Перейти до змісту

Ремонт авто

CTyDeHT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня автомобілісти=)

Вирішив створити тему щоб знайти клієнтів.Якщо кого цікавить ремонт- робим в гаражі майже все.Ремонт любих авто: електрика, заміна скла, компьютерна діагностика ЕБУД, промивка форсунок і т.д і т.п.

Робим дешево та на совість, ніхто ще не скаржився, а хто приїжджає до нас- стає постійним клієнтом=)

Може подумаєте що зробим так-сяк та здеремо 3 шкури, то ні.Ціни в нас символічні, як то кажуть: "Скільки не жалко" а якість роботи дуже гарна.

Кого зацікавить дзвоніть 0508011164 Коля

Опубліковано

І, бажано якщо ви вже були в нас відписуйтесь в темі: як вам якість роботи, ціна, приємно буде прочитати коментарі задоволених клієнтів)

Опубліковано

І як ви форсунки ,припустимо миєте? У Вас стенд є? І так само мені потрібно зробити комп.діагностику на Шевроле "Такума".Є у Вас така можливість? Відповідна апаратура і т.д.?

Опубліковано

Ремонтую не я.Я швидше допомагаю)

Давайте в приват з проблемами і описуйте що саме сталось а не "щось стукає ззаді, зроби :D "

Форсунки миємо саморобною установкою.Повір, вона промиває краще ніж стенд т.к. принцип її роботи- пропускати бензин з сумішшю спеціальною за допомогою ультразвуку і тиску

Діагностика шевроле такума можлива при наявності так званих "мозгів" тобто електронної системи управління двигуном(ЕСУД)

Опубліковано

Або ще краще давайте з проблемами на мобільний, щоб не писати поеми цілі.Інколи навіть по телефону можна "відремонтувати" авто)

Опубліковано

Знову сигналізації...

НІ, з сигналізаціями ми не працюємо т.к. вони часто ламаються не з того не з сього і потім люди починають жалітися типу "ви поставили погано, переробляйте".Тому вибач)

Опубліковано

Доброго дня автомобілісти=)

Вирішив створити тему щоб знайти клієнтів.Якщо кого цікавить ремонт- робим в гаражі майже все.Ремонт любих авто: електрика, заміна скла, компьютерна діагностика ЕБУД, промивка форсунок і т.д і т.п.

Робим дешево та на совість, ніхто ще не скаржився, а хто приїжджає до нас- стає постійним клієнтом=)

Може подумаєте що зробим так-сяк та здеремо 3 шкури, то ні.Ціни в нас символічні, як то кажуть: "Скільки не жалко" а якість роботи дуже гарна.

Кого зацікавить дзвоніть 0508011164 Коля

Цікавить наступне. Як і чим знімаєте скло? Скільки коштуватиме, щоб забрати вашого спеціаліста по склу, він знімає мені лобове, заднє, 2 трикутних кузовних (Ауді А6 С4), і я відвожу його назад?

Опубліковано

Заміна скла відміняєтся т.к. майстер наш не хоче братись через дорожчання матеріалу і падіння ціни за роботу. А ти хоч замінити? Там де ти купляв тобі мали запропонувати заміну, туди і звернись

Опубліковано

"Класна автомайстерня", робить практично все:

1. Знову сигналізації...

НІ, з сигналізаціями ми не працюємо т.к. вони часто ламаються не з того не з сього і потім люди починають жалітися типу "ви поставили погано, переробляйте".Тому вибач)

2. Заміна скла відміняєтся т.к. майстер наш не хоче братись через дорожчання матеріалу і падіння ціни за роботу. А ти хоч замінити? Там де ти купляв тобі мали запропонувати заміну, туди і звернись

А, що ще Ви не робите, чи не хочете робити?

Опубліковано

ІМХО. Я б таким майстрам машину не довіри в би: які з початку говорять одне, а потім шукають собі виправдання.

З.І. Краще робити щось одне але якісно, як все і толком нічого.

Опубліковано
:naezd: ну ок, якщо я напишу робим підвіску.багато клієнтів буде?думаю ні.Довіряти своє авто нам ніхто не заставляє.треба зробити щось- питай робим чи ні і скільки коштуватиме і не засоряй тему будьласка <_<
Опубліковано

цiкавлять наступнi роботи та цiна: Авто Toyota Carina E Sportswagon (_T19_). 1. Промивка форсунок. Промивав у "народного умельца" на стендi проте вони залишились закаканими брудними. Та ще й 1 форсунка потiм вийшла з ладу. 2.Необхiдно замiнити лямбда-зонд 0-258-006-537(неоригiнальний з методом перепайки проводiв) 3."датчик температуры воздуха на впуске". Буду дуже вдячний за будь яку надану iнформацiю. Головне питання це зменшення витрат палива, наразi мiсто 13-14л./100 км...

Опубліковано

4 форсунки. проте мене цiкавлять всi роботи, про якi я написав. а також цiна

1. Промивка форсунок

2.Необхiдно замiнити лямбда-зонд 0-258-006-537(неоригiнальний з методом перепайки проводiв)

3."датчик температуры воздуха на впуске", замiна

Опубліковано

ПРомивка форсунок буде коштувати 200грн (за всі)

Лямбда зонд якщо в тебе є куплений- замінити не проблема 60 грн

Про датчик температури запитаєш в майстра коли приїдеш промивати форсунки

Опубліковано
"Робим дешево та на совість" "Ціни в нас символічні, як то кажуть: "Скільки не жалко" а якість роботи дуже гарна."

на Mitsubishi до кiнця липня була акцiя-200 грн за промивку форсунок, у бiльшостi народних умiльцiв така ж цiна 200 грн. I в вас 200 грн, хiба це дешева символiчна цiна???

Про датчик температури запитаєш в майстра коли приїдеш промивати форсунки

Стоп, я ж про цiну питав, я зробив самодiагностику, обрива нема, треба просто замiнити. Чи Ви хочете, щоб майстер менi насiв на вуха i розказав що тут треба пiвмашини перебрати? Знаю я таких ремонтникiв :angry2:

Про лямбда-зонд, щось я сильно сумнiваюсь, що ви будете знiмати прикiпiвшу лямбду,перепаювати провода за 60 грн

Опубліковано

Якщо ти не хоч машину робити, то нашо ти тут пишеш? Треба робити- кажи а не розказуй мені хто прав а хто не прав.

Ціна тобі не подобається- шукай дешевше.

Ти не писав про пригорівшу лямбду, ти писав скільки буде коштувати заміна.

Звідки я тоді знаю шо в тебе з тим датчиком?Може там треба буде пів мотора розбирати шоб достатись до нього, а може він в тебе зверху, я всі машини і їх мотори не памятаю. Цінами в нас майстер заправляє і в залежності від роботи він тобі може сказати дешевше чи дорожче.

Їздиш тільки по вухах, писав би краще "треба те і те зробити, скільки коштує?" а не "та в всіх так, а вас так" я знаю в кого як, і яка якість роботи. Форсунки тобі за 200грн всі промиють бензином твоїм і котись. Спеціальною рідиною, якою ми промиваєм, миють тільки на сервісах (і то дорогих). Я відкрив тему для того щоб люди приїжджали, робили і оставались довольними і ціною і якістю, а не для того щоб кожен хто зайде розказував що в нас не так.

Опубліковано

Якщо ти не хоч машину робити, то нашо ти тут пишеш?

Якщо ти не можеш відповісти на моє питання, то що ти тут пишеш :angry2:

Звідки я тоді знаю шо в тебе з тим датчиком?Може там треба буде пів мотора розбирати шоб достатись до нього, а може він в тебе зверху, я всі машини і їх мотори не памятаю.

no comments...

Їздиш тільки по вухах, писав би краще "треба те і те зробити, скільки коштує?" а не "та в всіх так, а вас так" я знаю в кого як, і яка якість роботи

я задав цілком адекватні питання, на які так і не отримав відповідь

Форсунки тобі за 200грн всі промиють бензином твоїм і котись. Спеціальною рідиною, якою ми промиваєм, миють тільки на сервісах (і то дорогих)

я промивав за 200 грн з їх рідиною, в першого майстра який попався під руку, в гаражі на стенді. ти мені моїм бензином будеш промивати, тоді дійсно, халява

Я відкрив тему для того щоб люди приїжджали, робили і оставались довольними і ціною і якістю, а не для того щоб кожен хто зайде розказував що в нас не так.

Сумніваюсь, що хтось з борди знайде дорогу до тебе

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...