Перейти до змісту

Продам китайський клон Nokia C6

Dimkaki

Рекомендовані повідомлення

Продадуть телефон, китайський клон Нокія С6,

Характеристики:

GSM 850/900/1800/1900

2 Sim

Bluetooth

MicroSD

TV (якість мені дуже сподоблась,на світязі були - клас,чудово підсилює сигнал)

FM (коментарі зайві)

Camera (написано 3.0, скільки реально,не знаю,але друкували фото зроблені цим девайсом - досить прийнятно)

В комплекті - телефон,зарядне, кабель USB,гарнітура. Телефон купувався 4 місяці тому в китаї, не через наші аукціони,

а напряму через китайський сайт,власник один, зовнішній стан 5-/5 (є невеличка подряпина).

Тепер головне кілька днів тому,перестав працювати тач-скрін,ні стілусом ні "ручками" не реагує (реагує, але дуже-дуже рідко)

бокові кнопки працюють,фронтальні теж. Тобто, телефоном можна користуватись, примати дзвінки,смс,ммс, можна здійснювати дзвінки з телефонної книжки,

дивитись телевізор, дивитись відео, слухати радіо та музику, робити знімки. Не можна тільки набрати номер на "віртуальній" клавіатурі. Батарея на 1000мА,

тримає 2 дні якщо активно використовувати. Цікавить тільки продаж, ремонт або обмін не цікавить. Шукав в ынтернеты экрани до нього - найшов,на базарі теж сказали,

що на замовлення - 2-3 дні зможуть, але МОПЕД не мій, власника цікавить тільки продаж. Ціна завищена, але це тільки для старту,реально суттєва знижка,

на рахунов манібеку - навіть не знаю що тут сказати, телефон продається "as is", тобто Ви знаете що купуете, якщо хтось думає купити за дешево і спробувати продати

дорожче,а якщо не вийде, то вернути - то це вже не манібеком називається....

Повторю, ціну буде суттєво знижено.Пропозиції сюди або ПМ.

Фото не виклав,тому що стан 5-, а друге немає чим зробити (є,але фото буде неякісне),якщо буде критично - зроблю фото, прохання заради цікавості не писати і не флудити.

Початкова ціна 299грн.

P.S. Навіть, якщо його не використовувати в ятості телефона, а як телевізор,рідіо,мп3 плейер,фотокамеру - виде цікавий гаджет, за такі гроші, а якщо ще знижка - тоді,він себе взагалі виправдовує...

Торгуйтесь, пропонуйте,всі пропозиції розглядаються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і перше зниження ціни, дійсно,ціна була завищена, реально старт має бути на 100грн. менше. Так і зробимо, нова ціна для старту 199грн. Торг. Зауважте, нижній поріг я знаю,тому що телефен вже на варшавці пропонувався... і ціну за яку його "заберуть" - я знаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу закрити тему, телефон виявився робочим,замінив батарею на іншу - все працює ідеально,просто відразу не замітив що ця "вздута", повернув власнику,який обіцявся "віддячити",повезло

людині,що чуть не продав апарат,хоч і китайський,але за "копійки"...

ЗАКРИТО (тобто,знято з продажі,дякую за увагу, хто не не встиг - той запізнився)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...