Перейти до змісту

проблема з упсом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

проблема з упсом

Коли навантажую компютер іграми чи серйозними програмами чи тестами то починає піщати упс коли закриваю все навантаження то піщання зникає !

Що це може бути ???

Опубліковано

Шо за УПС? Пищіть спікер чи електроніка?

Упс мустек ! Коли я відключав упс і включав компютер від мережі то нічого не піщить і значить це не спікер у системнику !

Це 100% піщить упс він теж має певний динамік чи що, бо коли я його включаю то завжди іде довгий сигнал і одразу зникає , і це для ного нормально, тільки от неможу зрозумітии чому він пищить коли є навантаження, і головне цю дивину я побачив коли купив нову відеокарту яка потребує додаткового живлення від блока живлення !

Опубліковано

Мастеків є куча, з різним принципом роботи, конкретніше модель.

В середині упса теж є спікер який пищіть при включенні, от мене і цікавить коли навантажуєш пищіть тоже він, чи щось інше і який характер пищання?

Опубліковано

Мастеків є куча, з різним принципом роботи, конкретніше модель.

В середині упса теж є спікер який пищіть при включенні, от мене і цікавить коли навантажуєш пищіть тоже він, чи щось інше і який характер пищання?

Мustek PowerMust 400VA USB а блок живлення у мене 600ват , може упс замалий для блока ? А нарахунок того що там піщить , не розбирав і незнаю які деталі упса видають той звук !

Опубліковано

Потужність твого упса всього 240Вт скоріше за все піском УПС попереджує що споживаєма потужність більша допустимої.

мені теж так кажеться ! І що тоді робити, купляти іншого упса ???

Опубліковано

Пищить спікер БПЖ. Цим він сигналізує про перевантаження по живленню. Потужність даного БПЖ не достатньо для твоєї конфігурації. Комп'ютер з новою потужною відеокартою споживає більше, ніж блок безперебійного живлення може йому видати в номінальному режимі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...