Перейти до змісту

Збірна України

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Збірна України по футболу продовжує свій шлях на Євро-2008.

Завтра вона зіграє зі збірною Фарерських островів.

Я хочу поцікавитися користувачів ДМ, з яким рахунком наші їх порвуть, а також шанси команди Блохіна на вихід у фінальну частину, яка відбудеться у червні 2008 року?

Опубліковано
2:0! ^_^

ДА, ну і ти патріот, не віриш у нашу команду?!!!

А мій прогноз 0:5!!!

Опубліковано
головне щоб ніхто не поламався на такому полі

Да через це поле може бути неочікуваний результат але всеодно я думаю буде не менше 0:2 ^_^

Опубліковано

А як вам гра?

Особисто мені не сподобалася, недумаю що з такою грою ми зможимо протистояти навіть тій самій Литві.

Опубліковано

Гра була непогана. Україна особливо не викладалася, тим більше що стан газону був відверто кажучи дуже поганий, оцінка 3 це максимум (це так як ставить ФІФА), а моя оцінка газону 1. В матчі з Литвою думаю ми побачимо зовсім іншу команду, тим більше, що граємо вдома, а як відомо рідні стіни допомагають. А гра з Фарерами це була так сказати передматчеева розминка, результат тут великої ролі не грав, ну виграли б 5-0 ну і що з того, а так рахунок 2-0 повністю нормальний.

Так що чекаємо матчу з Литвою і вболіваємо за свою команду

Опубліковано

Ну вот і настав день коли грає наша національна збірнана з командою Литви. Ваші прогнози нак сьогоднішній матч.....

Опубліковано

А що сьогодні ? ;) Дайте час та канал !!! )))) А щодо прогнозу, то буде 3:2 - останній гол забють в доданий час рукою ыыыы =+)) ;)

Опубліковано

Привіт усім фанам футболу...

Зб.України виграє за таких умов:

1) Шева буде віддаватися грі як віддається зараз в Челсі - (а не ходити пішком);

2) Команда буде грати як команда, і небуде бачити спереду одного Шевченка;

3) Буде толковий коментатор (напр. Гливінський), а не КАРКУН;

4) Поле буде нормальне;

5) Якщо не буде в VIP-ложі Януковича і Ахметова (вони явно неФартові);

6) Буде присутній фарт на УКРАЇНСЬКОМУ БОЦІ.

Якщо все це буде то мій прогноз: 4-1 (Чигринський, Шевченко, Воронін, Пошкус, Воронін)

;)

Опубліковано
А що сьогодні ? :( Дайте час та канал !!! )))) А щодо прогнозу, то буде 3:2 - останній гол забють в доданий час рукою ыыыы =+)) :P

А в тебе що програми немає?? :P УТ-1 17.55. Програму можеш подивитися ТУТ

Опубліковано

Ставлю результат 1:2 в пользу Украины.

надеюсь на победу...)))) :)

Пошел смотреть футбол....с пиффком...

Опубліковано

После первого тайма счет 0:0.

Были опасные моменты на 20, 35 минуте для литовцев которые могли бы изменить счет на табло в пользу Украины...)))

Будем надеятся на победу Украины в этом матче... :lol:

Пожелаем удаче нашей зборной во втором тайме...)) :)

ЗЫ: Сочувствую коментатору читать литовские фамилии..)))

Опубліковано
Де там був офсайд, коли забивав Шева?

Подивитися би реальний повтор, але принципі яка вже різниця :):lol: суддя мені здається завтикав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...