Перейти до змісту

Аккумулятор на шуруповерт

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не зовсім, бувають різні по напрузі 9,6-18V, також мають різну ємкість 1-3Ah

да, ще різні кріплення, якшо вони не зламані...

Опубліковано

Перевага на Фіолент, але підійде будь-який інший виробник. Інші параметри для мене не дуже важливі.

Опубліковано

Як крайній варіант - самий попсовий шуруповерт в Епіцентрі чи НЛ, ~ 150 грн буде акум з зарядкою і шуруповертом в придачу :)

Я думаю мало хто живого акумулятора віддасть, хіба повного трупа, і то таке не часто зустрінеш.

Опубліковано

Навіть повний труп підійде. Дякую за пораду, такий варіант я собі думав, і мабуть так і буде.

Опубліковано

Зовсім недавно (біля 2 місяців тому) купував в ТЦ "Варшавський" на точці де продають інструменти новенький акумуляторний блок до шуруповертів Макіти. Це чудо коштувало біля 200 грн. Вдома розкурочив, переставив банки в корпус свого шуруповерта, привезеного колись з Німеччини, і тепер маю таке собі щастя :)))) 3 години зарядки, і можна крутити цілий день без підзарядки. А ще кому буде цікаво, то звичайний комповий блок живлення легко перероблюється на більшу напругу, а ампераж там достатній аби крутити шуруповерт. Дуже зручно коли поряд є розетка, або коли невистачає нервів чекати підзарядки :)))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...