Перейти до змісту

Прошивки MIUI для Андроид двайсов

Рекомендовані повідомлення

Хто яке ядро використовує?

Обновився до 2.6.35.14-snq-111011. Візуально апарат став працювати швидше. Подивлюсь ще як буде з енергозбереженням, пишуть, що в цьому ядрі налаштовано краще процес енергозберігання. Знайшов ще патч для цього діла, але поки не пришивав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вже близько місяця використовую MIUI FCR, перед тим була прошивка RUHD. Ця мені більш сподобалась організацією меню, кількість робочих столів міняєш самостійно, а не 7 шт як в Sensе. Ну і саме головне батарея тримає набагато довше чим на прошивці з Sensе, а це вже суттєвий плюс зважаючи, що на RUHD батарею потрібно було заряджати кожного вечора.

Українську локалізацію не використовую через те, що майже всі програми в такому випадку працюють на англійській (може хтось знає як це лікується?)

Хоча чекаю оновлену версію RUHD, має бути повністю комплект від Монарха, з своїм ядром і переробленою прошивкою.

Якщо енергоспоживання буде в нормі, то можливо і назад повернусь до варіанту з Sense, все-таки віджет погоди поки найкращий з тих, що я пробував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я временно не в теме MIUI. Сменил свой дизайр на Самсунг 9001, а на него пока нету :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я временно не в теме MIUI. Сменил свой дизайр на Самсунг 9001, а на него пока нету :(

Забув як називається прошивка на Самсунг при якій батарея тримає два дні, якщо цікавить завтра запитаю в колеги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мой пока полный голяк. Ни циана, не кастомов. Хорошо хоть рут и рекавери есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мой пока полный голяк. Ни циана, не кастомов. Хорошо хоть рут и рекавери есть.

Погано шукав :)

В знайомого встановлена ця http://4pda.ru/forum...00#entry9801874

Перед цим була оригінальна 2.3.6 батареї ледве на день вистачало, на цій два дні при такому ж навантаженні

І в додаток ціла тема про кастомні прошивки http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=282277&st=0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, я это изучал. Но это немного не то что хотелось-бы. У меня кстати и стоит прошивка-бэкап и этой темы. Но поставил исключительно из-за того что автор просто убрал демоверсии игр и сделал рут. Хотя сейчас попробую заштопать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, я это изучал. Но это немного не то что хотелось-бы. У меня кстати и стоит прошивка-бэкап и этой темы. Но поставил исключительно из-за того что автор просто убрал демоверсии игр и сделал рут. Хотя сейчас попробую заштопать :)

За вспишкою не сумуєш?, як на мене головний недолік цього самсунга, і як в руці лежить після Desire?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вспышка вообще не критично. Я за свою долгую мобильную жизнь сделал максимум тридцать кадров телефонами(всеми которые были);) А в руке довольно комфортно, у меня руки большие. Вообще приятный во всех отношениях девайс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В знайомого встановлена ця http://4pda.ru/forum...00#entry9801874

Поставил, буду тестить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки не поняв прикола в кастомних прошивках, ще з тим що е не розiбрався :) Я ще розумiю Тренер и Ко ставлять, а от деякi ще в стокових *дупля не отбивають* i давай лiпити все що не лiнь, зате потiм той же Тренер хоть роботу мае :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андроїд це не Симбіан в якому хоть щось не так і все, маєш кірпіч. Тут щоб вбити апарат треба добре постаратись і мати або геть криві руки або бути повним дубом. Бо завжди можна з рекавері відновитись на робочу прошивку або якщо бекапа немає зашити нову, перевірену прошивку.

А кастом краще тим, що як правило там вирізані непотрібні речі і налаштовано все таким чином, що працює все набагато швидше і менше споживає енергії. Але то треба спробувати, бо як кажуть "кожному своє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Прошив свою Моторолу Bravo на MIUI Sumiui Kobe 2.2.10 тестую, хто знає в чому різниця між MIUI і Wiui?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Встановив останній рідний РОМ на і-9100, батарея стала жити в 2 рази довше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...