Перейти до змісту

інтелектуальна молодь 6-ої бурси

pronew12

Рекомендовані повідомлення

Як мене оця намальована фігня харить <_< блін це ж тупо, оці пики недомальовані :angry: як і ці:

ololo.jpg

FFFFFUUUUU.jpg

ілі нет чувства юмора? объясните в чём прикол? Школота? да школота хавает всё, и гавно тоже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь

Причьом тут моя ава? коли я казав про школоту я нікого не хотів обідити, просто складається таке враження...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене хоть ава а то... хз шо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хах мошно задвинул, но я навіть і не старався намалювати фейс, кстаті ацені мою нову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а как такой большой ресурс как борда без него?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ya ne est' trolem. i,vrode ponyatno vsem skazal - esli pichy latinicey-znachit s mobilu. oputa net.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти живеш у селі і у твоїх батьків не має грошей не те щоб на ВНЗ а ледь вистачає на те щоб відправити тибе в ПТУ то повір мені доводиться мріяти про те щоб отримати хочаб таку освіту, стати самостійним і уже тоді ідти у ВНЗ.

Якщо ти живеш в селі і у твоїх батьків немає грошей, це не означає що тобі 1 дорога в ПТУ. Достатньо бути розумним. До прикладу. Я закінчив ВНУ факультет фізики. Особисто я вчився заради бумажки і поморозитись від армії, і мені вистачило розуму поступити туди без хабаря. Але зі мною вчилось дуже багато людей з бідних і дуже бідних сімей з села, але завдяки своєму інтелекту і освіті ці люди можуть знайти в своєму селі роботу з окладом в 1000 гривень і більше (а там це не мало!), при чому відносно непильну. Тому не нада тут про бідність і село. Хоча з іншої сторони постійно відчував що моє призвання - юриспруденція, хоча на неї (юридичну освіту) в моїх батьків грошей як раз і не вистачало.

Тепер про ПТУ і іже с німі. Таки дійсно, якийсь відсоток там навчається "по прізванію", вони потім стають толковими електриками, автомеханіками, і так далі. Але більшість, і тут я погоджуюсь з Zheny@, попадає в бурсу тому що їм в школі робити більше нічого. Їх звідти (зі школи) "просять", і це не обов*язково стосується героїні топстарта. І не треба домішувати бухгалтерів і медсестер до мулярів-штукатурів, трактористів і асенізаторів.

Навчальний заклад задає рівень. Я сумніваюсь що на борді є люди які вчились в ПТУ тому що іх "попросили" зі школи. Такі люди форумів не читають. Вони взагалі не люблять писати чи читати. Якщо Женя помиляється з відсотками - це дрібниця, але 10/90 чи 20/80 близько до правди.

Тепер мене можна закидати гівном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де/ким пан Вадим працює на даний момент? Чістио для інтірєса.

ЗІ про форуми згідний, читати такі не вміють і зазвичай вступають в сєкту гопніків ібо розуму на що інше не хватає ніх "разводити лахов" чі там "гоп-стоп"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гетто, харош так писати.

Переходь на державну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гетто, харош так писати.

Переходь на державну

самсунг рулить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де/ким пан Вадим працює на даний момент?

Це великий секрет (інженер/менеджер магазину-салону), але 2 моїх місця роботи після навчання до фізики мають відношення опосередковане. Хоча знання здобуті там в роботі регулярно потрібні, що там що там - обладнання, яке треба або обслуговувати або "розказати" про нього і продати. Часто доводится людям пояснювати природні (фізичні) процеси))), інколи навіть стає трохи ніяково коли справа доходить до молекул і люди роблять "круглі" очі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/messages/1239/

Без коментарів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ya vas boyus*

ya vas boyus*

Ні-і-іпанятна что такое трансліт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/messages/1239/

Без коментарів :)

Навіщо повторюватись?!

P.S. Пост № 143

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от так і живемо бо всі лениві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ліниві" дада

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...
  1. Оо...круто..Офіс 2010 в закладі освіти показують.. happy.gif(Фото2) http://www.vtnuft.vo...id=1&Itemid=120

Дійсно ОО ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клацати тим хто знає)

цей дядько помню від нас відмовився після двох занять...рекорд...

f2afa070bc61.jpg

це класний дядько, допоміг в певний час...

a4519cc11004.jpg

цікаво, Міша ще їздить на тому бусіку....

а ето не совсем хороший человек) (якщо це він)

9d23991a60f0.jpg

А як там Юрій Федорович поживає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У останнього є коронна фраза "здрисьни" :_07:

А Федерович це хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

останній в смислі ВасьВась?)

Федорович це такий дядько який любить прогулюватись не земною походкою по другому поверсі біля свого кабінету (фінансів, конференц. залу)

характером на Шматка схожий)

А ДПЮшник ще працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

останній в смислі ВасьВась?)

Фізкультурник

Федорович це такий дядько який любить прогулюватись не земною походкою по другому поверсі біля свого кабінету (фінансів, конференц. залу) характером на Шматка схожий)

Певно кучерявий такий, хоча незнаю

А ДПЮшник ще працює?

теж не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...