Перейти до змісту

Продається 2-х квартира

NANO

Рекомендовані повідомлення

Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол

post-5335-0-64226600-1308742104_thumb.jp

post-5335-0-09171000-1308742318_thumb.jp

post-5335-0-50092300-1308742558_thumb.jp

post-5335-0-13228300-1308742804_thumb.jp

post-5335-0-03751000-1308743490_thumb.jp

post-5335-0-36150100-1308743877_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам все равно, сколько что стоит, до тех пор, пока оно ничего нам не стоит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.

а ціна, чи безкоштовно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

70 000 у.о

Квартира в Києві? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

70 000 у.о

Квартира в Києві? :)

шутнік!А ти за 10 000 хош?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там ремонту одного на 10 - 15 тис $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 70 можна будинок купити, от цікаво хто так ціни тримає у Луцьку :) ціни що люди до кризи не могли купити, а зараз тимпаче :( - вибачте не стримався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть мені будь-ласка скільки коштує 2-кімнатна 70 кв.м. новобудова здана без ремонту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть мені будь-ласка скільки коштує 2-кімнатна 70 кв.м. новобудова здана без ремонту?

50 т.$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 т.$

то додайте ремонт і меблі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене завжди смішать і обурюють слова - з ремонтом або ремонт на 10-15 тис доларів

та хоч на 50 тисяч!

в кожного свій смак і ваш супер ремонт в 90 % або й 95 буде перероблятися на інший смак

в даній квартирі уже сходу треба двері викидати! і міняти як мінімуму на інший колір

і так можна перелічувати по кожній позиції :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут тільки карта застаріла. БУдинку ще нема на ній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене завжди смішать і обурюють слова - з ремонтом або ремонт на 10-15 тис доларів

та хоч на 50 тисяч!

в кожного свій смак і ваш супер ремонт в 90 % або й 95 буде перероблятися на інший смак

в даній квартирі уже сходу треба двері викидати! і міняти як мінімуму на інший колір

і так можна перелічувати по кожній позиції :P

))))))))) Які ми "трогатільниє" На 95 процентів перереробки це ви явно загнули. На кожен товар є свій покупець. Ваше пятикопійкове повідомлення недоречне. Як би ви були уважні, то побачили б що "там ремонту одного на 10 - 15 тис $" не я писав. А людина оцінила. Баракуда звати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол

В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири.

Я підшуковую собі просто квартиру ,в якій зможу зробити все на свій лад і смак.

Для чого мені платити 2 рази за ремонт,1 з яких мені зовсім не потрібний?

Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту!

Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі :0104:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири.

Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту!

Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі :0104:

Щоб зберегти свої нерви раджу створити нову теми і висвітлити питання які Вас цікавлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вижу смысла начинать такую дискуссию, ни под одной из тем, которые вы упомянули, не хотите квартиру с ремонтом, ищите в новостройках, которые только сдаются или квартиры в которых люди не жили, вместо того чтоб предъявлять людям претензии необоснованные, как выше было сказано, на каждый товар, свой покупатель. А то что же получается, если человек продает свою квартиру, то он должен продать ее по стоимости, в которую ремонт не входит???Потому что кому то, что то там не нравится?Это же бред. Не нравится, ищите дальше. А насчет переделки, можно вселится в отремонтированную квартиру и постепенно переделывать в ней то, что особенно не нравится))))), но зато в ней сразу можно жить. Мы тоже в данный момент подыскали себе жилье и там ремонт сделан уже и я бы сделала совсем не так, но я влюбилась в саму квартиру и мне "фиолетово" что там не такой ремонт, я его со временем подкорректирую, зато сейчас спокойно смогу вселится с детьми, а не думать, куда мне всем семейством деться, чтоб сделать офигительный ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вижу смысла начинать такую дискуссию, ни под одной из тем, которые вы упомянули, не хотите квартиру с ремонтом, ищите в новостройках, которые только сдаются или квартиры в которых люди не жили, вместо того чтоб предъявлять людям претензии необоснованные, как выше было сказано, на каждый товар, свой покупатель. А то что же получается, если человек продает свою квартиру, то он должен продать ее по стоимости, в которую ремонт не входит???Потому что кому то, что то там не нравится?Это же бред. Не нравится, ищите дальше. А насчет переделки, можно вселится в отремонтированную квартиру и постепенно переделывать в ней то, что особенно не нравится))))), но зато в ней сразу можно жить. Мы тоже в данный момент подыскали себе жилье и там ремонт сделан уже и я бы сделала совсем не так, но я влюбилась в саму квартиру и мне "фиолетово" что там не такой ремонт, я его со временем подкорректирую, зато сейчас спокойно смогу вселится с детьми, а не думать, куда мне всем семейством деться, чтоб сделать офигительный ремонт.

Розумію Вашу позицію,Ви ж теж продаєте квартиру з повноцінним ремонтом :g12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумію Вашу позицію,Ви ж теж продаєте квартиру з повноцінним ремонтом :g12:

Я уже сказала выше, что я и покупаю квартиру. А в квартире которую продаю,ремонт второго этажа не закончен, а готов для чистовых работ, и клиентам которые звонят, я объясняю, что мы оставили все так как есть, потому что возможно люди захотят сделать там все по-своему, а если нет, то мы доделаем ремонт за свой счет и на цену это не повлияет. Будьте внимательнее и не предвзяты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нова ціна. 60 000 у.о без мебелі 56 000 у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий торг,чи це остаточа ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...