Перейти до змісту

У Луцьку побили й пограбували валютника

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Ахах ! :0016: Ти що її знаєш ?? Бо вона вже наїжджає на мене каже тіпа шо я ї ти це та і сама людина , обясни їй шо я тебе вперший раз бачу , бо шось безпідставно ці всі наклепи з її сторони !

І пишете обидва з одного підключення Урктелеком?

попалили ви Андрюшю! :lol:

Dedid зараз свіча виключу і будеш сам з собою общатися !:lol: Діска мені принеси з конаном ! :)

я його згубив ! :ohmy:

пісдец :sq_ye::blink::sq_ye::blink: , як можна згубити ліцензуху за 240грн, давай мені тоді шось друге , бо я від тебе вже не відстану, а якшо не дасиж :0001: то в інеті ти сидіти більше не будеш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може, все-таки інвайти повернути, а? або розділ створити якийсь спеціальний "малолєткі на свободє", "тихо сам з собою" (для проні12 і дедіда)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може, все-таки інвайти повернути, а?

та то сусід мій , зара прийде я з ним поговорю шо це він намутив ! він й так мені за інет вже майже 2 місяці неплатить, як ше шось буде мурчати то відключу його нафіг !

може, все-таки інвайти повернути, а? або розділ створити якийсь спеціальний "малолєткі на свободє", "тихо сам з собою" (для проні12 і дедіда)?

А з чого ти взяла, що я малолетка ??? :lol: А ось про дедіда якраз і це можна сказати ! :lol: :lol: :lol: Андрюша уходь звідси поки не пізно !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой чуйка, шас кто то уйдёт помыться - постираться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой чуйка, шас кто то уйдёт помыться - постираться

і то напевне назавжди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так як тема однаково безнадійно скотилась у флейм, а я тут бачу гетто, то соррі, запитаю тут))

Володя, а є у Луцьку централізована база даних з переліком книжкового фонду бібліотек міста? чи хоча б окремо по кожній бібліотеці (правда, дитячі не цікавлять, але можливо, володієш інформацією)? якщо конкретніше, то цікавить одна книга, швидше за все її у Луцьку і немає, але хочу переконатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот вот инвайты возвратить в самый раз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема закрита.

dedid, pronew12, отримують 5 днів РО за оффтопік та флуд. Кожен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto , ти був правий. 2-є паряться в БАН-і.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...