Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Т92 -- арта для спокійних і терплячих , бо дуже довго зводиться , десь 20 сек , з усіма модулями і братством . Тому швидко перевестися не вийде , треба приблизно передбачати , де буде противник . Широкий кут обстрілу дещо полегшує це завдання .

Ця арта мені подобається .

Опубліковано

Я тут арту Бат Шатільйон 155 притарив, подобається :0031: .

з барабана приктично любий топ виноситься :), якшо не мазати і не в лоб лупити, крім Мауса (невистачає дамагу на 3000 хп ) та ИС-7 (все таки самий стійкий танк для арт). точність до 600-700 м суперова, далі трохи підкачує, тай ВБР часом "шаліт" :).

з мінусів - довга зарядка (59с з модулями та братством), і час польоту снаряда (довго дуже летить, на відстані 1000 м стріляти напряжно по рухомих цілях), хоча я надрочився в бат шатів на ходу попадати з 800 м )))

Опубліковано
Т92 -- арта для спокійних і терплячих , бо дуже довго зводиться , десь 20 сек , з усіма модулями і братством . Тому швидко перевестися не вийде , треба приблизно передбачати , де буде противник . Широкий кут обстрілу дещо полегшує це завдання . Ця арта мені подобається .

До речі двічі доводилося лупити прямою наводкою з відстані до 50 м, двічі влучав (або наносив 600-1000 дамагу сплешем, хз, не придивлявся). Ну і якщо стоять по двоє - обов"язково зводжусь на таких - це просто ням-ням :)

Опубліковано

Народ , ви краще до Гайдзінів киньте заявки , потім у ВГ заходити не захочете . Відповіть приходить за тиждень-два . У нас весь клан там сидить , і Редів там повно . :_07:

Т92 -- арта для спокійних і терплячих , бо дуже довго зводиться , десь 20 сек , з усіма модулями і братством . Тому швидко перевестися не вийде , треба приблизно передбачати , де буде противник . Широкий кут обстрілу дещо полегшує це завдання . Ця арта мені подобається .

До речі двічі доводилося лупити прямою наводкою з відстані до 50 м, двічі влучав (або наносив 600-1000 дамагу сплешем, хз, не придивлявся). Ну і якщо стоять по двоє - обов"язково зводжусь на таких - це просто ням-ням :)

Ага , 50 метрів мінімум , або треба на щось наїхати в Пт-режимі , бо ствол не опускається зовсім . В місті часом стріляю в стіну над противников , там сплешем гарно дамажить через верхню броню , яка тонка .

Опубліковано

до арти: у гвт також ствол не опускається та ще й у потрібний момент дьоргається вверх а там сплешу маловато) Та і в арт режимі на відстань 500-700 сплеш або рубає модулі або наносить мінімальний урон 50-200( Сток пушка мені набагато більш подобалась, там і 1000 в борт бувало і точність гарна, так не знаю чи то екіпаж привикає чи що ну не попадає в ціль і все, чи ще треба почекати? хз

до тесту: нарешті зайшов на тест вперше прокачав собі франц пт, ст докачав до 62а і ще трохи повкачував (нові ссср пт не вкачував бо рандомні бої показали що вони неякі, хіба та що на 261 смахує крепка но пушка там як на 10 лвл ніяка) Фош 9 просто бомба, краща пт на якій я їздив а фош10 вже не то, з тим барабаном це ппц особливо коли остаюся сам проти 3-4 хотя на утьосі я стримав араву тт10 задкуючи, лоб там огого)

На тесті особливо багато пз100, 50б, батів і маусів) Навіть взводи з 3 маусів це просто угар... А батів155 скільки навіть більше за т92 та і 50-2 вже мало дуже, награлись всі фізикою вже не цікаво) І я вже навчився спускатись з горок без урона , лт стали як ст а ст як тт)))) Звуки порадували, особливо звук бл10, як пневматка) Якою ужастною зробили ласвиль, не карта а гуано стала, на заполярьї ничку для пт понерфили та ще багато мінусів зробили але після тесту грати на обичному акаунті просто унило...

Опубліковано

Це тільки до патчу експерт :_05:

Ура :0155: експерт СССР

Маю уже всі експерти окрім американського. Залишився лише один T110E3 і ніяк не можу впіймати :(

знаю все одно приємно ст-1 - раретет

з америкосами таж проблема - T110E3

Опубліковано

http://wot.ctocopok.ru/load_cache.php

Далі треба вибрати файлик і підгрузити його. Там буде все розсписано

Цей кращий http://wot-dossier.appspot.com/

для експерта дивись вкладку Master Tanker

Опубліковано

А ще простіше просто в клієнті навести мишу на "потухшу" іконку потрібного "експерта" і затримати на кілька секунд. Список з"явится сам.

Опубліковано

А ще простіше просто в клієнті навести мишу на "потухшу" іконку потрібного "експерта" і затримати на кілька секунд. Список з"явится сам.

так-то воно так, але я маю тільки "Експерт СССР" і "Експерт США", хотілось би ще отримати і інших експертів (раніше не отримував і "потухшої" іконки немає).

Опубліковано

там взагалі видає такі танки які в грі навіть не зустрічав) І рено 1 левела, всі остальні преми які ще не ввели, то про який есперт ще йде мова?

Хотя нові пт вже в списку є однако)

Опубліковано

lerov, в мене майстер є на його попередниках :) починаючі з В1, а от на барабанах... не міг майстра взяти...

Вчора придбав КВ-3, не грав на ньому як на танку 7 рівня жодного разу до того, на 5 бій - майстер :)

Перемога

Бій: Малинівка 23 вересня 2012 р. 15:36:02

Танк: КВ-3

Отримано досвіду: 1 989

Отримано кредитів: 57 213

Досягнення в бою: Медаль Бьольтера, «Воїн», «Бронебійник», Знак класності «Майстер»

Залишився в кінці, весь критований, сам проти 4 танків - вони троха знубили, та ще й в їх команді були неберунгі :)

http://wotreplays.ru/index.php/site/download/491718

Опубліковано

Вчора трохи покатався ввечері --- 5 майстрів , в основному на ПТ . Уже у мене більше 70 майстрів на танках .

Також катався на амерських ПТ , поки була акція , нафармив неспішно на КВ-4 та Об.212 , особливо порадувала М10 , привозив по 35 к чистими в середньму . Чекаємо слідуючу подібну акцію , а то преми трохи піднабридли . А треба ще лямів 30 кредитів ... =)

Опубліковано

Уважаемые игроки, 25 сентября с 2:00 (МСК) до 14:00 (МСК) будут проходить работы по выпуску игрового обновления версии 0.8.0. Обратите внимание: ввиду значимости и сложности данного обновления время проведения технических работ может быть продлено.

Обновление 0.8.0 — одно из важнейших событий за всё время существования World of Tanks. С ним на игровые серверы придёт новая физика, изменится освещение и будут внешне переработаны многие карты.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...