Перейти до змісту

Продам Xbox360 ( ПРИВОД НЕ РОБОЧІЙ )

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Xbox360 за 600 грн. з не робочім приводом та злетівшим ключом. Тобто простою мовою продаєтся бокс в якості двд-плеєра ( через USB ). На ньому ігри вже не пограєш, простіше кажучи =) Тел. для зв'язку +80956605618 ( Віктор )

P.S. Прошити його не вийде, так як виявилась 1 приставка якась бракована ( без ключа привода ).

Опубліковано
На новых версиях мат плат перепален бит защиты который недает вычитать ключ.

Если дашборд версии выше 2.0.7ххх, он тоже недаст вычитать ключ.

Джерело

Опубліковано

В тому то і справа що даш дуже старий вже, ми прошили біля 15-ти ікс боксів і всі удачно, але вот з цим такій косяк вийшов, просто діло дойшло до того що сам привід перестав працювати ( фізично )

Опубліковано

Якщо в тебе є робочій привід + чіп від приставкі ( з ключьом ), то да після перепайкі чіпа та заміни привода в тебе вийде майже нова приставка. Особисто в мене чіпа немає, тому і ми продаємо цю приставку хоть за якісь гроші.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А якшо в мене буде ше один напівробочій X-BoX але з робочим приводом то є можливість з двох скласти один?

Обмін на PS2 не цікавить?

І цікавить версія Dashboard.

Опубліковано

Діло не в приводі а в чіпі приставкі, ПС2 в нас вже є на продаж ))) версію даша скажу ближче до вечора

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

МУЖИК, НУ НЕ ШУКАЙ ТУТ ЛОХІВ! ТВОЄМУ РИШТАКУ КРАСНА ЦІНА 200 РУБЛІВ! В МЕНЕ ТАКИХ БОКСІВ ЯЩИК ЛЕЖИТЬ!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...