Перейти до змісту

Ноутбук Макінтош з Apple Mac OS X

gb2001

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От і я про що. Ноутбуків, на який працює ВСІ залізо - дуже мало. І ще потрібно примусити працювати.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

...... яка саме Intel 4500 ....... Intel gma 4500 чи Intel 4500 mhd до вашого відома на них можна завести кварци але без розширення або розширення без кварців (треба дивитись який ІД карти)повністю вона не заводиться є тільки модифіковани драйвери від GMA x3100 і то того ж треба враховувати що не все РС'ішне залізо працює на хакінтоші те що ви завели мобіліті х2300 це пощастило тому що наскільки я знаю мобіліті взагалі на маку не працюють і є всього навсього декілька відеокарт які можна завести.

попралю троха FunTom якщо використовується в встановленні fakesmc.kext це вже хакінтош і пофіг що він становлений навіть з рідного маковського диска

для топістартера порада ........ почитай про сленг хакінтошника і взагалі посиди на відповідних форумах (якщо треба можу дати інвайти на inmac.org та torrentmac.org там багато чого цікавого єслі шо пиши в приват)

можна скрін Geekbench (64-bit) хочу побачита на скільки швидкий цей ноут

Опубліковано

От і я про що. Ноутбуків, на який працює ВСІ залізо - дуже мало. І ще потрібно примусити працювати.

у мну все працює ось моя стаття на епллайфі

в FunTom на скільки я знаю на НР550 також все працює

• 2 тижня потому...
Опубліковано

пацани як ви не поняли, це просто КИДАЛОВО!!!НЕ ведіться, зара вин скине ціну до 500грн. і попросить передоплату, шоб вінтіпа потім його вам вишле.прошу адміна закрити цю тему, томущо тут на флудили пів вагона...

Опубліковано

Кидалово - це ви. А мене на відомому інтернет-аукціоні більше 50 відгуків від покупців. І всі 100% позитивні. Багато - від іногородніх покупців, які купували з передоплатою.

Опубліковано

молодой человек я бы у вас ничего не купил просто по некоторым причинам: вы не владеете вопросом совсем, в названии темы и выкладке инфо разная информация и лупите цену с потолка. Вы вообще представляете себе апарат под названием MacBook??? И причем сдесь Asus. вы попытались в Жигули запихнуть мерсовский двигатель и называете этот агрегат Мерседесом и продаете самое главное его по цене Мерседеса.

3 года продавал MacBook и iMac в Украине, но подобного кулибинства не встречал:)))

Опубліковано

Молодой человек, вам надо еще лет 20 попродавать, тогда вы начнете представлять и владеть вопросом. Продайте-ка мне Мерседес (то есть - Макбук) той же конфигурации по этой же цене. СлабО? Тогда нечего рассказывать, что я продаю по цене Мерседеса (Макбука). Макбук такой конфигурации стоит раза в два дороже. И моя цена, с учетом ОС, очень невысокая. Если вы не согласны - продайте что-то лучшее и дешевле. Что-то не может быть дорого само по себе. Оно может быть дорого по сравнению с более выгодным предложением.

Опубліковано

товариш, ти тут досі клоуна корчиш :) не набридло ще?

і ти ніяк не допреш, шо цей асус не став в два рази дешевшим макбуком, він став асусом з поломаною оссю))

суть твого продажу-це як приліпити до оки значок лєксуса і продавати як аналог лєксуса :D

а враховуючи твою пропозицію тюнінга-завалити шкірою і "під золото", то аналогії стають ще приближенішими.

Опубліковано

помиляєшся. Я продаю не оку із позначкою лексуса, а мерседес з двигуном від лімузина, і майже за ціною мерседеса

Опубліковано

Називати Макінтошем комп, на який встановлено Mac Os? Давайте будемо називати Мустангом Таврію, начепивши на капот шильдик Мустанга. Де фото або посилання на ресурс в РЕАЛЬНИМИ характеристиками та фото даного девайса?

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

Опубліковано

Будь ласка, ось фото: http://s40.radikal.ru/i090/1106/59/22f87fb65277.jpg

А всі характеристики я вказав з самого початку.

Шильдик ви можете на таврію причепити хоч від літака F-16.

Але Mac OS X Retail, так, щоб працювало ВСІ залізо, ви не поставите не на Таврію, ні на майже будь-який ноутбук.

Опубліковано

Будь ласка, ось фото: http://s40.radikal.r...2f87fb65277.jpg

А всі характеристики я вказав з самого початку.

Шильдик ви можете на таврію причепити хоч від літака F-16.

Але Mac OS X Retail, так, щоб працювало ВСІ залізо, ви не поставите не на Таврію, ні на майже будь-який ноутбук.

Справа не в тому, чи буде працювати все залізо чи не буде. Справа в тому, як воно буде працювати в порівнянні з оригінальним Маком. Знову ж таки, чи варто ставити Мак ОС на РС? І для чого?

Опубліковано

Добре буде працювати. Для всього: для всіх зручностей операційки Apple, для розробки програм для продукції Apple (включаючи iPhone ...)

Опубліковано

сподіваюсь, після позначки ціни в 2000 грн у автора увімкнеться мосК...

а то досі продає отаке

post-3965-0-14701500-1310294995_thumb.jp

Опубліковано

я просто поражаюсь подобным кулибиным, у которых хватает совести обозвать самоделку Макинтошем, человек который хоть раз сел поработать на ноут от Apple или на MacBook никогда подобной ерундой заниматься не будет.

Ціна знижена до 2290 грн :rolleyes:

а что так: не берут? а где же десятки заказов на столь ценный товар??????? а?

Опубліковано

Дружище, я довольно долго владел Mac Mini, а меньшее время - Mac Book Pro. Так что - знаю, почем в Одессе помидоры. Но видишь ли, двухядерный Mac Book Pro будет стоить не 2290 грн, а немного другие деньги. Совсем немножко, раз в несколько. Всего-то.

Опубліковано
Дружище, который довольно долго владел Mac Mini, а меньшее время - Mac Book Pro

с чего ты взял, что от установки MacOS твой Asus стал Macbook-ом?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...