Перейти до змісту

Васю Волгу посадили

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

19 липня 2011 року слідчим Генеральної прокуратури України спільно з працівниками Служби безпеки України до ізолятора тимчасового утримання доставлено голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Василя Волгу.

Правоохоронці затримали його за злочини, пов'язані з корупцією

Як повідомила прес-служба Генпрокуратури, на цей час у справі проводяться необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг із березня 2010 року очолює Василь Волга. Він же є головою партії "Союз лівих сил".

У Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг України заявляють, що про затримання голови комісії Василя Волги їм стало відомо лише після офіційного повідомлення Генпрокуратури.

Як розповіли в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі комісії, 15 липня був затриманий Генпрокуратурою начальник юридичного департаменту Держфінпослуг Євген Гантімуров за підозрою в отриманні хабара. Крім того, цього ж дня був затриманий колишній помічник голови комісії Олег Чернушенко на цій же підставі.

Агентству уточнили, що якщо голова комісії Волга дійсно затриманий, то в.о. голови комісії виконуватиме перший заступник голови комісії Андрій Литвин, який щойно вийшов з відпустки.

Як стало відомо агентству, сам Волга був на робочому місці у вівторок до полудня.

звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не посадили. Презумпція невинності, ми ж правова держава, епт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1311125785' post='1052415209']

ну так і луценка ще ніби не посадили, а уже он скільки сидить-то

Він не сидить, а все ще присаджується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, а Пензеник нюхом чув що при ЮВТ паленим пахне і чухнув вчасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юльку і Луценка точно посадять, а ще купу дрібних, а все тому що правлячої партії рейтинг нище плінтуса, а вибори не за горами.

Думаю зимою буде набагато більше і цікавіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так цей же з "прихлєбніків" правлячої еліти. Цікаво, за що провинився? Не поділився, чи шо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все просто, як в футболі:

Не забиваєш посадиш ти - забивають тобі прикриють тебе.

Юща б до них в компані, як пустомелю-бандитисидітимутьутюрмах, вєсєлей буде

:ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юльку і Луценка точно посадять, а ще купу дрібних, а все тому що правлячої партії рейтинг нище плінтуса, а вибори не за горами.

Думаю зимою буде набагато більше і цікавіше.

Ця влада заграє з холопством, не розуміючи що в найбільш пасіонарних українців, і доречі, рускіх підтримки нема. Намагаючись бути "по центру" втрачається підтримка всюди. Ну, звичайно, на Донбасі за нього дадуть голоси. Я навіть вірю що там практично не буде фальсифікацій. Але влада повинна триматись якоїсь основи, електоральної бази. в Ригіонів вона трухлява, слабка, не здатна ні на що. Колос на глиняних ногах. Найменший поштовх всі шістки розбіжаться. А тим часом РФ закручує гайки, стан в економіці буде тільки погіршуватись.

Так цей же з "прихлєбніків" правлячої еліти. Цікаво, за що провинився? Не поділився, чи шо?

Я попрошу... Прихлєбнік це Клімчук, а Волга розумний мужик зі своїми поглядами, такі нинішній владі звичайно не потрібні. Такі як Волга могли б повести за собою розумних російсьмовних, створивши цивілізовану альтернативу урці, це теж не треба владі. Там не любять сильно розумних і ті які "виступають".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волга розумний мужик

шутка?:lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись дивився чи то Шустерлайф з ним, чи щось подібне. Показово те що зараз його на ці передачі не допускають. Він мені тоді запамятався, толково і грамотно розсуждав. Звичайно, він давить інтелектом всіх присутніх по обидві сторони, тому його і не допускають. Взагалі такі як Волга, вони тут чужі - в плані ментальності і розвитку... Йому би їхати в Москву, заробляти там гроші спокійно і не паритись, А то Україна дуже мілка для таких людей, людина тут чахне як риба на мілководді. Але видно для нього бапкі не основне хто щоб язиком не тріпав. Я кажу, зробити грамотний піар і ребрендінг - за ним дуже багато людей би пішли: молодий, здоровий розумний мужик з ясним взором. Дуже мало в нас таких в політиці, в основному всякі рагулі, жлоби пристосуванці, а цей чувак породистий, ви подівиться біографію:

Севастопольское высшее военно-морское инженерное училище («Атомные энергетические установки», инженер-механик);

Межрегиональная академия управления персоналом («Банковское дело») в 1999.

1990—1993 г. — командир турбинной группы на атомных подводных лодках Северного флота. Воинское звание — капитан-лейтенант.

Ось цей фактор напевно і зіграв вирішальну роль. А ПР зара це зграя жлобів і пристосуванців, вони на клітінному рівні відчувають свою неповноцінність поряд з такими як Волга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Korting, один раз вже робили твій ребрендінг і піар, і народ підтянувся, ще й як підтянувся. Людина була достойна: чесна, професіонал “У 1997 році за рейтингом впливового фінансового журналу Global Finance Віктор Ющенко увійшов до шістки найкращих банкірів світу. За участю В. Ющенка — КабМін та Нацбанк в 1998 році успішно запобігли «фінансовій кризі» (яка охопила сусідню Росію — так званий «дефолт 1998 року»).”

А будучи Президентом обісрався!!!

Я колись дивився чи то Шустерлайф з ним, чи щось подібне

в Шустера і Аня Герман гарно розказує і грамотно розсуждає і що тепер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я очень могу ошибаться, но ни ли этот Волга во время начала помаранчевых движух выступал то ли адвокатом, то ли ещё кем то, когда суд признавал недействительными выборы,когда победителем огласили януковича? хотя это уже и не важно, если зацепили, значит так надо.Клубок уже потянулся, поэтому закупаем поп корн, садимся поуютней у экранов телевизоров/мониторов, и смотрим продолжение сериала: "Политическая жизнь в Украине".

А те, кому есть за что бояться - пускай к гадалкам ходят, и карты расскладывают: кому казённый дом, кому дорога дальняя, кому дорога дальше...

А вообще то смешно и грустно читать наивные коменты типа: "Волга...Луценко, Тимошенко (другие фамилии ожидаются в будущем) вот одних посадили, потому что воровали, других - потому что боялись.

Ёлки - палки, ведь человек, ставая на первую ступень, ведущую к высшей власти, уже даёт клятву,осознавая, что связан по рукам и ногам,то есть всегда готов к тому, что если Система потребует его в жертву,он должен встать и пойти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось цей фактор напевно і зіграв вирішальну роль. А ПР зара це зграя жлобів і пристосуванців, вони на клітінному рівні відчувають свою неповноцінність поряд з такими як Волга.

Політолог зазначив, що Волга потрапив у владу завдяки не стільки вимогам Компартії та її лідера Петра Симоненка, скільки проханню російської сторони.

"Він скоріше був в таборі не наших комуністів, а проросійських лівих політичних сил, які більш чітко та акцентовано орієнтувалися на Росію. Можливо, сьогоднішній арешт пов'язаний із необхідністю Януковича послати сигнал російській стороні, з якою сьогодні багато неврегульованих питань, що це може стосуватися і тих посадовців, які були призначені в тому числі і на проханням керівництва Росії", - додав він.

http://facenews.ua/10924/chomu-zatrimali-vasilja-volgu.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі такі як Волга, вони тут чужі - в плані ментальності і розвитку... Йому би їхати в Москву, заробляти там гроші спокійно і не паритись,

Тисячу чєртєй! Як ти правий! Ще й прізвище таке рюске має.

А от звався би - Василь Дніпро, так і плавав би мєлко-мєлко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Газета "Флот України", інтерв"ю з колишнім командувачем ВМС України:

Наш корреспондент связался с вице-адмиралом запаса и попросил ответить на несколько вопросов.

— Владимир Герасимович, в последнее время председатель партии “Союз левых сил” Василий Волга, Ваш бывший подчиненный по Северному флоту, неоднократно заявлял представителям прессы, что Черноморский флот останется в Крыму и после 2017 года, но уже в виде Европейских сил безопасности с участием и Украины, и России. Аргументирует Волга свои доводы тем, что он опытный моряк-подводник и опытный политик, разбирающийся в этих вопросах.

— Да, в СМИ снова засветился мой “старый знакомый”, бывший “коллега” по Северному флоту Василий Волга. Во время прошлых выборов меня и генерала А. Чаповского он попросил встретиться, так как планировал наше участие в его избирательном штабе. На этой встрече мы и познакомились. В ходе беседы выяснилось, что он тоже моряк, и я поинтересовался его службой. Ответ меня несколько удивил. Оказалось, что он служил в Гремихе, на одной из лодок дивизии, которой я командовал, но почему-то его совершенно не знал. Такого быть не могло, я ходил в море абсолютно со всеми экипажами и офицеров знал всех.

Дальнейшее знакомство с кандидатом в президенты поражало еще больше. Рассказывая о своей “героической” службе, он ошибся в проекте своей подлодки (назвал 667-БДРМ, а фактически был назначен на 667-Б), также не знал названия своей подводной лодки (в то время — тактический номер), не знал и фамилии командира корабля (В.Н. Ефимов). Соответственно, не знал он и командира дивизии, который с ним в моем лице в этот момент беседовал, как и сменившего меня А.В. Чиркова. Фамилии командующих флотилией А. Устьянцева и В. Агафонова ему также были неизвестны.

Офицер, мичман или матрос, служивший на флоте, всю жизнь помнит своих командиров и сослуживцев, особенно подводник, ведь на подводных лодках победа и смерть на всех одна. Такие “провалы в памяти” были явно подозрительны. А познакомившись с его книгой, в которой описывалась его же многоплановая и яркая жизнь, в том числе и героическая служба, я утвердился в своих подозрениях. Было явно что-то не так...

Я созвонился со своими сослуживцами и нашел тех, кто его знал. Оказалось, что после выпуска из училища лейтенант Василий Волга был назначен на экипаж К-457 (пр. 667-Б) командиром турбинной группы, но служить не хотел, зачеты на допуск к самостоятельному управлению не сдал, а поэтому к самостоятельному исполнению обязанностей не был допущен. Соответственно, был снят с должности и назначен в МИС гарнизона, а оттуда вскоре уволен. Теперь он в политике. Пишет и говорит, что он подводник и, тем более, “офицер стратегических ядерных сил”. Рассуждает на темы, о которых даже представления не имеет. Но наш народ мудрый, и он рано или поздно разберется, кто есть кто!

много інтересного про умного і принципового офіцера

інтерв"ю Безкоровайного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, а цей чувак, в якого брали інтерв'ю, він служив на Северном Флоту (причому 1990-1993)? А потім став віце-адміралом Українського Флоту?

А, все знайшов:

07.1990-06.93 - командующий флотилии, Северный флот.

С 07.1993 - в ВС Украины: представитель Министерства обороны Украины в ВМС Украины. 10.1993-05.96 - командующий ВМС Украины. 05.-10.1996 - зам. Мин. обороны Украины - командующий ВМС Украины. С 1996 - помощник министра обороны Украины.

Tolik_lt, тільки не розумію яка твоя мотивація гавкати на Волгу. З чистого бажання викриття правди подібні тобі нічого не роблять - це я знаю. Напевне, в тебе увімкнувся той сами механізм що і у товаришів в ПР...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з Новим 1937 роком))

В 1937 г. правление НКВД разработало следующие меры по реализации разоблачения и уничтожения врагов народа: 

1. Арестовать всех членов бюро обкома, всех первых секретарей райкомов и вторых, если они связаны были с обкомом.
2. Арестовать всех членов облисполкома, председателей городских и районных исполкомов и сельских Советов (последних по выбору)
3. Арестовать в ближайшее время всех прокуроров, их помощников и следователей прокуратуры, в том числе прокурора области, председателя облсуда, председателя юридической коллегии адвокатов.
4. Арестовать первого секретаря обкома ВЛКСМ Чульджанова и секретарей райгоркомов ВЛКСМ.
5. Арестовать всех работников редакции областных, районных и городских газет, областного радио и ОГИЗа.
6. Арестовать начальников ведущих управлений и отделов облисполкома и райисполкомов.
7. Возбудить уголовные дела по фактам вредительства и саботажа на предприятиях золотодобывающей промышленности, угольных шахтах, заготовительной и перерабатывающей, лесной и деревообрабатывающей промышленности, а также в колхозах, совхозах и МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Liberta, не зі злоби, але просто бажаю тобі відчути що таке репресії, а потім щоб вернули назад, можливо задумаєшся чи варто такі теми переворити в жарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мене, понімаєш, тут Анатолій заклював, що я дуже серйозно до всього відношусь (бачу його синю каску над бруствером :) )

Кортінг, жарти жартами, але паралель напрошується. не зі злоби.

Liberta, не зі злоби, але просто бажаю тобі відчути що таке репресії

п.с. сподіваюсь, ти не шаман вуду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, тільки не розумію яка твоя мотивація гавкати на Волгу. З чистого бажання викриття правди подібні тобі нічого не роблять - це я знаю. Напевне, в тебе увімкнувся той сами механізм що і у товаришів в ПР...

Курортінг, на відміну від тебе пан Волга завжди видавався мені горлопаном і дешевим популістом та ще й із зовнішністю "істінного арійця, бєлакурай бєстії". Ну, це те, що ти сприймаєш за породистість. Його арешт для мене- лише кумедний факт із жизні "політшоубізнеса". Але коли ти оце його осипав епітетами- ну ета же смєшно, мені захотілось внести сум"яття в твої стройниє ряди:)

Наталья, я дуже ціную Вашу високоякісну іронію і чюйство гумору. Ну да, ми отлічаємся в воспріятії художествєнного, але"до всього серйзно"- це не про Вас;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Васю Волгу посадили а ви малчітє
Урааааааааааааа!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...