Перейти до змісту

продам на розборку HP Mini 2133

mlutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам на розборку HP Mini 2133, згорів міст.

Ноутбук + рідне зарядне + миша logitech,корпус на 4.6 з 5. Батарея рідна, тримає близько 1,5 години.

Не паявся.

Характеристики

8.9" WSVGA / VIA C7-M ULV (1.2 GHz) / 1 GB / 120 Gb / LAN / Wi-Fi / Camera / Vista Basic /

За все хочу 950 грн.Продається тільки комплектом.

0637056156 , 0673327177 - Михайло.

Опубліковано

чесно кажучи продам тому хто хоче його зробити,по перше немає бажання займатись його ремонтом, по друге треба гроші в зв"язку з покупкою іншої техніки.

Опубліковано

Ми у Києві у два сервіси носили, зказали в межах 1500грн, так ми його тихенько у пісочку на березі Дніпра і похоронили friday.gif

Опубліковано

Ми у Києві у два сервіси носили, зказали в межах 1500грн, так ми його тихенько у пісочку на березі Дніпра і похоронили friday.gif

Дайте координати - поїду відкопаю :)

Опубліковано

мда, добрий прайс за ремонт гнули:

HP MINI 2133 2140 SERIES LAPTOP MOTHERBOARD

1.6GHz EMBEDDED CPU PROCESOR

HP P/N: 500755-001

(includes ExpressCard assembly, fan/heat sink, processor, RTC battery, and replacement thermal material)

це все щастя - 65 уо включаючи доставку.

ссилку давати?:)

Опубліковано

По перше за безцінь я його не відам в плані 500-600 грн,так як знаю ринок і розвести не вийде, бо не хочу займатись ремонтом, нова плата з процесором коштує з доставкою близько 60 доларів.

По друге знаю скільки яка комплектуха від ноута скільки коштує, вроді не дитина 12 років, працююю в сфері ІТ близько 10 років ,

А продати окремо матрицю з інвентором і зарядне рідне, + ще робоча батарея,окремо wi-fi,вінчестер,оперативку та ще деяку комплектуху з нього - можна за набагато більші гроші.

Причина продажу не хочу займатись ремонтом.

Влаштує - 0673327177 або ж 0637056156

Кого дійсно цікавить скину пару гривень на торг.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...