Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

А що з артою зробили ужос

В мене М12 з якогось момента сплеш майже повністю пропав, снаряди ніби під танк падають, гармата стала дуже косою, за те при попаданні чомусь більше почала ХП знімати, часто ваншотить топів.

якщо КТ вдрух не сподобається

Обов"язково сподобається - красивий, маневренний, рикошетний, точна гармата - попадає білці в око з 1000 кроків ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, ну тоді потерплю ще 20000 опиту та тигрі... хоча чому потерплю - він мені теж подобається :)

post-1796-0-83970400-1326226972_thumb.jp

Fantom, ще точної дати переводу Т34 в золоті танкі не відомо.... Я десь читав від Serb що швидше ИС6 введуть, можливо з розділенням гілкі ТТ совєтів.

сайт в мене теж не грузиться, думаю гра так само...

ПиСи - все запрацювало вже.

post-1796-0-83970400-1326226972_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вентилятор не дуже треба , ефекту мало.

А що взяти? Бо я думав по-стандарту, як на ИС (вент, досил і приводи).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю , в мене на Тигрі слот один пустий , беру Трубу або Інструменти .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора злив ИС-7 і Т30 на ГК проти Редів , раз виграли , раз програли . Залишились Миш і Е-100 і ще якось дотягнути до 18 числа , коли розморозять . :_08:

Добре , що ще є СТ9 і арти .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, імхо, або вєнтіль, або ящик з інструментами, або стаб, який на КТ точно знадобиться.

Mykola81, на ГК дозволяють за "сезон" тільки по разу на кожному танку повоювати, чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, імхо, або вєнтіль, або ящик з інструментами, або стаб, який на КТ точно знадобиться.

Mykola81, на ГК дозволяють за "сезон" тільки по разу на кожному танку повоювати, чи як?

Заморозка техніки внизу в таблиці

А на Тигр стаба немає , чи добавили ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Тигр стаба немає , чи добавили ?

Не знаю, коли катався на ньому не звернув уваги. Напевно нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть будь ласка по акції з премом(за пів ціни на 3,7,30 днів) яка буде 17.01, якщо в мене прем ак діє до 30.01 і я куплю прем на 30 днів то 30 днів ітиме з 17.01 чи з 30.01?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця ? Прем просто додається до купленого .

Ага , зрозумів . Прем активується негайно при покупці .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого)) на ГК скоро будет больше разной техники воевать :)

P.S. Ради интереса создал тему о поиске клана) Пришло 21 приглашение :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, та там тем таких з пошуком клана ціла купа, і в кожній купа запрошень :)

Phoinix, активується відразу але 30 днів додається то тих які маєш вже.

Mykola81, я десь читав що передивляться таблицю заморозкі. А от заморожені тнкі вони тількі для гри на ГК блокуються чи і в рандом теж не пускає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки для ГК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянул видос о Черче, интересно.

Кто что скажет о танчеге?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я його на ВК зносив з 2-3 плюх) танк дійсно гамно

нарешті, свєршилось!!! китайців прибирають)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянул видос о Черче, интересно.

Кто что скажет о танчеге?

Танчик непоганий для фарму і фану . Собі не брав , бо маю КВ-220Т . Але , якщо буде знижка --- то візьму .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зара броню Черчу збільшили, тепер не паганий вийшов танк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті, свєршилось!!! китайців прибирають)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Куда??Китайцеф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куда??Китайцеф?

ось інформація з їх сайту

Уважаемые танкисты!

16 января во время перезагрузки игровых серверов — с 9:00 до 9:45 по московскому времени — с продажи будет снят китайский премиумный средний танк 8 уровня Type 59. У всех, кто приобрел его ранее либо приобретет до указанной даты — он останется в ангаре.

Первый китайский танк снискал огромную популярность среди игроков, однако вследствие этого количество Type 59 в случайных боях превысило допустимые нормы и начало вносить дисбаланс в общеигровую ситуацию, вызывая недовольство игрового сообщества.

Принимая во внимание все обстоятельства, администрация игры World of Tanks приняла решение убрать данный танк из магазина.

Таким образом, если вы хотели приобрести Type 59, но откладывали покупку — у вас еще есть время на то, чтобы пополнить свою коллекцию до 9:00 (МСК) 16 января. Впоследствии данный танк можно будет получить в рамках проводимых компанией акций, о чем будет сообщено дополнительно в новостях проекта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куда??Китайцеф?

Вчора як в ігровому чаті хтось про це написав (на питання мол чого забирають так прямо і сказав - бо дофуя стало), зірвав овації і купу "Так точно!". Дійсно вже дістало, одного разу Типа поставили навіть проти мого КВ. Хоча коли їх було багато в однієї команди, вони дружно і швидко чомусь зливались... Я буду сумувати за такими боями, було весело.

Вчора збирався пограти на КТ тільки до першої перемоги, та як пішла пруха на 10 боїв, неможливо було відірвати. Повиносив купу хайлевелів, героїв, ітого за 10 боїв близько 12 к досвіду (граю без према).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зара броню Черчу збільшили, тепер не паганий вийшов танк.

не знаю як зараз, а раніше на КВ 107мм робирав з двох пострілів без проблем для свого хп

але після перегляду відео захотів цього фармера з кулеметом :0155:

P.S. вміють знімати :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так бої і далі будуть, їх не з ангарів прибирають, а з продажу.

щодо КВ - заробив вночі ВОЇНа, причому це на Малинівці і з шайтанкою

post-2373-0-16758400-1326446595_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, ну да, ну да, фан не закінчується!

З.І. Вчора на КВ заробив так само як ти за 3 плюхи з шайтанки по Ягідному і ІС-3 (виграли, та я злився).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...