Перейти до змісту

Продаю HTC Desire Black!

jurec77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю HTC Desire Black!!!

Телефон з Англії, в комплекті сам телефон,шнур, чехол, докі для реєстрації в укр звязку!!!

Батарейка не оригінал, але тримає як оригінал, єдино шо не стає добре і коли закриваєш кришку то з однієї сторони невелика щілина,хоча з чехлом нічого невидно і все нормально виглядає!!!

Телефон повністю робочий,все працює відмінно! Телефон перепрошитий і стоїть російська мова!!!

Стан телефону:

-корпус 8.5/10

-єкран 9/10

-робота телефона 10/10

Ціна 2500 грн. (торг)

Опубліковано

чому телефон розбирався? бо дуже видно, що він уже розбирався чи був у ремонті.

НЕзнаю чи розбирався чи ні,він в мене пару тижнів і з Англії! зара користуюсь все працюєідмінно! куплявся для сестри але їй не подобається що батарейка трохі торчить і неоригінальна,да й гроші потрібні!

Опубліковано

за 200баксів максимум ти його купив в такому стані

я його купив за 2100 грн і він в нормальному стані! Якшо збираєшся купляти то можим зустрітися, а якшо просто так пишиш то будь-ласка не пиши тут!

Опубліковано

На болтах видно, что кто-то ковырялся отверточкой, но это не есть проблема, может в той-же Англии меняли камеру на аппарате? Или просто решили поковыряться :g05:. В телефоне Амолед экран стоит? Если да, то цена топикстартером оправдана.

Опубліковано

На болтах видно, что кто-то ковырялся отверточкой, но это не есть проблема, может в той-же Англии меняли камеру на аппарате? Или просто решили поковыряться :g05:. В телефоне Амолед экран стоит? Если да, то цена топикстартером оправдана.

ВРоді супер лсд!

телефон не розбирався можу підтвердити фактом наявності заводських пломб

а я можу довести що телефон розбирався, і наклейки войд на двох шурупах це ще не свідчить про пломбу, і якраз саме їх наклеїли через те, що тел уже був в ремонті, у багатьох сервісніках коли уже тел був на ремонті то вони клеють власні пломби, і яскраво видно що тел розбирався, зазори між защолками корпуса, різьба шурупів уже денеде стесана.

ПС: пропоную за телефон 1750грн

відписав в приват!

Опубліковано

АМОЛЕД стоїть

тримав в руках. не так страний як його намалювали :) ковирятись могли тільки і у тих вінтіках що без пломб. тут хз :unsure:

читав що начебто в екранчика міцне спецпокриття, але хтось умудрився шуранути трохи :(

рутований і прошитий андроідом 2,2, є рус. але укр. мови нема...

з батарейкою трохи западло, але в натяжечку так держить

GPS трохи слабуватий в приміщенні начебто (порівнюю з своїм), але то як кому повезе. у кого добре у кого буває слабий. такі отзиви в неті. тим не менш на дворі працюватиме без питань

загалом враження приємні, тормозів і глюків не помітив.

поки що в резерв до завтра... пишу в приват...

Опубліковано
2,2, є рус. але укр. мови нема..

2.3.3 Cyanogen - має укр. мову, прошитися, справа 5 хвилин, прямо з рекавері меню телефона.

Опубліковано

Так пробуй, тестуй на телефоні сам, забекапитись і зробити відкат - там проще простого, в разі чого, ну і знову таки - займає пару хвилин

У нього на борту recovery-RA-desire-v2.0.1 (установлений, доречі мною :0005: ), дозволяє робити вищеописане - і ще купу процедур, без жодної шкоди апарату

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...