1600.

Плюсы:

- очень высокий потенциал разгона

- хорошая способность к работе на низких таймингах (а это всегда стоит денег!)

Минусы:

Нет!

Комплект оперативной памяти DDR3 KHX1600C8D3K2/4GX награждается наградой Overcockers Choice

oc.png

нову таку ще можна спробувати знайти в ціні під 600 грн. женезіс деколи контрактує 510 в себе на сайті, але то так, для затравкі - в наявності зазвичай нема. адже вона знята з виробництва. а чого? а тому що конкуренція заставляє знижувати ціну. а що робити коли знижувати нема куди? правильно міняєм комплектуючі на щось погавняніше і подешевше.

її місце в лінійці зайняла - KHX1600C7D3K2/4GX з таймінгами 7-8-7-20, але чіпи залишись ті ж. правді ціна вже в районі 700 ре.

тому і є усілякі PATRIOT, TEAM, Exceleram, GOODRAM - в яких ціна в 2-3 рази нижча від хорошого модуля G.Skill, OCZ чи даного Kingston KHX1600C8D3K2/4GX. і грамотні люди знають чому. ніхто не репетує іобвашумаму чого OCZ 4 GB (2x2GB) DDR3 1600 MHz (3G1600LV4GK - повний аналог ті ж чіпи) коштує 125 баків ??? це ж я можу скільки PATRIOT накупляти...

ці планки вартують кожну гривню своєї ціни

Опубліковано

тому і є усілякі PATRIOT, TEAM, Exceleram, GOODRAM - в яких ціна в 2-3 рази нижча від хорошого модуля G.Skill, OCZ чи даного Kingston KHX1600C8D3K2/4GX. і грамотні люди знають чому. ніхто не репетує іобвашумаму чого OCZ 4 GB (2x2GB) DDR3 1600 MHz (3G1600LV4GK - повний аналог ті ж чіпи) коштує 125 баків ??? це ж я можу скільки PATRIOT накупляти...

Полностью согласен.

Сам всегда юзаю G.Skill либо аналогичные Kingston.

Вот полный тест сей железячки.

Опубліковано

Хоч яка воне не була "слониста" пропоную за неї 220 грн

На форуме ixbt:

xxx: Хотим приобрести ТВ, желательно с 3D в пределах 25 тысяч руб. Что можете посоветовать?

yyy: Копить дальше.

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...