Перейти до змісту

Продаю Canon S3 IS. В чудовому стані! Made in Japan

FlyPilot

Рекомендовані повідомлення

Продаю Canon S3IS. Made in Japan. :) Один власник. Не ремонтувався, не падав, не купався. :ok: В хорошому стані. Є коробка, інструкція. Повна заводська комплектація. В комплекті також продаю сумку, 4 практично нові акумулятори Sanyo Eneloop(це такі, що практично не саморозряджаються), зарядка німецька фірмова Ansmann, карточка памяті на 1 Гіг, про саморобний пульт і серветки я детально не згадую…

У фотоапараті одне з найкращих поєднань величини матриці і кількості МП. Має багато різних налаштувань, добре знімає в режимі авто. Гарно лягає в руку. Обєктив з 12 кратним оптичним зумом і стабілізатором. Екран-поворотний. Фотоапарат чудово знімає відео зі стерео звуком. Я сам регулярно користувався цією функцією, тому наступний фотік теж хочу з відео.

Продаю, бо планую переходити на серйознішу техніку.

Манібек- 5 днів. Ціна 1750 грн. Торг.

post-7823-0-89344000-1316691302_thumb.jp

post-7823-0-74087200-1316691341_thumb.jp

P.S. Вибачаюсь за якість фото(вони з мобіли), бо якось не виходило фотіком клацнути самого себе... ^_^

P.P.S. Детальні характеристики тут http://rozetka.com.ua/ru/products/descriptions/1982/index.html

post-7823-0-89344000-1316691302_thumb.jp

post-7823-0-74087200-1316691341_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1600 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чудовий апарат!! своїх грошей вартує :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цього апарата бул зроблені фото Луцька з висоти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А без аккумуляторів і зарядки (просто є така річ на хазяйстві) продаєте? І яка ціна,якщо так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо так,переходьте в лічку.Добалакаємося. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А без аккумуляторів і зарядки (просто є така річ на хазяйстві) продаєте? І яка ціна,якщо так?

забрав би акумулятори, якщо що.

в мене такий самий апарат.

068-7367576

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрав би акумулятори, якщо що.

в мене такий самий апарат.

068-7367576

Якщо zigorko візьме фотік( а він йому потрібен без акумуляторів), то Вам із задоволенням продам акумулятори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нагрузку до фотіка можу дати ще раритетну карточку памяті на 256 МЕГАбайт!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...