Перейти до змісту

Потрібно прочіпувати авто

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

ТС шити ЕБУ по любому доведеться, оскільки треба виправити відсутність лямбди. А сама лямбда коштує не дуже дорого до 300 грн можна придбати як мінімум універсальну головне щоб електрик правильно її підключив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Виправити відсутність при умові її повернення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пансьтво, всім дякую за поради.Але тепер ще більше почав ввагатися: "А воно мені треба?" Я ж кажу,основна ціль-економія пального.Стиль керування,врівноважений,без"фанатізма".Тільки щоб коняків добавити? Це мені не потрібно.От читаю тепер і думаю,чи варто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пансьтво, всім дякую за поради.Але тепер ще більше почав ввагатися: "А воно мені треба?" Я ж кажу,основна ціль-економія пального.Стиль керування,врівноважений,без"фанатізма".Тільки щоб коняків добавити? Це мені не потрібно.От читаю тепер і думаю,чи варто?

хочеш економити???став газ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна було б і газ,але просто більше 10 тис.км. в рік я не наїзджую.Теж не дуже вигідно.Тим більше ,що одне авто в мене більше як 3 роки не затримується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим більше ,що одне авто в мене більше як 3 роки не затримується.
Тоді продавай як є і купляй щось менш "тюніговане"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та поки коштів немає,на щось нове.На цьому авто катаюся тільки рік.Тай подобається мені ця машинка.Ну хіба на Грандіс Міцубіші пересяду...Десь.Пізніше колись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді або змирись з розходом палива або готуй бабло на ремонт, все залежить від того скільки ти часу думаєш на цій машині їздити і в якому стані в тебе двигун. Поміряй компресію. Для бензину норма 14-15 границя зносу 8. Якщо буде розбіжність між баняками більше 30% значить проблема ще і у голові двигуна. Думай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна було б і газ,але просто більше 10 тис.км. в рік я не наїзджую.Теж не дуже вигідно.Тим більше ,що одне авто в мене більше як 3 роки не затримується.

10 тис.в рік трошкі маловато...вихід один....збирати на нвое авто на якому будеш їздити хоча б 5 років і обладнувати його газом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

або дивитися в сторону дизелів і приєднуватися до "трактористів" :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закинув я поки цю тему.Буду їздити як є.Зрештою не Мерседес 3.0 .Поки заробітків вистачить заправити,а там буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...