Перейти до змісту

Цифровий тюнер в LCD телевізорі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні профі, висловіть, плз, свою думку чи є зміст для Луцька вибирати LCD телевізор саме з цифровим тюнером. Вибираємо ТВ для батьків, а наявність цієї опції значно підвищує ціну. Дякую.

Опубліковано

Є зміст, якщо тюнер підтримує стандарт DVB-T2 (MPEG-4), оскільки в Україні згідно із планом розвитку, затвердженим Нацрадою, трансляція буде йти в такому форматі...В луцьку цифрове ТБ запустять в серпні-вересні.

Опубліковано

Є зміст, якщо тюнер підтримує стандарт DVB-T2 (MPEG-4), оскільки в Україні згідно із планом розвитку, затвердженим Нацрадою, трансляція буде йти в такому форматі...В луцьку цифрове ТБ запустять в серпні-вересні.

Хотілося б побільше інформації, звідки інфа, хто запускає, яки тарифи і т. д. Буду вдячний.

Опубліковано

Так, буде паралельне мовлення... Згідно підписаній угоді в Женеві 2006р, все аналогове телебачення буде вимкнене до 2015. Виключати аналогові передавачі почнуть вже з 2012року. Для кінцевого споживача перегляд буде безкоштовним, тільки потрібно купити DVB-T2 сеттопбокс.

Національна рада в Плані розвитку національного телерадіоінформаційного простору передбачила 5 етапів впровадження цифрового мовлення:

I етап – розбудова національної телемережі МХ-1, МХ-2, МХ-3 та МХ-6 (2010-2011 роки);

II етап – одночасне мовлення на телемережах та мережі аналогового наземного телемовлення; забезпечення населення пристроями для прийому телепрограм в цифровому форматі (2011–2012 роки);

III етап – часткове вимкнення радіоелектронних засобів аналогового наземного телемовлення за згодою ліцензіатів та з урахуванням вимог частини дев’ятої статті 22 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”; вивільнення радіочастотного ресурсу (2012 рік);

IV етап – розбудова багатоканальних телемереж МХ-4, МХ-7, МХ-8 (2013–2015 роки);

V етап – повний перехід від аналогового до цифрового формату телемовлення на всій території країни (2015 рік).

Опубліковано

Взагалі то я мав на увазі конкретно Луцьк, наприклад:

- що зроблено

- що планується зробити найближчим часом

- які перспективи саме в нашому місті

Опубліковано

Це стосується всієї України, і Луцька в тому числі :) . На даний момент В Луцьку нічого не зроблено для впровадження цифрового ТБ, хоча в Підгайцях КРРТ збирається нарощувати мачту :jeer:

Опубліковано

Це стосується всієї України, і Луцька в тому числі :) . На даний момент В Луцьку нічого не зроблено для впровадження цифрового ТБ, хоча в Підгайцях КРРТ збирається нарощувати мачту :jeer:

Тобто на серпень-вересень не варто розраховувати?

Опубліковано

Обладнання планується поставити в серпні- вересні, але чи змонтують його, це вже інше питання, так як вежа в Підгайцях перегружена. Для порівняння: подивіться на якість К1 і ТЕТ які транслюються з Підгаєць, запускати цифру за межами міста це як мінімум не розумно :lopata:

Опубліковано

В луцьку цифрове ТБ запустять в серпні-вересні.

Це ж ваші слова, а тепер виявляється, що нічого ще не зроблено.

Опубліковано

А що ви хочете щоб було зроблено? Оператор в серпні-вересні поставить обладнання, останеться тільки змонтувати антени, фідер і т.д - роботи на декілька днів.

Опубліковано

А що ви хочете щоб було зроблено? Оператор в серпні-вересні поставить обладнання, останеться тільки змонтувати антени, фідер і т.д - роботи на декілька днів.

Ну да, ну да. Якраз в 2015 році, можливо, й запустять

Опубліковано

Я нічого не хочу, мені просто цікаво коли реально запрацює цифра в Луцьку от і все.

Опубліковано

Все залежить від оператора, який дивом отримав ліцензії на всю Україну і в якого навіть адреси немає :(

http://www.zeonbud.com.ua/index.html

Ну чому ж дивом, у нас майже всі багатомільйонні проекти реалізовують, компанії зі стат. фондом 1 тис. грн., компанії без адреси, компанії зареєстровані 2 дні назад і т. д.

Опубліковано

тут все цікавіше - Зеонбуд отримав банківську гарантію для участі у відборі провайдера в розмірі 1,04 млрд грн яку надав Державний Укрексімбанк, але то таке...

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Я нічого не хочу, мені просто цікаво коли реально запрацює цифра в Луцьку от і все.

цифрове ТБ в Луцьку з 28го вересня

Чи можна зараз купити телевізор з DVB-T2 ?

теж цікавить, і що ще тра (антена) щоб користувати вже???
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Чи можна зараз купити телевізор з DVB-T2 ?

так можна, але поки, що Philips. Щодо цін, то в інтернет магазині Розетка Philips 42PFL7406T - 9858 грн., а Philips 32PFL7606T - 8084 грн. З наступного року будуть і моделі інших виробників. Антенна піде звичайна дециметрова (решітка не підходить, так пишуть на форумах).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...