Перейти до змісту

Продам юсб флешку 256Гб

kozakd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю флешку на 256гб. В властивостях пристрою показує 249гб, після форматування в NTFS стала погано працювати, файли бажано загружати по одному (відео) зразу швидко загружаються, потім довше, середня швидкість 12мб/с. Зараз відформатована в еxFAT, 5Гб нормально працює дальше файли копіюються з дуже малою швидкість. Продаю як некоректно працюючу, можливо хтось знає що з нею зробити, щоб повернути до нормального стану

1604366926_800.jpg

1604366926_1_800.jpg

ціна 170грн

Опубліковано

китайське чудо. його вже неповернеш. була така на 128гб. Інфа записується на 3 гб. нормально. далі записуюча стирає попередню...і так 128 гіг :D

Опубліковано

зразу працювала нормально! в моэму випадку інфу не стирає, а просто не записує, або записує з дуже малою швидкістю

Опубліковано

ага .. держал в руках такие "флешки"

решение такое - разобрать - записать код микросхемы контроллера и памяти

по коду контроллера можно найти в инете утилиту для форматирования .. по коду микрухи памяти узнать реальную емкость ..

потом отформатить и пользоваться двух гиговой (в лучшем случае) флехой..

Опубліковано

а поле записи файлЫ читаются? и даже если читаются то в них должна быть белиберда

вот Моя ссылка

стоит стоклько

тоесть 805

ты ее за сколько купил?

Опубліковано

ага .. держал в руках такие "флешки"

решение такое - разобрать - записать код микросхемы контроллера и памяти

по коду контроллера можно найти в инете утилиту для форматирования .. по коду микрухи памяти узнать реальную емкость ..

потом отформатить и пользоваться двух гиговой (в лучшем случае) флехой..

флешка чудово працює до 4Гб пам*яті, чому вона в кращому випадку повинна на 2 гб стати?! Займатись прошивкою флешок не збираюсь, тому й продаю, як повноцінних 4 гб ціна до 100грн + 50 грн за можливість спробувати прошити на більшу пам*ять

Опубліковано

300грн за неї віддав, файли читаються чудово, ніяких деформацій немає до 4Гб

Опубліковано

ну тоді думаю з флешкою все ясно, якщо вона 256-гігова 300 грн коштувала...

судячи з усього там якраз і є 4 Гб в кращому випадку, так що явно вона 170 грн не вартує, навіть 100 не варта, адже в районі 100 грн нову 8-гігову купити можна

Опубліковано

ну тоді думаю з флешкою все ясно, якщо вона 256-гігова 300 грн коштувала...

судячи з усього там якраз і є 4 Гб в кращому випадку, так що явно вона 170 грн не вартує, навіть 100 не варта, адже в районі 100 грн нову 8-гігову купити можна

Дякую за вашу думку, але вона нічого не варта, бо це лише ваша думка, а скільки вона гб і чи відновиться до норм роботи ні ви, ні я не можу сказати, а ціна її 300грн тому, що я напряму з Китаю її замовив. Цікаво, як ви поясните що новою вона вміщувала близько 30гб, більше просто не закидав на неї.

Опубліковано

почитайте оцю дуже цікаву статтю

зрештою ви праві, це лише моя думка, але я краще візьму на нову на 16 Гб гривнів за 220 ніж не зрозуміло що за 170

Опубліковано

почитайте оцю дуже цікаву статтю

зрештою ви праві, це лише моя думка, але я краще візьму на нову на 16 Гб гривнів за 220 ніж не зрозуміло що за 170

не факт, що на 16гб буде краща за цю флешку. Нікого не примушую купляти, ціну обгрунтував, торг можливий, той, хто буде її купляти напевне буде знати, що з нею робити

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Пропоную обмін на повністю робочу флешку 4гб

а смисл, якщо на цій теж повністю працюючих понад 4Гб?

Опубліковано

Пропоную обмін на повністю робочу флешку 4гб

а смисл, якщо на цій теж повністю працюючих понад 4Гб?

пропадет напоминание, как жестоко тебя нае-ли...

с глаз долой, из сердца вон, так сказать... :g05:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...