Перейти до змісту

Підкажіть цифровий фотоапарат

Рекомендовані повідомлення

Виникла потреба купити фотік.

Хочу купити щось з мильниць, але яку вибрати не знаю.

В знайомого брав на тиждень kodak z950. Якість сподобалась. але не знайшов де купити, в основному немає вже і не буде

Порадьте щось толкове і не дуже дороге.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив мильницю Нікон S5100. Якість фото як і усіх мильниць, якість збірки сподобалась. Батарея тримає достатньо, щоб цілий вечір фоткати якусь п'янку, заряджається від ЮСБ, що радує. Нікони в принципі непогані фотіки.

Купував в Алло два місяці назад, а недавно зайшов в ЦУМ, там такий і трохи кращий фотік (Нікон S6000) на 200-300 грн. дешевший. %)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даний Kodak не самий кращий вибір. взагалі мильниці їх слабенькі по якості зображення.

на яку суму розраховуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до 2 тисяч грн

Ніби непоганий апарат Fujifilm FinePix S2950

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fuji теж не рекомендую. таке враження, що зараз вони окрім своєї преміум серії Х ніякими іншими моделями толком і не займаються - так... для "галочки".

не буду оригінальним, якщо порекомендую Canon :rolleyes: , але це найкращий варіант за такі гроші...ну це по-моєму. яку модель вибрати? це вже залежить від вимог, які ти ставиш до фотоапарата. SX130 IS досить непогана модель

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тс, вимоги до мильниці - в студію :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб були якісні снімки на автоматичних настройках, зум, нормальна якість фото вночі.

Якщо рівняти SX130 IS і SX210 IS що раще вибрати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо рівняти SX130 IS і SX210 IS що раще вибрати?

130й

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормальна якість фото на мильниці вночі... напевно, це можливо, але точно не за 2000 грн. :(

якщо з цих двох вибирати, то SX130 IS має такі переваги на SX210 IS:

-більш зручний корпус для утримання однією рукою;

-менша к-ть мегапікселів при такому ж розмірі сенсора (12 проти 14);

-менша мінімальна дистанція для фокусування в макро (1 см проти 5 см);

-живлення від пальчикових елементів живлення типу АА (звичайні батарейки можна будь де купити, а от Li-Ion аккумулятор зарядити не завжди вдасться. хоча це може бути і не "плюс". поясню нижче);

-можливість вручну піднімати/опускати спалах (у SX210 IS він постійно піднятий при увікненій камері);

-нижча ціна.

переваги SX210 IS перед SX130 IS:

-компактніший і легший майже на 90 г;

-більший діапазон фокусних відстаней (хоча це не завжди "плюс");

-трохи, але все ж більш "світліший" об'єктив;

-Li-Ion аккумулятор (він іде в комплекті із зарядним. відповідно позбавляє додаткових трат. цеї радості немає в комплекті SX130 IS. додаткові витрати на нормальні аккуми і зарядне десь гривень 150);

-ще є трохи більший діапазон витримок, трохи швидша серійна зйомка і HDMI-вихід, але все це не настільки серйозні переваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за поради буду брати SX130 IS

Якщо є тут хто продає фотоапарати і має цей пропонуйте ціни в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є тут хто продає фотоапарати і має цей пропонуйте ціни в приват

Теж цікавить даний аппарат.І мені в лічку контакти... :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-Li-Ion аккумулятор (він іде в комплекті із зарядним. відповідно позбавляє додаткових трат. цеї радості немає в комплекті SX130 IS. додаткові витрати на нормальні аккуми і зарядне десь гривень 150);

це теж невідомо чи плюс. для акумулятора треба свою зарядку, а АА можна придбати в любому магазині :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я в тому ж пості про це написав

-живлення від пальчикових елементів живлення типу АА (звичайні батарейки можна будь де купити, а от Li-Ion аккумулятор зарядити не завжди вдасться. хоча це може бути і не "плюс". поясню нижче);
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...