Перейти до змісту

Як Ви ставитесь до Луцьких інет магазинів.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в нотіксі той товар ,що є в прайсі в неті той самий і в магазині?і не обов"язково заказати в інтернеті, а можна прийти і купити в них?

Ні думаю що не все у них там в магазині, маленький він, якщо б там все було б що і в прайсі то потрібно було б приміщення як фокстрот по волі...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А що скажете на рахунок mobilluck.com.ua ціни такі ж як на розетці але без +50 грн за доставку кажуть, цікавить враження покупців магазину що за контора?

• 1 рік потому...
Опубліковано

во-во, хіба не смішно? по Києву доставка безкоштовна, а відстані на порядок відрізняються.

п.с.недавно їхав на таксі із Київського вокзалу на Бориспільську, це приблизно, як Луцьк по колу два рази об'їхати - 56 грн., луцький таксист би вже за таку відстань злупив би 300.

Опубліковано

в нас не такі об'єми продажів як в Києві, де курсують свої авто, чи договора з таксі чи там ще з кимось, тому й там може доставка бути безкоштовна (доставка вже просто в ціну входить).

А в нас якщо і буде замовлення на 10 грн, то ще й безкоштовно доставляти? Якщо в лом підняти "попу" то платити треба за сервіс.

Опубліковано

а який смисл взагалі тоді в інтернет-магазині, нагадати?

може, мені, наприклад, піцу замовити по телефону в Тарантелі і зганяти за нею з 40-го на Ковельську, бо у них об'єми хрєнові?

Опубліковано

Що не будь ліпити теж не буду. Не бачу там комп'ютерного заліза...

Вибачаюсь, не звернув увагу на Розділ. Але думаю це лише питання часу.

Яке відношення даний інтернет магазин має до Луцька?

Точно таке ж як і фірма Софт-Лайн

Опубліковано

всі рази коли брав доставку - Медіамаркет доставляв безкоштовно, зараз не знаю, практично завжди забираю з магазину

• 3 тижня потому...
Опубліковано

всі рази коли брав доставку - Медіамаркет доставляв безкоштовно, зараз не знаю, практично завжди забираю з магазину

Доставка товару безкоштовна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...