Starui_Diya4 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 09:41 Поділитися #1 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 09:41 Привіт всім)))Я думаю про навчання в ВНЗ у Польщі,через можливість отримання диплому європейського зразка.Підкажіть будь-ласка,чи справді варто отримувати ВО в Польщі ніж в Україні. І які подальші перспективи працевлаштування(заробітної платні) з Польським дипломом в країнах ЄС і Україні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 8 Липня, 2011 в 19:50 Поділитися #2 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 19:50 Знаю багатьох людей в Луцьку, діти яких вчаться у Польщі.Значить варто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 9 Липня, 2011 в 13:27 Поділитися #3 Опубліковано 9 Липня, 2011 в 13:27 дивлячись де навчатись.я теж знаю багато знайомих, які навчаються у Замості. не знали, що то бурса.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Starui_Diya4 Опубліковано 9 Липня, 2011 в 15:53 Автор Поділитися #4 Опубліковано 9 Липня, 2011 в 15:53 дивлячись де навчатись.я теж знаю багато знайомих, які навчаються у Замості. не знали, що то бурса..а не занєш як саме ця бурса називається? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.