Перейти до змісту

Кращий історичний фільм

chip

Який з фільмів кращий  

73 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Дуже люблю історичні воєні фільми, і вот після виходу столь очікуваного фільму 300, Хочу побачити чи не став він кращим для когось. Адже дуже багато хорошого про нього чув, але мало побачив.

Як на мене то картина дійсно хороша, але до таких фільмів як Хоробре серце, Гладіатор, Жанна Д`Арк, ще далеко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с художественной точки : Гладиатор и Патриот делят первые места, а с исторической - думаю, и кобыле понятно, что достоверностью там не пахнет. :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тяжело выберать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трилогия по Сенкевичу: "Потоп", "Пан Володиевский", "Огнем и мечем"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я за Александра проголосовал.

Как по мне он более точно отображает историю.

Хотя сдесь история не напервом месте.

Главное сюжет, экшн, роль актеров..... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На першому місці в мене Вогнем і Мечем це як історичний фільм а як художній то Гладіатор !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без варіантів Хоробре Серце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На першому місці в мене Огнем і мечем це як історичний фільм а як художній то Гладіатор !

А чому Гладіатор художній???? Там всі герої справжні крім Максимуса, а так все правда!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На першому місці в мене Вогнем і Мечем це як історичний фільм а як художній то Гладіатор !

А чому Гладіатор художній???? Там всі герої справжні крім Максимуса, а так все правда!!!!!!!!!

Історичний фільм базується на реальних фактах і особах, хоч в фільмі Гладіатор є реальні історичні особи але тут є придуманий герой і придумана його історія життя! То цей фільм можна назвати художньо-історичний так як в цьому фільмі більше відсодків придуманого але й є історична правда. А в фільмі Вогнем і Мечем історичної правди більше так як там було вказано багато подій які відповідають історичним джерелам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо я неправильно трохи написав. Я мав на увазі Історичний, художній, воєний фільм.

Суть в опитувані не який фільм найбільш відображає історичні події, а в самому фільмі - постановці, грі акторів, сценарію, цікавості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо я неправильно трохи написав. Я мав на увазі Історичний, художній, воєний фільм.

Суть в опитувані не який фільм найбільш відображає історичні події, а в самому фільмі - постановці, грі акторів, сценарію, цікавості.

тогда про штирлица... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тогда про штирлица... :)

Тогда звеняй, забил включить в опрос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Проголосував за Царство небесне.

Відмінна гра акторів, цікавий сюжет, військові баталії.

А ще сподобались короткі, але дуже влучні коментарі героїв про Бога та віру в нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Народ а шо з цього добра є на файлообміннику? якшо шось є то напишіть будь ласочка шо є або залийся якшо шось маєте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоробре Серце - рулить.. все інше , на мою думку, не таке вже й історично правильне...якщо вже говоримо про історичні фільми

- 300 естонців (спартанців) більше схоже на комікс аніж на історичний фільм...

- Гладіатор - видовище і до історичних подій там далеко..

- Троя - перемутили америкоси із історією..

- Царство небесне - знову ж їхнє бачення історії...

- Останній самурай - казка... не вийшов із Тома Круза самурай.. прямо за місяць він став перцем-воїном Бушидо - коли в японії цьому вчаться ВСЕ ЖИТТЯ...

- турецький Гамбіт - взагалі не історія - а так - придумали щось нове у історії Росії....

(все вищесказане моє ІМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патріот та Хоробре серце.

Проголосував за Патріота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоробре Серце - рулить.. все інше , на мою думку, не таке вже й історично правильне...якщо вже говоримо про історичні фільми

- 300 естонців (спартанців) більше схоже на комікс аніж на історичний фільм...

....................

....................

- турецький Гамбіт - взагалі не історія - а так - придумали щось нове у історії Росії....

...

частково згідний, але Хоробре Серце та Патріот це більше "фільми з Мелом Гібсоном" ніж історичні.

Обирав між Хозяин морей та Царство небесне, але перший більше пригодницький, ніж історичний. Тому вибрав Царство небесне. Тому що із цих всіх фільмів він мені найбільше подобається.

з.і. а чому власне такий список на голосуванні? Більшість взагалі не історичні, та й як фільми не дуже...

Я не буду наводити конкретні приклади, але ось поляки, вже табун собак з'їли, знімаючи історичні фільми. Та й не тільки вони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому так - фільми з Мелом Гібсоном !!!

Про будь-яку картину можна сказати що це в першу чергу фільм із зіркою у головній ролі..

Царство небесне, в такому випадку, фільм із Орландо Блумом і не більше ;)

Хоча - даний список/топік всього лиш "авторське бачення історичних фільмів" і суперечки тут - дурня.. ;)

Якщо згадати дійсно історичні - то їх є дуже багато..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де відповідь: ВСІ ФІЛЬМИ ПРОСТО СУПЕР ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...