Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Тобто на 9 рівні можна спокійно кататися без прему.

Можна, але тільки коли поставиш топ пушку. Я на ИС-4 в мінус не потрапляю ніколи, може один бій з 20.

Опубліковано

я теж помітив що ИС 4 в цьому плані часто навіть кращий ніж ИС 3 - за рахунок броні вилазиж з таких передряг і при цьому і фрагів настріляєш і дамагу наб"єш, єдине від чого залежить прибуток чи багато снарядів випустив і чи потребує великого ремонту.

Опубліковано

)))

сьогодні на Тигрі ІІ попав у бій, де 10 танків у команді противника були преміумними)) спочатку ізмєнка, але грав обережно і в результаті ми їх порвали, як тузік тряпку)

Опубліковано

madkot, а перезаряд скільки секунд?

я на кв 10-15 заробляю)

мова не про фарм взагалі, а про те що Т-43 треба пройти, то з фугасницею не просто проходиш, а ще й фармиш з певним фаном. Нафармлю на фугасницю - придбаю.

Опубліковано
При форсмажорі мінуса до 40к.(арта накриє або не пробиваєш частенько). Після AMX-13-75 взагалі на Т-54 не той фан

я щітаю (с), ти не прав, - 40 то ти загнув, а амх 13-75 і Т-54 порівнювати некоректно (левели різні і типи техніки), амх дохне від двох пострілів наприклад Т-54, тому на ньому потрібно зовсім іншу тактику, обережно-атакувальну, а Т-54 це СТ, з файною маневреністю, броньою, і бронебійністю, тай ХП нічо так, і якщо не строїти із себе Мауса (як я робив останні бої), то дуже кльовий танк.

Я граю WOT для фану

(не заради - медальок, клану, статистики тощо),

отже і порівнюю свою техніку

(яка є в ангарі (або була)),

в даному випадку - на якій катаюсь зараз - в цій площині.

Т-54 без сумніву танк хороший, але на AMX-13-75 для мене де факто грати на порядок цікавіше (і вигідніше по сріблу).

Я так рахую. :0151:

Опубліковано
Обана, прикольно на

На днях схожа картина була, в нас було 6 М40/М43, 1 Т92 і об"єкт 261. Такої ностальгічної ейфорії артоводів в чаті давно не бачив. Арти з обох сторін злились в останню чергу, розумні на, катаються.

Порадьте софт для спілкування під час бою у взводі. Бо клавішою Q не зручно користуватись.

Також хто на Фєді катався підскажіть чи варто по первах кататись на предтоповій гарматі, чи поставити стокову з дешевими набоями (предтоп з Яги). Що качати після ходової і в якому порядку? А то купив, поставив предтоп, відіграв 2 бої - нуль пробиттів (по нижчому левелу або моєму), два зливи, 2 вльоти на бабло і спати. Які танки його пробивають в лоб (під кутом 90 градусів). Як ставити корпус? Яка взагалі тактика гри на ньому? Бо з Ягопантерою не порівняти, там хоч якась скритність була (хоч і гівняна), а тут взагалі торба (правда екіпаж тільки 91 % основних умінь, пєрк маскування поки не працює). Відчуваю що труба і масксітка тут не портібні.

Опубліковано

Mykola81, та тиснути її постійно напрягає, завтикую іноді, та й пальців вільних нема.

Werwolf777, в мого співбесідника канал слабенький, хз що з пінгом буде. Чи інший сторонній софт дасть такий самий ефект (що було б логічно)? Мені то не проблема, а в нього з провайдерами біда.

Опубліковано

підкажіть, чи варто брати топ-пуху на Тигрі ІІ?

подивився характеристики - урон той самий, разброс теж, топова менш скорострільна, але на 20мм більше броньки лупить

Опубліковано

інколи ті 20 мм вирішують більше ;)

ну і економічна складова: довша перезарядка - краще прицілишся - більш вірогідно що влучиш і нанесеш дамаг бо краще пробиття і прицілювання - менше переводняк набоїв і срібла. Якщо не помиляюсь, в однолевельних ТТ перезарядка в топі не швидша (окрім недотапка).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...