Перейти до змісту

Хочу купити хату у карпатах)))

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ваші поради??

сходить к психиатру... :g05:

(объяснить ему, что наблюдаются проблемы с логическим мышлением...он уже даст совет...)

Опубліковано

Поїдь туди якщо дійсно хочеш купити і поїздь по селах і купи там хату за 3-4 у.е. Но не факт шо добиратись до хати прийдеться теж на лижах. А там де чистять дороги взимку ціни орієнтовно 30-40 у.е. за 4-5 соток з хатов 4*8 яка от от. Я їздив в східницю, там поїздив по селах вздовж дороги то був вражений до ну н*х.

Опубліковано

Ворохта (Будинок, котедж)

Продаю двоповерховий будинок, загальною площею 160 кв.м., два окремі входи, 5 сотих землі, будинок знаходиться на березі р. прут, 10 метрів від будинку джерело, 500 метрів до джерела з сірководневою лікувальною водою,будівля межує з карпатським національним парком. заведена вода, зроблена каналізація, опалення, чорнова підлога на першому поверсі, тепла підлога у ванні першого поверху. 2 кілометри до гірськолижного підйомника і трампліну, 20 км. до Буковелю. Шутровий заїзд до самої хати. Можливо використання під туристичний бізнес. Ціна 50 000 у.о. за все!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ворохта (Будинок, котедж)

Продаю двоповерховий будинок, загальною площею 160 кв.м., два окремі входи, 5 сотих землі, будинок знаходиться на березі р. прут, 10 метрів від будинку джерело, 500 метрів до джерела з сірководневою лікувальною водою,будівля межує з карпатським національним парком. заведена вода, зроблена каналізація, опалення, чорнова підлога на першому поверсі, тепла підлога у ванні першого поверху. 2 кілометри до гірськолижного підйомника і трампліну, 20 км. до Буковелю. Шутровий заїзд до самої хати. Можливо використання під туристичний бізнес. Ціна 50 000 у.о. за все!!!

Вам повезло в жизни. Это как московская прописка. Я бы не продавал, а поднакопил на кап. ремонт и сдавал бы туристам аки гостинницу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...