Перейти до змісту

КПК Qutek 9100 на запчастини 200 гр.

Tkacik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

без акамулятора, задня кришка поломана, сам апарат робочий

коробка, гарнітура, інструкція

фото, як зацікавить кого - вивішу.

Мінімальний торг...

Опубліковано
  В 08.06.2011 в 06:25, dedid сказав:
  В 08.06.2011 в 06:17, Tkacik сказав:

без акамулятора, задня кришка поломана, сам апарат робочий

коробка, гарнітура, інструкція

фото, як зацікавить кого - вивішу.

Мінімальний торг...

до нього батарея разом з задньою кришкою коштує 400грн http://vint.com.ua/catalog/other/akumu_zaryadki/qtek-9100-1043591.html , а якшо окремо шукати задню кришку то її взагалі не знайти ! так шо тобі його продати за 200грн не вийде це точно !

закинь но сюди його фото, щоб можна було глянути на стан !

зараз спробую...

Опубліковано

50 гривень коштує лише оригінальна гарнітура на міні-джек

Ще мінімум 50 гр коштує оригінальна зарядка - хто користувався, знає, що якщо він розрядиться,

"стартонути" можна лише з неї, ні "моторолівська" ні автомобільна, ні юсбі його не "воскресять".

Рарітет, панове, при чому, важнейший:)

Ух...вже 100гр "наторгував" (хе-хе) - ну і за "тіло"...хз... Ну 50 гр. Раз вам так сумма ця подобається:)

Панове, за 150 в хороші руки:)

П.С. У майстерні на Волі(там де приватбак) майстер брався "воскресити" акум за 150 гр.

Ітого, можна, розрулити дівайс с ремонтом в 300гр.

Хз...як варіант. 150 гр.

Опубліковано
  В 08.06.2011 в 11:16, morpeat сказав:
  В 08.06.2011 в 08:24, Tkacik сказав:

50 гривень коштує лише оригінальна гарнітура на міні-джек

Ще мінімум 50 гр коштує оригінальна зарядка - хто користувався, знає, що якщо він розрядиться,

"стартонути" можна лише з неї, ні "моторолівська" ні автомобільна, ні юсбі його не "воскресять".

Рарітет, панове, при чому, важнейший:)

Ух...вже 100гр "наторгував" (хе-хе) - ну і за "тіло"...хз... Ну 50 гр. Раз вам так сумма ця подобається:)

Панове, за 150 в хороші руки:)

П.С. У майстерні на Волі(там де приватбак) майстер брався "воскресити" акум за 150 гр.

Ітого, можна, розрулити дівайс с ремонтом в 300гр.

Хз...як варіант. 150 гр.

Хз унікальна ви людина! Це хтож у вас буде його купляти за 150грн і тратити 300 грн наремонт + ше кришку буде купляти ! ?? :glare: якщо за 500грн продається повністю робочий , в гарному стані, з більшим комплектом, і з GPS модулем, і головне з нормальним акумулятором і кришкою.

Купуючи ваш телефон за 150грн людина отримує: 1) мороку на свою голову де б це до нього деталі відсутні дістати ?, 2) + дотаткові витрати які перевищеватимуть 500грн адже акум дуже дорогий + кришку тре ! А якшо воскрксити той старий акум то ніяких гарантій на його безглючну роботу уже не буде! 3) і останнє що людина отримує це тільки пусту надію: А чи запрацює він коли куплю акума? І чи буде робота телефона безглючною ?

Тому червона його ціна 50грн і край !

Моя пропозиція 50грн і не більше !

Ремонт акума 150гр. "Тіло" 140 гр. Ітог - 290гр. А кришку можна відремонтувати за пиво:)

Ок! Відкину ідею його продавати як КПК.

Продаю на запчасті. 100гр. Цікавить? Маячте!

Всім гарного настрою!

Опубліковано
  В 08.06.2011 в 08:03, morpeat сказав:

так дійсно акум до нього дорогше коштує ніж сам той телефон, абсурд якийсь але то правда! Був мене колись такий тел трохи корпус подертий був і акум вздувся сильно, то я як дізнався ціну акамулятора , то я той телефон віддав брату в якості іграшки ! Ось такий тел коштує 500грн з чудовим комплектом і гарним станом, та щей з навігацією за 500грн.http://torg.rv.ua/bb/viewtopic.php?f=3&t=183030&p=883096&hilit=Qtek+9100#p883096 А ти відніми 400грн вартість акума + в тебе комплект менший, і ціна твому телефону вийде максимум 50грн а не 200

А як знайти контакти того тел. за 500грн-куплю

Опубліковано
  В 13.06.2011 в 09:59, Fundabruk сказав:
  В 08.06.2011 в 08:03, morpeat сказав:

так дійсно акум до нього дорогше коштує ніж сам той телефон, абсурд якийсь але то правда! Був мене колись такий тел трохи корпус подертий був і акум вздувся сильно, то я як дізнався ціну акамулятора , то я той телефон віддав брату в якості іграшки ! Ось такий тел коштує 500грн з чудовим комплектом і гарним станом, та щей з навігацією за 500грн.http://torg.rv.ua/bb/viewtopic.php?f=3&t=183030&p=883096&hilit=Qtek+9100#p883096 А ти відніми 400грн вартість акума + в тебе комплект менший, і ціна твому телефону вийде максимум 50грн а не 200

А як знайти контакти того тел. за 500грн-куплю

Не знаю, може morpeat підкаже

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...