Перейти до змісту

Віддам маленьке кошенятко!

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні на вулиці цей малий клякер вискочив на коліна і не відпустив мене додому саму. Заворожила своєю ласкою і грайливістю. Але вдома дівчата не знайшли мову (моя киця і вуличне котеня).

Тому, може хто хоче котеня чи в село забере спасіть, ібо рвусь на кускі: цей клякер з рук не злазить і моя домашня киця сцену рєвності влаштовує.

post-6134-0-78870500-1316725590_thumb.jp

post-6134-0-53739400-1316725634_thumb.jp

Опубліковано

перепрошую, а стать у шкодника яка? ;)

дівчинка. З моїх рук не злазить. Таке вже ручне

Опубліковано

Значить так, кроха сильно ручна, грайливе. На рукі лізе, лащиться, грається, обнімається.

Люди, ну може хоча б в село. Бо мушу десь подіти, моя кицька байкот устроїли ібо я ібо ви мені не друзі.

А кошення ну таке вже кльове.

Шкода його

• 2 тижня потому...
Опубліковано

dsc04939cd.jpg

Киці помирились, ну але ну може комусь все таки треба, а?

Бо дві то дуже багато, я не справляюсь

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Нічого собі, оце так "дежа вю"! :sq_ye:

Ситуація один-в-один, навіть та сама окраска, вік і "морда ліца", різниця тільки в тому, що наш пацан і мусила сама підібрати (лежав такий, мало не при смерті, худюче, з передньою лапкою, що висіла як пліть і тільки глазюки на всю мордочку - "спаси!") і виходити. Що було з передньою лапкою (чи придавили, чи хтось наступив),так і не зрозуміла, але зробили рентген, перелому немає, вже літає по квартирі - дай дорогу! І теж наш "основний" кіт (та й чоловік теж :( ) не в захваті від новосела, хоч вже і не сичить, але тримається в ігнорі і раз на 3 дні "снісходить" побігати-погратися з ним хвилин 5. І куди тепер цю знайду? Вже й привязалася, і ласкаве таке, з рук не злазить, не дає нічого робити...

Підтримую ТС, хто думає завести котика, візьміть ось такого, що вже життя "хльобнуло", даскавішого не знайдете. :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...