Перейти до змісту

Допоможіть розібратися з телефоном

Рекомендовані повідомлення

Не можу налаштувати доступ до інтернету, заходжу в браузер і постійно знімає гроші. Хочу встановити мініоперу для вконтакте і аську або квіп. Допоможіть, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1307204795' post='1052386036']

Ждем топіків - "допоможіть переставити операційну систему праски" та "завісає пилосмок - де у ньому рісет?"

Дуже доречно. Сміятись можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу налаштувати доступ до інтернету, заходжу в браузер і постійно знімає гроші. Хочу встановити мініоперу для вконтакте і аську або квіп. Допоможіть, будь ласка.

У вашому телефоні стоїть спецефічна і дивна бада ос тому там завжди є певні проблеми з інтернетом, перед входом в інтернет в налаштуваннях потрібно вимкнути роумінг і включити передачу пакетних даних, але перед тим зайти в налаштування/програми/браузер/ і вибрати ту точку доступу яка відповідає вашому оператору ! вимикати роумінг і включати передачу данних потрібно завжди перед входом в інтернет , бо така вже є ця бада ос зі своїми приколами !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то не Бада, то Біда для дівчини, яка тіліпону хоче юзать для Фкалтакта :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вашому телефоні стоїть спецефічна і дивна бада ос тому там завжди є певні проблеми з інтернетом, перед входом в інтернет в налаштуваннях потрібно вимкнути роумінг і включити передачу пакетних даних, але перед тим зайти в налаштування/програми/браузер/ і вибрати ту точку доступу яка відповідає вашому оператору ! вимикати роумінг і включати передачу данних потрібно завжди перед входом в інтернет , бо така вже є ця бада ос зі своїми приколами !

а чого я цього всього не роблю???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мініоперу стягни на комп, перекинь на телефон.ю встанови, користуйся. асі стабільної і зручної немає. як варіант - jimm, samidgine, imx 400(віджет)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку налаштуй якісь тарифи. Попроси знайомих підключити послугу інтернета, наприклад якщо (вірогідніше) в тебе МТС, то тоді є послуга 2 грн за кожен день користування інтернетом. Ну якось так. Далі підключаєш телефон (пардон, "Смартфон") до комп'ютера (якщо був диск з телефоном, треба поставити драйвери, про Windows 7 я мовчу) через кабель і завантажуєш з інтернету міні-оперу, аську і т.д для СМАРТФОНУ/ТЕЛЕФОНУ. Перекидаєш ці програмки на карту пам'яті чи просто в пам'ять телефону.

Потім шукаєш в телефоні ці програмки через файловий менеджер і встановлюєш. І вуаля, кантакт, мейл-сру в пальоте!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...