Перейти до змісту

Ноутбук Макінтош з Apple Mac OS X

gb2001

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається ноутбук Макінтош зі свіжою Apple Mac OS X 10.6.7 + iLife + iWork (також встановлена ​​Windows-7).

Апарат в дуже хорошому стані.

Двоядерний процесор 1,73 GHz, вінчестер 80 Gb, пам'ять 1024 Mb (вінчестер і пам'ять легко збільшуються), відео ATI Radeon x2300, хороший екран 15.4 "WXGA, DVD + RW SuperMulti, беспроводка Wi-Fi, мережа LAN, модем, картрідер 5 -в-1, відеовиходи VGA і DVI, чотири порти USB, слот розширення Express Card, вбудований мікрофон, аудіо входи / виходи, порт Kensington, ліцензія Windows Vista. Вага 2,65 кг.

У комплекті сумка, диски, книжка російською. Батарея тримає півтора-дві години.

Можливо надання ноутбуку ексклюзивного вигляду (моддінг) за побажанням покупця.

Посилання:

http://www.apple.com/ru/why-mac/

http://www.apple.com/ru/macosx/

http://www.apple.com/ru/ilife/

http://www.apple.com/ru/iwork/

Прошу 3900 грн з торгом.

Апарат знаходиться в Донецьку.

Всі питання, будь ласка, не сюди, а в пошту 8qy_list.ru (замініть підкреслення на собачку) або в аську 175684749

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зовні це Asus. але програмно і апаратно - повний аналог Apple MacBook Pro.

якщо це асус - запрошених грошей він явно не вартий

те що там стоїть Mac OS не робить його MacBook'ом!

Опубліковано

можливо я офтоплю але ......

по-перше це можна рахувати як хакбук тобто простий ноут (архітектури РС) на якому встановлено хакінтош (у мну тож тож хак тільки параметри відрізняються) якщо ви змогли завести на ньому оригінальний МАС ОС Х 10.6.7 вам можна пам'ятник ставити тому без емулятора РС Єфі (або відповідного загрузчіка) і без фейкСМЦ це зробити не реально а з такою відахою то взагалі ХЗ як воно там працює

по-друге встановлено процесор 1.73 ...... який? кор2дуо чи пентіум дуал кор ? (гекбенч в студію)

по-третє відео ...... з мого невеликого досвіду (десь так 2 роки) користування Макінтошними системами а в часності хакінтошів відео х2300 є досить проблемним тому що нормальні драйвери які можуть нормально її підтримувати (розширення екрану і роботу кварців) з'явились десь місяць тому на епллайфі ..... встановлення замудрьонне і простому користувачу який з цим ділом не знайомий розібратись буде проблемно (бо не факт що вони у вас встановлені) і взагалі толкої підтримки АТІ мобіліті на маку немає вони всі ці відахи працюють криво

по-четверте ціна ..... дорого! можна знайти на розетці дешевший ноут на який можна мак поставити і з параметрами в 2 рази кращими

..... айлайф ..... там походу працює просто триндец в мене на 1 гб нереально було щось толком запустити (айфото тормозив аймуві то ващє все підвішував)

З.І. сцилко на опис вашого ноута ...... так просто хочу подивитись що за він або модель тільки точну обов'язково

Зовні це Asus. але програмно і апаратно - повний аналог Apple MacBook Pro.

ссилку на аналог ...... щось я таких прошок ніколи не бачив

Опубліковано

Панове, у мене стоїть завдання продати, а не побазарувати. Тому - ізвініте.Базарьте, але без мене. Свої координати для покупців я вказав.

P.S.

В MacOS 10.6.7 Retail він не просто працює, а працюють ВСІ компоненти:

- Процесор

- чіпсет

- Дисковий контролер

- Відео (включаючи прискорення QE / CI, без якого багато чого не працює, а також не підтримується рідне дозвіл матриці);

- звук (включаючи зовнішні та внутрішні мікрофони та колонки, а також Автовизначення та автопереключенння пристроїв);

- мережа Ethernet;

- мережа Wi-Fi;

- картрідер;

- Оптичний привід, включаючи функцію запису;

- порти, включаючи USB і VGA;

- SpeedStep;

- батарея, включаючи індикацію заряду;

- Оновлення ОС через інтернет

... і так далі.

Встановлені і працюють також iLife, iWork, Dragon Dictate і т.д. Для всього цього з апаратом була виконана величезна робота.

Є плани зробити з нього повний ексклюзив, одделав корпус шкірою та / або під золото. І збільшити оперативку і диск.

Опубліковано

тобто ви продаєте хтозна-що, не виклавши навіть моделі ноутбука, за ціною завищеною в 2 раза

не хочете давати інформацію навіть про детальні характеристики, а тільки описуєте як там гарно працює Mac OS X

і на що ви розраховуєте?

п.с.: звичайно добре, що вам вдалось туди поставити мак, але як я вже казав, макбуком від цього ноут не стане і ціни йому не додасть!

Опубліковано

Я продаю не хтозна-що, я вказав і марку (Asus), і детальні характеристики. Пристроєм вже цікавиться декілька чоловік. Думаю, куплять. За цю або порівнянну ціну (торг адже є).

Опубліковано

Я продаю не хтозна-що, я вказав і марку (Asus), і детальні характеристики. Пристроєм вже цікавиться декілька чоловік. Думаю, куплять. За цю або порівнянну ціну (торг адже є).

тобто марки достатньо по вашому?

якщо вам запропонують купити машину і скажуть що це - Мерседес, вам буде достатньо цього?

тепер на рахунок характеристик, якщо на те пішло - мене цікавлять деталі: модель процесора (Dual Core чи Core 2 Duo?), моделі мережевих карт, невже так важко вказати модель?

якщо ви рівняєте його до макбука, то доякого саме? щось я не памятаю макбуків з відашкою х2300...

і щось я дуже сумніваюсь, що за нього дадуть більше 2000 грн...

Опубліковано

Процесор Intel Pentium Dual Core, мережа 100 Mbit, беспроводка 54 Mbps. За 2000 грн продавати не буду, так як вже дають 2900.

Опубліковано

Процесор Intel Pentium Dual Core, мережа 100 Mbit, беспроводка 54 Mbps. За 2000 грн продавати не буду, так як вже дають 2900.

ну от, невже так важко було це все зрузу описати?

і який же він апаратний аналог? на макбуках ні Dual Core'ів ні ATI Radeon x2300 ніколи не ставили

купіть мій "аналог" макбука за таку ж ціну, в мене теж Dual Core 1.73, правда мережева гігабітка, відео intel x3100, 2 Гб ОЗУ, 160 Гб вінт і теж стоїть Mac OS X 10.6.7, а треба то поставлю iLife, iWork і ще багато чого...

а на рахунок тої людини, що вам за нього дає 2900 грн, можу йому лише поспівчувати....

Опубліковано

Я не купую за 3900, а продаю на 3900 з торгом. Крім того, операційка у мене Retail (працює оновлення через інтернет, не зламували). І в мене працюють всі апаратні компоненти (перераховані вище).

Опубліковано

мені здається, чи автор теми до..ойоб? і він або настільки тупий, шо сам не може догнати шо говорить, або має нас за ідіотів?

який це аналог макбука?

крім того, місце знаходження Донецьк. ну то продавай його в Донецьку в себе, чого ти сюди приперся і шось доказуєш?

Опубліковано

ти хоч би скинув отчот з евереста ........ повір мені після цього я точно можу сказати чи нормально на ньому працює мак ос ......... і щось перелистав пости так і не занайшов моделі цього аналога макбука ...... хоч я і являюсь прихильником еплів сам користуюсь їхньою системою але мак є мак і ніякий азус ще і з такими параметрами не зрівняється з самим простим макбуком 2006 року.

ціна 2900 всеодно дорого за 2900 навіть на розетці можна взяти набагато потужніший ноут на якому можна підняти (якщо захотіти) цю систему та і новий з гарантією і шкура на ньому ціну його не змінить

У мене вже покупець накльовується, а ви все не вгамується. Хохма!

молодець кЄнув пацана на дєнюжку

З.І. я експерт з хакінтошів - не наї...еш

Bit + адин за пост №16 продавець і справді того ....

Опубліковано

Для розумників. У мене стоїть не Хакінтоша, а MacOS X Retail.

І не просто стоїть, а в ній працюють ВСІ компоненти, включаючи:

- Процесор, включаючи SpeedStep

- чіпсет

- Дисковий контролер

- Відео (включаючи прискорення QE / CI, без якого багато чого не працює, а також не підтримується рідне дозвіл матриці);

- звук (включаючи зовнішні та внутрішні мікрофони та колонки, а також Автовизначення та автопереключенння пристроїв);

- мережа Ethernet;

- мережа Wi-Fi;

- картрідер;

- Оптичний привід, включаючи функцію запису;

- порти, включаючи USB і VGA;

- батарея, включаючи індикацію заряду;

- Оновлення ОС через інтернет

... і так далі.

Зараз ось підключив BT-гарнітуру, поговорив через неї по Скайпу і послухав в неї музику. Все це в МакОС.

А що стосується зовнішнього вигляду - я писав: можна оформити його в стилі макбуком, зі світловим яблучком на кришці і корпусом металік (або під золото, або з покриттям шкірою ...).

Опубліковано

Для розумників. У мене стоїть не Хакінтоша, а MacOS X Retail.

А що стосується зовнішнього вигляду - я писав: можна оформити його в стилі макбуком, зі світловим яблучком на кришці і корпусом металік (або під золото, або з покриттям шкірою ...).

Якщо ви не в курсі: Retail поставлений на PC-машину - це якраз і є Хакінтош, оскільки встановлення Mac OS X на техніку неApple є незаконним і являється порушенням прав.

а що ж до зовнішнього вигляду: обтягуйте хоч шкірою, хоч синьою ізолентою... ну не стане він від цього макбуком

Опубліковано

Я бачу, тут зібралися суцільні експерти. Раз для вас простіше простого поставити Mac OS X на будь-який комп'ютер, навчіть-ка мене, як це зробити на ноутбук з відео Intel 4500. Природно, з QE/CI. Для вас же це простіше простого.

Опубліковано

Я бачу, тут зібралися суцільні експерти. Раз для вас простіше простого поставити Mac OS X на будь-який комп'ютер, навчіть-ка мене, як це зробити на ноутбук з відео Intel 4500. Природно, з QE/CI. Для вас же це простіше простого.

Це на даний момент неможливо, реально лише рідне розширення поставити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...