Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Якщо прем то раджу кв-5.

також раджу кв5, при правільній він буде приносити стількиж як лев з 34кою...

В мене він з премом приносить 60-80 чистими за бій, бувають випадки за 90 але то рідко...Без према десь 30-50

За день према на ньому 3500000 легко фармить)

sasha1132, мінус мій за лєнтяйство при написанні постів

то не лентяйство а інет через телефон а там русик стоїть(

Купити слот вартує 10 грн

купити слот 300 золота, день прему 250 нелогічно переплачувати для мене по крайній мірі, краще почекати і взяти зі скидкою 2-3 слота щоб з запасом

продав кв2, т50 і не жалію бо вкачую те що мені зараз цікавіше а інше почекає а грати на вкачаній техніці не цікаво) Зараз при потребі збуду хума)

Опубліковано

Щойно катались з другом вдвох. Зіграли 12 боїв, 3 перших програли (грали вдвох вперше, пристілювались) далі полетіли... На двох понабивали кучу танків, отримали кучу медалей, я навіть воїна взяв... Грали на Pz 4 лвл. До чого веду? Перш за все отримали кучу задоволення, але кожен бій ми команду тупо витягували за вуха...

Опубліковано

Діалог на початку бою. Штурм, Маліновка, ми в захисті, я на альфатапку, в топі з Льовою.

АРЛ: не забудтє, ми нє наподаєм (орфографія збережена)

Я: ага, ми напудаєм

АРЛ: ти дебил, у нас деф.

проходить 2 хвилини. за церквою я, квас, кв-1, Т-34 і ще щось. Лев на той момент вже злився. За церквою Лев супротивника з 200+ хп, мені на 1 шот. Рахунок 5-10 не в нашу користь.

Я: так, я за старшего, морди не висовивать, ми в дєфє, Лев мой.

Першим не витримав КВ-1 - висунув морду - у Лева +1 фраг.

Я: *** я ж говорил.

Другим не витримав квас - аналогічно.

І тут епік фейл. АРЛ розганяється з гори (між селом і церквою) і їде у відкрите поле. Занавєс. :)

Опубліковано
"занавес" це типа час кінчився?

Я побуду кепом. Той чєл що на початку бою кричав про деф пішов водиночку в раш, і це для мене був винос мозку. Час там не встиг закінчитись :)

Опубліковано

Дуже радує лорейн 40т.Встановив ходову стало комфортніше. Уявляю що буде з топ двигуном.

Але пріоритет топ гармата. Бачив в топі Лора робить дива.

Опубліковано

Краткий список изменений тестовой версии 0.7.5 в сравнении с версией 0.7.4.1:

- Добавлены 3 новые американские карты: "Порт", "Хайвей", "Тихий берег".

- Добавлены новые средние танки 10 уровня: Е-50 Ausf.M, Т-62А, M48A1.

- Добавлен легкий французский танк 5 уровня ELC AMX.

- Добавлена немецкая ПТ-САУ 8 уровня JagdPanther II.

- Французские лёгкие и средние танки AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t, Bat Chatillon 25t перенесены на 1 уровень вверх.

- Добавлены новые ПТ-САУ 10 уровня: JagdPz E-100, Объект 268, AMX 50 Foch 155, T110E3, T110E4.

- Добавлена поддержка британской ветки танков и премиумный британский средний танк Matilda Black Prince.

- Перебалансированы параметры премиумных танков DickerMax и SuperPershing.

- Перенастроены доходности и стоимости ремонта некоторых танков.

- Весь накопленный опыт с элитной ПТ-САУ Ferdinand переведен на JagdTiger.

- Перебалансированы параметры ПТ-САУ 2 и 3 уровня.

- Перебалансированы параметры французских ПТ-САУ введенных в патче 0.7.4.

- В связи с вводом СТ-10 и ПТ-10 перебалансированы некоторые параметры средних танков 9 уровня, тяжёлых танков 10 уровня.

- Перебалансированы некоторые средние танки и ПТ-САУ СССР:

- Т-28: убрано орудие Ф-30, проведён общий ребаланс танка.

- Т-34-85: убрано орудие 100мм Д10Т, улучшено орудие 85мм Д5Т-85БМ, добавлен двигатель В-54К.

- Т-43: убрано орудие 100мм Д10Т, улучшено орудие 85мм Д5Т-85БМ, добавлен двигатель В-54К.

- КВ-13: проведён общий ребаланс танка.

- СУ-85: убрано орудие 107мм ЗиС-6С, добавлено орудие 85мм Д-5С-85БМ, проведён общий ребаланс машины.

- Переработан механизм контузии экипажа фугасами.

- Исправлены или доработаны визуальные модели некоторых танков.

- Множественные мелкие правки и доработки интерфейса.

- Исправлен вылет игры при выходе из боя в ангар.

- Исправлена плотность некоторых кустов, влияющая на незаметность танков находящихся за ними.

- Добавлена медаль Ерохина: "Награждается игрок, уничтоживший в одном бою на среднем танке 3 и более ПТ-САУ противника 7 и более уровня".

Цитата Шторма :

В 7.5 будет перебалансирован разброс уровней боёв для большинства танков.

Будет +/- 1 уровень от уровня танка в среднем.

Из документа по конвертации СУ-85 в патче 0.7.5:

"Если изучено орудие _107mm_ZiS-6_S, то на аккаунт игрока начисляется 14400 свободного опыта."

Опубліковано

ого як дофіга нових танків, ще б нові режими з деяких карт убрали було б ще краще)

знову безконечні перенастройки перебалансировки 100мм поубирали з танків, оставили 85, хочуть що в пт була така сама пушка як в ст? тоді який прикол з пт?

Опубліковано

ого як дофіга нових танків, ще б нові режими з деяких карт убрали було б ще краще)

Дивився свіжу програму КТТС ? http://worldoftanks.ru/news/1269-asap_second_episode/

Там Серб ясно сказав , що быльшість гравців тупі олені , з яких командної гри не дочекаєшся . Тому прибрали нові режими на деяких картах та не будуть вводити новий режим ЕСКОРТ .

знову безконечні перенастройки перебалансировки 100мм поубирали з танків, оставили 85, хочуть що в пт була така сама пушка як в ст? тоді який прикол з пт?

Прикол ПТ в непомітності та швидшій перезярядці , більшій точності гармати та швидшому зведенні прицілу . Ми часто рашили взводом ПТ типу Су-100 та Ягдпантер і за рахунок перезяряду все виносили перед собою

Опубліковано
- Перенастроены доходности и стоимости ремонта некоторых танков.

Напевне знов познаходили нових фармерів, скоро реально пофармити, щоб утримувати топів можна буде лише на "преміумниках".

Опубліковано
Але пріоритет топ гармата. Бачив в топі Лора робить дива.

у мене топ лора, але чудес робити не виходить :), дуже рідко, з перезарядом 50 с то ужос ..., стараюсь з далеку стріляти, але точність пушки не ахті...ну або в мене руки не звідти ростуть :), продам як тікі відкрию бат чат.

порізали радянські ст... жаль, кльова пушка була в Т34-85 :)

потрібно збирати опит на Т62А терміново :)

Опубліковано

Я вже набив по 280 к на Т-54 та Е-50 , 200к на Паттоні , та 70к на Батчаті , може який модуль буде треба відкрити . Ще пара днів прему є , на Паттоні підфармлю трохи і треба буде кредити збирати .

у мене топ лора, але чудес робити не виходить

У мене рекорд досвіду на аккаунті іменно на Лорі , правда тоді ще не було значків класності , теба буде набити по новому .

Опубліковано
У мене рекорд досвіду на аккаунті іменно на Лорі

у мене на Черчі :_07:

Кредити єсть, а вот досвіду тільки на Т-54 всього 20к :(

Опубліковано
СУ-85: убрано орудие 107мм ЗиС-6С, добавлено орудие 85мм Д-5С-85БМ, проведён общий ребаланс машины.

Добрались іроди :0156:

Хто наступний Пазік ? :0157:

Слот на халяву буде?

За якого француза?

Опубліковано
Исходя из информации об изменении французской ветки и руководствуясь опытом замен в прошлых патчах, можно предположить, как получить 3 бесплатных слота и танка в патче 0.7.5.

Ніхто нічого не знає , чекаємо анонсу патча , там все буде

Думаю , можна розраховувати максимум на 1 слот на халяву .

Опубліковано

Лора при топ-ходовій, наступній 90-мм гарматі і наступному двигуні вже здатна тягнути бій. Більше нічого не встиг вивчити але вже подобається.

Взагалі мені це було з самого початку дивно - топова гармата однакова що на Т-34-85 що на Т-44 (до появи ЛБ-1, яка по ТТХ не дуже відрізняється від Д-10Т). Тому зараз це для мене природньо і безболісно - пройдений етап як-не-як.

Опубліковано
Дивився свіжу програму КТТС ?

довелося) Радує що введуть лепесток, дуже файна штука я вам скажу)

На рахунок оленів, дійсно засмутився троха... Будьто гра існує тільки для супертестерів а не для звичайних смертних!

А от карти 3на3 км це вже щось інтригуюче) Правда валити по 8 маусів якось вже не цікаво буде...Та і рідко який світляк доїде до арти і снаряди будуть летіти по 5-7 секунд)

Добре що хоть чат не відключать) А красний екран падлюки і не думають виправляти, все звалюю на розробів драйверів! Як наші політики чесслово

Я б ще зробив кнопку вибору стандартний бій або всі інші...

Та ескорт і не введуть бо це безполезний режим, не знаю як там у супертестерів а у рандомі віпів зразу арта накриє і все і ніякий там ст10 не допоможе)

А як ріплеї подивитися? Скачав ріплеї гри на ЯгдТигра,пробую запустити,ніц не виходить.

якщо файл називається вотреплейз то просто відкрити клієнтом гри а там все само піде

Опубліковано
А красний екран падлюки і не думають виправляти, все звалюю на розробів драйверів!

у мене наприклад жодного разу не було червоного екрану, так що... драйвера потрібно оновлювати. Те що вилітала гра при виході з бою в ангар, мають виправити :)

sasha1132 так і роблю.Всерівно не відкриває.Гра запущена.

гра має бути вимкнена.

вчора 8-м зливів підряд на С-51... ужос ))... все-таки взяв 212-й, мама рідна ! ото корч !!! а на ньому потрібно 320К до 261-го :_07:

за вільний досвід відкрив ходову, і поставив топ пошку, ну повєсєлєє стало відразу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...