Перейти до змісту

Lenovo IdeaPad G550

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Экран 15.6" (1366x768) WXGA HD LED.

Процессор Двухъядерный Intel Celeron Dual Core T3300 (2.0 ГГц)

Объем оперативной памяти 2 ГБ

Тип оперативной памяти DDR3

Жесткий диск 250 ГБ

Графический адаптер Интегрированный, Intel GMA X4500

Сетевые адаптеры Wi-Fi 802.11 b/g

Fast Ethernet

Оптический привод DVD+/-RW

Дополнительные возможности Веб-камера 0.3 Мп

Разъемы и порты ввода-вывода 3 порта USB 2.0 / VGA / RJ-45 (LAN) / микрофонный вход / выход на наушники

Операционная система DOS

Батарея Литий-ионная, 6-ти ячеечная

Габариты (Ш х Г х В) 358x256x37 мм

Вес 2.7 кг

Комплект ---- Ноутбук Lenovo IdeaPad G550 батарея, адаптер питания, документация, драйвера под винду 7ку.(під хр є на оф сайті).

Стан ідеальний.

Ноутбук використовували в домашніх умовах , по вулиці не таскався.

Гарантія до 28 Жовтня 2011року.

ціна 3 400 грн. ----(095 911 2 нуль нуль 3)--Сергій.

Опубліковано

ти коли останній раз в магазини (інтернет) ходив і на цінники дивився? ти бачеш, що зараз кругом ідуть ціни на нові ноутбуки 2499грн і характеристики геть такі ж як і у твому, і навідь у деяких випадках кращі, тільки ноути то нові, а у тебе вже добрий Б/У, та щей наклейки з якогось дива на клавіатуру наліпив, так що реальна ціна твому ноуту 2000-2100грн.

Гість กันดาฮาร์
Опубліковано

дісно ціна нереальна купляв я недавно асуса в фокстроті теж двоядерний селерон, 2 гб оперативна, 320 гб памяті за 2520грн

Опубліковано

прочитав не підходить топай далі,

шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого.

тут шо даром роздавати все треба ?????

Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву .

Опубліковано

Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!!

чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі.

Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву .

Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив!

Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! :naezd:

І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка???

Опубліковано

чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі.

Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка???

Я шось не зрозумів ти тот шо кіровнік по темам?????

ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ??????

і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!??????

дорого топаєм далі.

Опубліковано

Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .

чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?

Опубліковано

Я шось не зрозумів, ти тот шо кіровнік по темам?????

ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ??????

і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!??????

дорого топаєм далі.

Всьо ясно! :lol: так би й зразу написав, що являєшся баригою, :lol: і ніхто б претензій немав!

Опубліковано

так воно і є....я про "жабу"....

Опубліковано

так воно і є....я про "жабу"....

а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!

Опубліковано

а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!

Так нехай продає...може хтось купить,на кожний товар - свій покупець....якщо,я не правий - виправте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...