Intro Опубліковано 17 Червня, 2007 в 14:53 #51 Опубліковано 17 Червня, 2007 в 14:53 буде завжди за вами - поки накынець ми не перестанемо мыксами грати))але пох - головне азарт і культура))) єдине шо не дуже гарно це те шо за час не платите - памнятаю якось ви міксами грали - то за час не хотіли платити))) надалі - смислу не бачу грати на час якшо не буде повного складу) ібо самі розумієте - не чесно)) і в вас так може бути і вна с зара так є) шкода шо на тижні не зіграємо) якби вам тренуватись думаю гарна зіграна тіма була б - і в львові думаю достойно представляли б Луцьк) ну а ми будемо тренуватись... ібо шота ви нас ...щімите) мікс последній раз в нас був , як Сонеко гоцав замість мене , і то договарювались про ігру зранку того ж дня, тому мені і не вишло ....окак .. . помоему за сёднішню ігру договарювались ше в пятницю ...і чого у вас мікс вишов винуваті тікі ви ..время було достаточно ... але пох - головне азарт і культура)))тода ))) сёдня час сиділи між собою гоцали покі агент і кобра в доту шпілили... надалі - смислу не бачу грати на час якшо не буде повного складу) то шо нам не грати ? опреділіться з составом ...напостой то лазер то ше хтось ...чі во львов тоже міксом поїдете=) це ж в першу чергу в ваших інтересах якби вам тренуватись думаю гарна зіграна тіма була б - і в львові думаю достойно представляли б Луцьк) - як в старі добрі времена спс за ігру
neostar Опубліковано 17 Червня, 2007 в 17:50 Автор #52 Опубліковано 17 Червня, 2007 в 17:50 грати будемо повними складами.це нам майже завжди виходить тому і прийняли пропозицію грати в неділю - хоча заранє було відомо шо кокіш на екзамені)ібо з вами раз в місяць граєш - а сильнішого суперника по лану не найдеш...\нагадаю - гра не була така напружена - рахунки такі (ПРИБЛИЗНО)аР - нексусінферно - 12-16даст - 10-16нюк - 13-16трейн - 13-16
Pre:D Опубліковано 2 Липня, 2007 в 22:43 #53 Опубліковано 2 Липня, 2007 в 22:43 Ви бистро ростете хлопчаки (AR) Показуєте гарний тімплей і стріляєте гарненько, з кожною грою все краще і краще, бажаю успіху і висловлюю особисто від себе респект за наполегливу працю і прямуваня до своєї мети! Не зупиняйтесь ы не зазнавайтесь тоді у вас є гарне майбутнє. Бажаю успіху на ВЦГ. Тепер Луцьк має те чого небуло раніше - здорову, дружню і красиву конкуренцію! AR можуть бути гарним пракладом для команд початківців!
neostar Опубліковано 3 Липня, 2007 в 16:17 Автор #54 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 16:17 Ви бистро ростете хлопчаки (AR) Показуєте гарний тімплей і стріляєте гарненько, з кожною грою все краще і краще, бажаю успіху і висловлюю особисто від себе респект за наполегливу працю і прямуваня до своєї мети! Не зупиняйтесь ы не зазнавайтесь тоді у вас є гарне майбутнє. Бажаю успіху на ВЦГ. Тепер Луцьк має те чого небуло раніше - здорову, дружню і красиву конкуренцію! AR можуть бути гарним пракладом для команд початківців! чесно скажу - це мабуть перша така зважена гра в тімплейті за всі часи... відчували гру один одного ..і то сильно. думаю трохи возмужали.. гра нексусів несе стабільність - проти якої однакової тактики не протиствиш.. після успіху на інфрно - трохи розслабились - а може скоріш напружились оскіки підкуплювала вдала гра у всіх відношеннях на інферно. саме зіграна гра у захисті дала на мою думку такі результати... дякую вам - нексус тім за ігри та чудовий настрій гра з вами як свято - піднімається настрій - адреналін кіпить... все рухається у правильно напрямку... аР vs nXs inferno 13-2(CT) 3-0 dust2 8-7(T) 5-9 nuke 6-9(CT) 10-3 train 12-3 (T) 3-6 недограли...сорі - хз шо це було... ще 2 гри до ВЦГ - цікаво аж....
neostar Опубліковано 5 Липня, 2007 в 08:36 Автор #55 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 08:36 остання гра перед ВЦГ... аР vs nXs inferno 11-4(CT) 4-11 dust2 9-6(T) 7-8 nuke 9-6(CT) 7-5 train 9-6 (T) 6-9
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.