Перейти до змісту

Злива 17.06.2011 року

Dimaxa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

не понимаю нафига так гробить машину, там когда на встречку какойто Богдан то машину накрывает с капотом, так можно и гидроудар словить, неужели нельзя развернуться и найти другой путь.

Опубліковано

в мене тато все йопає робочих, які по Писаревській бордюри ставлять. Каже ви що подуріли, тут же акваріум буде, ніякої стічної системи і високі бордюри. Я сьогодні в цьому переконалась. Ет ужс, дуже глибоко, єлі перепливли

Опубліковано

в мене тато все йопає робочих, які по Писаревській бордюри ставлять. Каже ви що подуріли, тут же акваріум буде, ніякої стічної системи і високі бордюри. Я сьогодні в цьому переконалась. Ет ужс, дуже глибоко, єлі перепливли

Та бордюри не мішають, якщо все з умом зроблено...

А у нас навіть люки не можуть почистити, щоб вода нормально збігала

Опубліковано

це певно глюк глюк...

гідроудар машині від калюжі? :lol:

хіба що цу вас якась китайська кансервна банка, де крила гнуться від того шо просто на них спреся

Опубліковано

Та бордюри не мішають, якщо все з умом зроблено...

А у нас навіть люки не можуть почистити, щоб вода нормально збігала

раніше вода хоч в землю уходила, а зараз вона тупо "басєйн" і все стікає на Відроження, а там взгалі йойойой

Опубліковано

гідроудар машині від калюжі? :lol:

хіба що цу вас якась китайська кансервна банка, де крила гнуться від того шо просто на них спреся

Вот и я про таких как ты :) Ты хоть знаешь что такое гидроудар и причем тут крилья и метал авто?

ЗЫ: и у меня не китайская консервная банка, а Omega B которую я достаточно уважаю чтобы так по лужам рассекать, даже если и была бы китайская то не надо так завидовать людям у каждого свое финансовое положение.

Опубліковано

Незнаю що було відразу після зливи, але через 2 години після неї на перехресті Кравчука і Воїнів-Інтернаціоналістів була така картина :

post-4893-0-02444500-1310052222_thumb.jp

post-4893-0-95684500-1310052237_thumb.jp

Опубліковано

Єщо ))) Я перед зливою, можливо якихось 10-15 хв стояв на місці затоплення на Соборності, а потім їхав через Відродження у сторону Рівного. Мене злива застала в Струмівці...

Опубліковано

А я 2 тижні тому нову парасолю купив, кожен день брав на роботу, зважаючи на прогноз в неті, але так і не скористався жодного разу. Сьогодні мені осточортіло її дарма тягати, тому залишив вдома, результат - добряче змок по дорозі на роботу. Правду кажуть: візьмеш парасолю - дощу не буде.

Опубліковано

Після зливи в Луцьку на вулицях потоп :0064:

Навіть тролейбуси не заїзджали на затоплені зупинки.
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Епт... такого сильного доща, за свій вік в Луцьку не пропомню. Біля Лучеська уже море.. боюсь подумати що біля 2-гої лікарні!!!

Опубліковано
:smile-zachot: красиво пролилось даже с градом и зачётно гремело!!!! но радуги так и не было!!! :ok:
Опубліковано

Епт... такого сильного доща, за свій вік в Луцьку не пропомню. Біля Лучеська уже море.. боюсь подумати що біля 2-гої лікарні!!!

цікаво, лучеськ практично в найвищій точці, де там могло затопити???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...