Перейти до змісту

як відкрити важкого люка

ostapus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А з противагою нічого не думав? Саме за допомогою систем противаг у середні віки відкривали важкі двері і зараз піднімають ліфти в будинках.

противагу - систему блоків я зовсім не відкинув і вона буде зроблена як останній з варіантів. на сьогодні зробив звичайний важіль-ручку, який вкручується в гайку, що приварена до дверей.

luk3.jpg

але ще буду працювати над варіантом що в пості difoto коли знайду спокійного і думаючого зварювальника. Бо теорія - це одне, а на практиці треба городити купу металу...

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Незнаю, чи підійде. Все залежить від конкретних умов, але маю ідею просту як двері :)post-1632-0-43407200-1320999654_thumb.jp

Плюси системи: не дорого, надійно, працює вічно на силі земного тяжіння.

Мінуси системи:

1. Потрібне вільне місце всередині підвалу, щоб помістився важіль.

2. Двері будуть відкриватися лише під кутом 90 і то вимагати додаткової фіксації у відкритому стані. При відкритті більше 90 важіль знизу перекриватиме вхід.

Опубліковано

Незнаю, чи підійде. Все залежить від конкретних умов, але маю ідею просту як двері :)post-1632-0-43407200-1320999654_thumb.jp

Плюси системи: не дорого, надійно, працює вічно на силі земного тяжіння.

Мінуси системи:

1. Потрібне вільне місце всередині підвалу, щоб помістився важіль.

2. Двері будуть відкриватися лише під кутом 90 і то вимагати додаткової фіксації у відкритому стані. При відкритті більше 90 важіль знизу перекриватиме вхід.

Думаю що така конструкція може працювати, але потрібно буде зусилля щоб закрити люка і робити якогось гачка для фіксації в закритому положенні. На жаль в мене вона не підійде, бо нема місця для важеля. Ця схема має то же принцип що і блочна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...