Перейти до змісту

Движуха на проспекте Воли

Гетто

Рекомендовані повідомлення

І знову в ефірі Флуд ФМ з'являється наш постійний слухач. Бачу, ведучі тут нудьгували без мене:( О

По-перше, обіцяне відео (для тих, хто не був присутнім). Вибачайте за якість

http://www.youtube.com/watch?v=-LSHTQOZpYI

І все-таки продовжу

А які тут потрібні аргументи? Правильно написали, неділя, свято. У Києві перекривають Хрещатик, у Львові - проспект Свободи. Ну а в нас - логічно, що проспект Волі.

Свято? Мб ще й державне? Тоді, звичайно, нема питань. ІМХО, в наведених містах кращі транспортні розв'язки і люди не відчувають особливого дискомфорту. А в нас частина маршруток їде по односторонній Суворова, інша - низом. Більшість тролейбусів просто стоять.

2 Oksana04 - мова не йде про відміну свята. Від зміни місця дислокації ефект свята б не пропав, я надіюсь. Якщо продовжити тему з ринком - не драматизуйте. Добре, що всі такі молоді і розумні зараз. А пенсіонери і прості мешканці стояли на зупинці біля ринку хз скільки, дехто можливо спішив...

п.с. Якщо по-простому, без паралелей - моя позиція: для чого створювати незручності, якщо можна їх оминути, просто змінивши місце проведення. Ваша - пох на все, в нас "свято". На цьому дозвольте відкланятись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваша - пох на все, в нас "свято".

не на все.тіко на твою позицію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свято? Мб ще й державне? Тоді, звичайно, нема питань. ІМХО, в наведених містах кращі транспортні розв'язки і люди не відчувають особливого дискомфорту. А в нас частина маршруток їде по односторонній Суворова, інша - низом. Більшість тролейбусів просто стоять.

2 Oksana04 - мова не йде про відміну свята. Від зміни місця дислокації ефект свята б не пропав, я надіюсь. Якщо продовжити тему з ринком - не драматизуйте. Добре, що всі такі молоді і розумні зараз. А пенсіонери і прості мешканці стояли на зупинці біля ринку хз скільки, дехто можливо спішив...

п.с. Якщо по-простому, без паралелей - моя позиція: для чого створювати незручності, якщо можна їх оминути, просто змінивши місце проведення. Ваша - пох на все, в нас "свято". На цьому дозвольте відкланятись :)

Та ми зрозуміли, що ти живеш в центрі, і тобі особисто оці свята створюють незручності. Але кожен з нас мусить з чимось миритися. От у мене за Там-Тамом а) чути поїзди (я не звертаю уваги, але сусіди часом жаліються), б) ледве не кожної п"ятниці, не рахуючи великих свят, будинок здригається від грому салютів - близько "Срібні лелеки", ну і останнє - мене щонеділі будять церковні дзвони, підозрюю - з греко-католицької церкви. Але моє місце проживання мені вперто подобається:).

Тому - або переїжджати, або терпіти час від часу якісь незручності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема ІМХО в тому, що в нас всі основні транспортні потоки міста завязані на центрі, обїзд недолугий, от і все.. Інакше всі були б задоволені. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оужс. за тиждень казали що перекриють проспект, lilechka, наприклад, збирала дітей, як ВНЄЗАПНО комусь треба було проїхати по Волі 0_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В виходні дяльнобої тулять своїх монстрів на вузьких вуличках Лпз, до рідні приїхали. Неділя, свято відпочинок. Куда спішити. В літній період взагалі супер було в нелідю перекривати частвоко Волі для авто, залишивши громадський транспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви просто не уявляєте, яке це щастя покататись на велосипеді чи пройтись пішки центральною вулицею міста не боячись, що тебе зіб"є водій автівки, який невідомо куди поспішає у неділю зранку і який злий на весь білий світ!

Olesya, писала вже про практику перекриття цетральних вулиць міста у вихідні та святкові дні в інших містах. Мені ця ідея до вподоби!

Звичайно, що у кожному місті є такі незадоволені особи, як IronSun, але вони у меншості.

Ви подивіться на кого багато з нас перетворилось...декількасот метрів подолати пішки - це вже великі незручності, намагаємось заїхати машинами і під двері домівки, і до пенька у лісі чи на берез озера (річки)

Чому б у вихідні дні не зробити свято собі і своїм рідним і не вийти на пішу чи велосипедну прогулянку, подихати свіжим повітрям і насолодитись такою чарівною природою Волині?! Не забувайте, що рух - це здоров"я!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І справді: комусь незручності, а комусь — радість. Хтось влаштував на борді холівар, бо йому треба було на базар, а дорога перекрита, а хтось радів, що маршрутка під час об’їзду під самісінькі двері під’їжджає.

"Что русскому хорошо — немцу смерть". Так шо не треба так однобоко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваша - пох на все, в нас "свято".

не на все.тіко на твою позицію

Якби так було - тема б так не розрослась :)

Та ми зрозуміли, що ти живеш в центрі, і тобі особисто оці свята створюють незручності.

Можу запевнити - вчорашнє "свято" мені абсолютно ніяких незручностей не доставило. В неділю я завжди стараюсь йти на базар і з базару пішки (виняток тоді коли сумки дуже важкі). Переїхати, як пані Оксана - можливо з часом, поки що звик тут.

lilechka-незадоволених осіб є немало, просто не всі з них читають форум. А тут кожен другий якщо не велосипедист - то "мамашка" - звідси й така кількість "задоволених"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тут кожен другий якщо не велосипедист - то "мамашка"...

Ну Ви вже вибачте, що ми не такі як всі :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби так було - тема б так не розрослась :)

тобто, правильніше було би після твого першого поста хором сказать тобі адрєс?

тут кожен другий якщо не велосипедист - то "мамашка"

підозрюю, шо тут і "веломамашки" є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тут кожен другий якщо не велосипедист - то "мамашка"...

Ну Ви вже вибачте, що ми не такі як всі :smile3:

До чого це? Я хіба маю якісь претензії?

тобто, правильніше було би після твого першого поста хором сказать тобі адрєс?

Нее, а що б тоді робили деякі форумчани? "В інтернетє хто-то неправ" - страшна сила :)

п.с. З радістю ще б подиспутував, але, на жаль, вільного часу в мене, в зв'язку з роботою, не так вже й багато, тому змушений вас покинути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи то тему прикрити, га? Вже понеділок, проспект Волі працює, бажаючі з`їздити на базар є? Будь - ласка. Ноу проблем... :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В інтернетє хто-то неправ" - страшна сила :)

ну да, тебе он не відпускає і не відпускає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі не пойняв ніц. У Києві Хрещатик перекривають регулярно і нічого.

перекриття центральних вулиць для якихось подій - нормальне явище. У всьому світі це роблять, а ми чим гірші?

Роз'їзди під час перекриття роблять. Незручності, ну є, але мінімальні. Але нічого. живемо. Тим паче - перекриття вулиць виключно на вихідних, не в будні ж.

Не бачу причин для кіпішу. А масові події - добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, в понеділок якраз базар не працює. Пічялька. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, в понеділок якраз базар не працює. Пічялька.

от взяв і чоловіку настрій після свят попортив :D

Ви просто не уявляєте, яке це щастя покататись на велосипеді чи пройтись пішки центральною вулицею міста не боячись, що тебе зіб"є водій автівки, який невідомо куди поспішає у неділю зранку і який злий на весь білий світ!

+1 :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В інтернетє хто-то неправ" - страшна сила :)

ну да, тебе он не відпускає і не відпускає

:D в цьому IS правий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...