Перейти до змісту

Потрібно прочіпувати авто

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пансьтво, всім дякую за поради.Але тепер ще більше почав ввагатися: "А воно мені треба?" Я ж кажу,основна ціль-економія пального.Стиль керування,врівноважений,без"фанатізма".Тільки щоб коняків добавити? Це мені не потрібно.От читаю тепер і думаю,чи варто?

Опубліковано

Пансьтво, всім дякую за поради.Але тепер ще більше почав ввагатися: "А воно мені треба?" Я ж кажу,основна ціль-економія пального.Стиль керування,врівноважений,без"фанатізма".Тільки щоб коняків добавити? Це мені не потрібно.От читаю тепер і думаю,чи варто?

хочеш економити???став газ!!!

Опубліковано

Можна було б і газ,але просто більше 10 тис.км. в рік я не наїзджую.Теж не дуже вигідно.Тим більше ,що одне авто в мене більше як 3 роки не затримується.

Опубліковано
Тим більше ,що одне авто в мене більше як 3 роки не затримується.
Тоді продавай як є і купляй щось менш "тюніговане"
Опубліковано

Та поки коштів немає,на щось нове.На цьому авто катаюся тільки рік.Тай подобається мені ця машинка.Ну хіба на Грандіс Міцубіші пересяду...Десь.Пізніше колись...

Опубліковано

Тоді або змирись з розходом палива або готуй бабло на ремонт, все залежить від того скільки ти часу думаєш на цій машині їздити і в якому стані в тебе двигун. Поміряй компресію. Для бензину норма 14-15 границя зносу 8. Якщо буде розбіжність між баняками більше 30% значить проблема ще і у голові двигуна. Думай.

Опубліковано

Можна було б і газ,але просто більше 10 тис.км. в рік я не наїзджую.Теж не дуже вигідно.Тим більше ,що одне авто в мене більше як 3 роки не затримується.

10 тис.в рік трошкі маловато...вихід один....збирати на нвое авто на якому будеш їздити хоча б 5 років і обладнувати його газом...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Закинув я поки цю тему.Буду їздити як є.Зрештою не Мерседес 3.0 .Поки заробітків вистачить заправити,а там буде видно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...