Перейти до змісту

Майдан 22.11.11 ?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Такс, вже мінімум троє підуть, ху віл бі некст? :)

А простіше за компом сидіти і сміятися і з влади, і з тих, що на майдан підуть. Правда?

ти теж сидиш за компом і смієшся з влади.

і те ще не пішла. ти підеш. може. потім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 185
  • Створено
  • Остання відповідь

А простіше за компом сидіти і сміятися і з влади, і з тих, що на майдан підуть. Правда?

От вже наша вроджена критичність.. Звідки впевненість що з тієї сторони сміються?

Подобається тобі ідея - іди. Хочеш нового майдану, різких змін і світле майбутнє - іди. Ніхто ж не тримає і не переконує в зворотньому. Просто кожен висловлює своє ставлення. І якщо воно відрізняється від твого, Курортінга і іже з ним, то це не означає що воно не правильне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти теж сидиш за компом і смієшся з влади.

і те ще не пішла. ти підеш. може. потім.

попрошу за мене не розписуватися по всіх цих пунктах.

не скажу, що вже мені так смішно від влади, тут трохи інші емоції.

ще не пішла, бо немає куди йти, але коли потрібно буде, піду, і не може.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А простіше за компом сидіти і сміятися з влади

А ще простіше не помічати владу.

Пані talja, вибачте не знаю вашого імені, серйозно,за що конкретно ви б вийшли ще раз на Майдан ?

Буквально пару конкретних речей назвіть (щоб краще в світі жилося - не проходить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От вже наша вроджена критичність.. Звідки впевненість що з тієї сторони сміються?

Подобається тобі ідея - іди. Хочеш нового майдану, різких змін і світле майбутнє - іди. Ніхто ж не тримає і не переконує в зворотньому. Просто кожен висловлює своє ставлення. І якщо воно відрізняється від твого, Курортінга і іже з ним, то це не означає що воно не правильне.

так здалося, що сміються. Може не зрозуміла іронії.

Так і я ж нікого не переконую і так само висловлюю своє ставлення.

Мда...підтримала Кортінга і автоматично потрапила в якусь групу людей з дивними принципами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда...підтримала Кортінга

"не в тім печаль", не переймайся:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб бідна talja сама не відбивалась, скажу, що теж би вийшов на Майдан, звичайно за певних умов, тобто впевненості в тих людях, які туди поведуть, які ризикнуть взяти на себе відповідальність за організацію.

Ніколи ні на хвилину не шкодував про Майдан-2004 і зараз впевнений, що тоді люди вийшли недарма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну бо варто розмежовувати формати організації.

Як можна порівнювати акцію, яка планувалась більше року. Мала власну концепцію, джерела фінансування, чіткий план дій, приблизна оцінка проблем з якими стикнуться і різні варіанти їх рішення... і істеричний вереск продавця майок, який хєра з два платив податки і спекулював в інтернеті і тут йому наступили на пальця, це зразу ж було сприйнято, як спроба утиску. Десь за п'янкою його красномовність підтримали другани і вирішили випустити вірусний ролик і катнутись по країні (за одно розпіаривши ресурс)..

Пробач, але якось трохи не вяжеться усе це з твоїм героїчним бажанням відстояти світле майбутнє на новому майдані..

Ну а Курортінг.. там явна мімікрія псевдополітичного національного ідеалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А простіше за компом сидіти і сміятися з влади

А ще простіше не помічати владу.

Пані talja, вибачте не знаю вашого імені, серйозно,за що конкретно ви б вийшли ще раз на Майдан ?

Буквально пару конкретних речей назвіть (щоб краще в світі жилося - не проходить)

Та мої бажання не відрізняються від бажань всіх громадян. Банальних речей про достойну оплату праці, скасування привілеїв для депутатів і т.д. і т.п. писати не буду. Як на мене, ця влада заслуговує на усунення через набагато банальніші причини - низький культурний і освітній рівень + низька компетенція. Хабарництво і корупція існують незалежно від того, хто при владі, але не в такому ступені.

Для мене принизливо мати такого тупого президента (так, казуси трапляються з усіма), але настільки довгого послужного списку приколів не було в жодного президента.

А чого варті фрази: "Беріть лопати в руки і працюйте", "Да пашлі ви" "Потняки податків", "Жити стало веселіше, жити стало краще".

А про "бидло і казлів" ще не всі забули?

Влада, яка свідомо і в повен голос принижує свій народ, не має права на життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб бідна talja сама не відбивалась

Так, попрошу мене не жаліти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб бідна talja сама не відбивалась

Так, попрошу мене не жаліти :)

це лише перший крок, потім буде пропонувать приголубити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печалько. Людина продавала сувенірну продукцію з логотипами ЄВРО 2012 без дозволу правовласників (а на нього потрібно тендер виграти). І ніяке це не замовлення індивідуальне від органів, кеш гугла каже, що продавали массово (хоча органи мали все таки зробити контрольну закупку, без неї важко було б доказати), і ніякий це не тиск за футболки з "спасибо жителям". На рахунок того, що беркут робив на майдані, конфісковував силою футболки - все правильно. У них були дозвола тільки на благодійну акцію, а не на продаж футболов, футболки вони продавали кеш гугла це підтвержджує banner2_640_480.jpg, так як на сайті було оголошення, типу приходьте, купляйте футболки. Тим більше, що навіть ці футболки були контрафактними, так як документів на них не було, верніше вони були, але їх конфіскували. Так що все по закону.

І ще й за такими на майдан іти.. Це вава в голові має бути. Людина поки це її не стосувалося - нічого не робив, тронули його бізнес - от і мегареволюціонер. Так не можна..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печалько.

І ще й за такими на майдан іти.. Це вава в голові має бути.

Так не можна..

А за ким йти, щоб не сказали, що хворий?

Думаю, відповідь очевидна: ні за ким...

За ким би не пішов - скажуть: вава... бо взагалі пішов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04 ми зараз говоримо за конкретну людину, хто він і що з себе представляє, а не про вибір, за ким йти. Не перекручуйте. А те, що зараз немає за ким йти на майдан - то це вже інше питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто він і що з себе представляє

Якби він ШОСЬ таке з себе представляв - нікуди б він не йшов та нікого б за собою не кликав.

Не цікаво йому було б це просто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1316598929' post='1052451487']

ніфіга оксана не перекручує - свої мізки треба мати, а не ходити, панімаєш, то за одним, то за другим, то за третім... :)

А я про те, що talja каже, що піде за ним на майдан, і що воно того не варте :unsure:

Якби він ШОСЬ таке з себе представляв - нікуди б він не йшов та нікого б за собою не кликав.

Не цікаво йому було б це просто...

Тут ситуація ще в тому, що він не є одноосібним власником простопрінта, в нього є інвестори, перед якими він відповідає. Відповідно, якщо він з цього не вибереться - прийдеться продати машину/квартиру і т.д., а він цього не хоче робити, того і робить максимально можливе, що може зробити в цій ситуації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо він з цього не вибереться - прийдеться продати машину/квартиру і т.д., а він цього не хоче робити, того і робить максимально можливе, що може зробити в цій ситуації.

)))

В теперішній ситуації продати майно - це кращий вихід, ніж посадять і просто заберуть майно (знайдуть методи). А в нас це можливо, щоб іншим неповадно було)))

Тому, думаю, тут інше - не інвестори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це елементарно робиться, інвестори точно. Ви подивіться на нього, коли на камеру каже, що футболки не продають, а на сайті є оголошення про те, що приходьте, купляйте і ще й є урна для грошей. Це обман чистої води. А так перед інвесторами скаже, що мол "я зробив, все що зміг" і все. За порушення авторського права не садять, а тільки штраф накладають. Oksana04 так що спочатку вивчіть ситуацію, а потім висловлюйте свої домисли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1316598929' post='1052451487']

ніфіга оксана не перекручує - свої мізки треба мати, а не ходити, панімаєш, то за одним, то за другим, то за третім... :)

А я про те, що talja каже, що піде за ним на майдан, і що воно того не варте :unsure:

ДЕ я писала, що піду ЗА НИМ????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1316599779' post='1052451501']

ну да - кльова ідєя - як тільки нелади з бізнесом – так зразу робимо майдан - чьо мєлочіться то, а?

Він людина не багата, скажем так, як мені здається, якщо інвесторів взяв в свій бізнес, а не робив його зі своїх статків. Тим більше, що на ситуацію реально він ніяк вже не може вплинути. Юриста його бачили? Він там з якоїсь громадської організаці, ноги звідти. Питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За порушення авторського права не садять, а тільки штраф накладають.

...посадять і просто заберуть майно (знайдуть методи). А в нас це можливо, щоб іншим неповадно було)))

Самий банальний приклад: про те, що наркотики підкидають чули? А придумати ж можна будь-що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЕ, я писала, що піду ЗА НИМ????

І на Майдан я піду, як і ходила у 2004.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ????

Ніби крім нього ніхто Майдан організувати не може.

Але, якщо так вибирати за ким іти, то взагалі ніхто нікуди не піде. На кожного можна знайти якийсь компромат.

Кришталево чисті в моральному плані люди в політику не йдуть. Якщо і є декілька просто більш-менш чистих (не кришталево :)) - не факт, що вони мають талант і можливість організувати такий масштабний захід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але, якщо так вибирати за ким іти, то взагалі ніхто нікуди не піде.
Думала, на Майдан збираються ПРОТИ влади, а не ЗА дядьком.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1316600246' post='1052451511']

а на борді походу сьоня весеееело :)

на борді весело, коли піднімаються надзвичайно важливі теми про голих, які гуляють по вулицях, про напрочуд талановитих українок, які знімаються в Плейбої, теми про різноманітні збочення (створені особами 12 квітня), а тут - так собі, мєлочі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...