Перейти до змісту

педалі

Рекомендовані повідомлення

шановні Вело-Гуру, мам вел двопідвіс, і при катанні виникає серйозна проблема, коли чіпляюсь основи планети Земля. педалі , ну такі широкі, ніби на них тіко стояти, а моде ще гірше , - ШАТУни ДОВГІ!!!! :blink:, з'їжджаючи додолу (вниз). коли їду, боюсь за рідних бо можу впасти. . то у мене питання, чи я "танцор" не вельми, . - чи велю налаштований на шось інше?. допоможіть, навіть вел на тест драйв віддам (шо заборонено . з майстрами зв'язуватись не хочу , бажано практіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Blik, щось тут китайчатиною ашанщиною попахує. Не можуть бути настільки довгі шатуни, щоб аж за земельку чіпляти. Низька посада каретки як геометрична складова рамці сімз ту бі зе проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да шоб все на таких ашанах катали ;) Педали просто слишком широкие, в поворотах торцом цепляют за бровки и кочки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які поставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

контактні :blush:

постав вужчі і спробуй.

п.с.: мені б такий ашанчик :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет. Что-то тут не то. Какие б ни были педали, цеплять они должны в крайних случаях. Темболее - сосис. Там кареточный узел выше, чем у хардтейлов. Скорее, дело в технике езды. Нужно педалировать технично, когда преодолеваются препятствия. Но это только мои предположения

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на велодне не забудь подойти к кому нить из ездоков, например ко мне, нужно посмотреть на это все, а то так можно все что угодно предполагать, вплоть до того, что стоит не родной аморт, иль вилку поставили с меньшим ходом и завалили геометрию. а может ты задеваешь педалями землю в поворотах, так это вполне реально и решается поднятием шатуну со стороны поворота.

ps. я на последней гонке раз 15 цеплял педалями землю, так что все относительно, и ты можешь просто преувеличивать проблему :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок. на вело-дні підійду(під'їду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...