Перейти до змісту

Продам Nokia n78

phone12

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам свой смартфон Nokia N78 в отличном состоянии. Сертифицирован - в белом списке. Финский. Последняя прошивка. Полный комплект с коробкой кроме наушников. Карта 2 гб комплектная. Оригинальная батарея 1200 - держит стабильно 3-4 суток. BT. WI-FI. GPS.даже пленочки в коробке от телефона остались Цена 800 грн. торг

г.Ровно

ecbbaa4ebc_preview.jpg

b4401150b2_preview.jpg

обращатся в л.с или сюда но лучше в личку

Опубліковано

а що я немаю права тут чи на рівненському форумі лишати оголошень?

кому треба той купить

може хтось підїде

тимпаче що недалеко

якшо комусь в лом то перешлю

хоча вже є клієнти за 700

Опубліковано

Все правильно , норм. ціна , я думаю якщо він його нового купував ще тоді за 2800-3100 грн. то продавати ДУЖЕ дешево , я думаю нікому не в прикол.

Опубліковано

Все правильно , норм. ціна , я думаю якщо він його нового купував ще тоді за 2800-3100 грн. то продавати ДУЖЕ дешево , я думаю нікому не в прикол.

ШО ТИ ЗАХИЩАЄШ ЧУЖІ ЦІНИ? ТИ КРАЩЕ СВОЇ НОРМАЛЬНІ ПОСТАВ НАПРИКЛАД НЕГАРНО ТАК РОБИТИ І ТАК ДЕШЕВО ПОДАРКИ СВОЇ ПРОДАВАТИ 5230 НАВІ 680ГРН , ОДРАЗУ ВИДНО ШО ТИ НА НЕЇ ГРОШЕЙ СВОЇХ НЕ ПОТРАТИВ І ТОМУ ДЕШЕВО ПРОДАЄШ, НЕГАРНО ПОДАРКИ ПРОДАВАТИ, ЯКЩО ЦЕ ПРАВДА ШО ТОБІ ЇЇ БРАТ ПОДАРИВ !

і цей телефон повинен бути на 30 відсотків дешевше від твоєї 5230 адже твій телефон новіший і кращий !

Опубліковано

а що я немаю права тут чи на рівненському форумі лишати оголошень?

кому треба той купить

може хтось підїде

тимпаче що недалеко

якшо комусь в лом то перешлю

хоча вже є клієнти за 700

а що шкода 40грн шоб до нас приїхати ??? , чи ви там у Рівному поголовно всі такі бариги якім лиж би втулити по нереальній ціні побистріше і зникнути ???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...